עוד שבת קשה...

cocobongo

New member
עוד שבת קשה...

אחרי עוד שבת קשה, בה שוב דיברנו על הנושאים שמפריעים לשנינו ועל העובדה שתקופה קצרה יחסית אחרי הנישואין, איבדתי את האהבה שלי אליה.
היא שוב אמרה שתיתן לי זמן ותמיכה, לא הבינה איך הגענו למצב הזה ושאלה מה לדעתי אפשר לעשות...
ואני, אין לי מושג... אני רק יודע שאני לא רוצה להמשיך בתחושה הזו, של חוסר משיכה, של חוסר התרגשות...בדיוק כל הסממנים שמופיעים כנראה, כשהפסקת לאהוב...

מחפש בנרות מישהו לשתף אותו, מישהו שייתן עצה טובה... לא רוצה להדאיג את ההורים שבאמת נתנו הכל ובאמת אוהבים אותה. אבל מצד שני, זה אני שצריך לחיות בתחושות האלה... ואולי אני בכלל עושה טעות? אולי זה רק בראש שלי שיש משיכה בין בני זוג נשואים גם 3 שנים אחרי החתונה???

ואולי עכשיו זה הזמן לחתוך? כי כמו שגם היא אמרה היום, היא לא תהיה יפה יותר...

מרגיש ממש לבד...

אתה פשוט סדיסט. מתעלל כרוני. לעולם לא תעזוב אותה. תמשיך לאמלל אותה עד אפר.

Luli Who

New member
נשמע לי שאתה מחכה ממנה לפתרון

או אישור או משהו שיעשה בשבילך את העבודה שכנראה אתה בעצמך צריך לעשות....

אתה חייב להבין שהיא את העמדה שלה הביעה, היא לא רוצה שתלך.

אבל מה אתה רוצה? מה באמת אתה רוצה ?
נראה לי שזה הזמן לברר ברצינות.בשבילך. בשבילה. ובשביל ששניכם תוכלו בסופו של דבר לחיות חיים טובים ואיכותיים בין אם זה ביחד או לחוד....

סטנגה Joe

New member
אז למה

אתה נשאר?
בגלל מה שיגידו ההורים?
בגלל לא נעים?

אם אתה מרגיש שזה לא זה, שזה הסוף תגמרו את זה יפה וזהו.

נומלה

New member
כן עכשיו הזמן לחתוך

אבל תעשה לעצמך טובה. לפני הפעם הבאה שאתה נישא תברר קצת על המציאות ועל החיים עם אדם אחר. למד לענג אשה. ומתן את הציפיות הלא רציונאליות שלך על האשה המושלמת.

nirity1

New member
למה?

למה התחתנת עם הבחורה כשבלב ידעת שאתה הומו....
תעזוב את האומללה המסכנה הזו ותתן לה ללכת. והקטע המגעיל שאתה נותן לה להרגיש שזה באשמתה

מריוס זכריה

Member
מנהל
הנה משפט המפתח:

"מחפש בנרות מישהו לשתף אותו, מישהו שייתן עצה טובה..."

אתה לא בפורום הנכון.
נסה בג'יידייט.

אוף, איזה מסכנה

להגיע למצב כזה עם אדם שנישאת לו, שבחר בך להיות אשתו, שאמור לזנוח את האנוכיות הילדותית וללמוד איך להעניק לך ולעשות אותך מאושרת.
לתת לך להרגיש שאת לא תהיי יפה יותר, שאת לא מספיק יפה כבר היום או לא מספיק טובה- לא משנה...

זה רע! והכי נורא זה שעל מי אתה חס בהודעה שלך? על ההורים שלך שאתה לא רוצה להדאיג... מילה אחת של כאב על מה שאישתך צריכה לעבור לא כתבת. אתה אנוכי ברמות!

עצוב מאוד שעם כל זה אשתך צריכה להתמודד ועוד להיות התומכת ונותנת הזמן וזו שמאפשרת לך לחשוב על פיתרון.

מה לעשות? או שתשנה גישה ומהר! או שתישאר מי שאתה כפי שאתה ותניח לאישה שאיתך לנפשה ותמשיך לחפש ריגושים ומישושים

chenby

New member

אכן עצוב. בעיקר עצוב התירוצים שהוא מחפש לעצמו והקריטריונים - היא לא תהיה יפה יותר.
רק על המשפט הזה אני עצובה בשבילה. כי יכול להיות שם גבר כזה גבר, שיראה אותה כהכי יפה בעולם, והיא רק תלך ותשתבח.
במקום זה היא התחתנה עם מישהו שטחי.. כנראה בשביל איזה סטטוס קוו..
עצוב שככה נראה הדור שלנו.

הוא לא חייב

להיות שטחי. היא באמת יכולה להיות לא הטעם שלו, ולגמרי מותר לו - זה לא מוריד אבל מילימטר מערכה. זה מוריד מערכו שהוא נשאר כל דקה נוספת מתוך פחד ומתוך חוסר רצון להפסיד את הדברים האחרים שהיא מספקת - אהבה, תמיכה, הרגשה שהוא כן נחשק
.
גבר אחר יכול למצוא בה חן ויופי ולחשוק בה ולהגיד עליה שהיא מאוד מושכת אותו. הוא לא המעריך האולטימטיבי שאין בלתו.
א ב ל - זה שהוא מנסה לרבע את המעגל, ובדרך קוטל אותה ורומס כל בטחון עצמי שיש לאישה הזו ועוד מגיע לכאן לבכות כמה הוא מסכן פשוט עלוב בעיני.
לא אתפלא שהמסכנה תיכנס לסרטים בגללו ולדימוי גוף שלילי

chenby

New member
ועוד הוא בן 25

אין לו מושג כמה מהממת היא תהיה בגיל 31...
באמת עצוב.

למעלה