עוד שבת עברה!!

mondani5

New member
עוד שבת עברה!!

עקב ימי האבל 30 יום אנו נאלצים להשאר בבית על מנת לכבד על פי ההלכה,אבל בעזרת השם משבת הבאה שיר, רון ,השריף ואני נחרוש את הארץ כפי שהיינו רגילים. שבוע טוב ובשורות טובות לכל הבנות אוהבת אירית

מירבי*

New member
יקירתי...

מתי אנחנו קובעות השבוע? מתגעגעת..

mondani5

New member
מירב יקירתי!!!!

כל יום שרק תרצי ,התגעגעתי אליך,ביום שישי הקרוב בעלי מסיים את השלושים,אולי אעשה לו הפתעה לאיזור הצפון או הדרום,במידה ולא ייצא,אז המטעמים מחכים לך בערב שבת אני עוד יעדכן אותך. כמו כן השריף הבטיח לבנות הפורום "על האש" בגינה נעשה זאת שבועיים אחרי הלידה של ליידי בל כדי שתספיק להתאושש. כמו כן עד אז יהיו הרבה בשורות טובות לבנות ויהיה שמח. אוהבת אותך יקירה ואני מצדיעה לך על כך שאת מלווה את ליידי בל בניתוח באם יהיה (אולי לידה טבעית),יתכן ואצטרף ,אודיע לך באמצע השבוע. אני רוצה שתסרקי לבנות את התמונות של שיר רון וליבי בבריכת הצעצועים שבנות הפורום קנו. שוש 6 ואמונה 4 התלהבו לראות אותן אתמול בבריכה המשחקים. ד"א מה עם הזוג מנתניה ,התחילו הליך? מה עם בנדה היא נעלמה לי מהאתר?בחורה מקסימה!!!! אוהבת ומתגעגעת אירית

מירבי*

New member
אירית חמדתי, אצלצל ונקבע...

אין בעיה עם התמונות, קחי אותן איתך לעבודה ונפגש כבר, יש לים השבוע כמה פגישות בת"א..אולי אקפוץ אליך לעבודה. נשיקות ושבוע טוב לכולנו

איריתוש../images/Emo25.gifו-../images/Emo24.gifכול כך שמחתי

|זר||זר|לקרוא על התפתחותן של שיר ורון
חמסה חמסה את ראויה לכול אושר ואושר מנסיכותייך
אני בטוחה שכול תפילותייך ישמעו ותדבקי את כולן באושרך
מי יתן ותרווי נחת בריאות ואושר לעולמים
מקווה מאד שנפגש השארת בליבי מקום חם ואני חשה כאילו הנו מכירות שנים ולא חודשים........ שבוע טוב לך ולכול בני ביתך יקירה

mondani5

New member
ציצנה יקירה!!!!!

גם לי השארת מקום חם בלב,אני רואה את הזיווג המוצלח שלך ושל בנדה ואני מאושרת,אני מאמינה שתצליחו,אני בכלל מרגישה שאני מכירה את בנות הפורום שנים,היום הם הפכו לחברי הנוכחים והאמיתיים אני מרגישה שאני יכולה לספר לבנות אפילו דברים אישיים ,וזה ממש מדהים לאדם יש חברים לכל אורך הדרך ובתקופות ,אך ליבי ישאר אתכן לעד. החיים שלי השתנו מקצה לקצה,אני כרגע אחרי אמבטיות לשיר ורון וכולי וכל הבית עם הריח שלהן. את גם תגרמי לבנדה להרגיש כך.אמרתי לך שאני מכנה את הבנות ציצינה ונמשושה אפילו השריף מכנה אותן כך. היום דווקא שאל אותי עליך ,אמרתי לו הפעם זה בינגו. תשארי מתוקה כמו שאת!!!!

את כול כך מרגשת אותי../images/Emo9.gifכול פעם

מחדש
אני כול כך שמחה שאתם חושבים עלינו,שמחתי כול כך שאפילו שמי נישא בביתך זה כבוד גדול עבורי וכתבתי לך בפורום באותו היום שציינת זאת
אני מתרגשת כול כך לקראת הנסיעה לרומניה ומתפללת בכול ליבי שהפעם תהיה הפעם ואפילו חשה מבפנים כמו שאמרת "בינגו" הלוואי
שבוע טוב נשמה ד"ש למודני ונשיקות לשיר ורון שהכנסו לנו שירה ורינה לפורום
מי יתן ונדבק כולם בדבק המזל שיביא אהבה ואושר גדול לעוד הורים בעולם כולו.......

mondani5

New member
ילדתי היקרה!!!!

אתן תצליחו ברומניה,לפני שאתן נוסעות אני רוצה לתת לכן משהוא,פעם לא האמנתי בשטויות האלה ,אפילו נפגעתי מזה,אבל בסופו של דבר לקחתי את זה לפני ההשרשה של איילת ב26.6.02 ובאמת זה הצליח. אפילו בעלי אחז בזה. מונדני לידי ומוסר לך ד"ש ,ד"א הפונדי היתה אצלי היום והיא נראת נהדר הם רצו שנצא ביחד ל"סוכה הלבנה",אבל בעלי עדין עם זקן ובאבל ודחינו בנימוס,כאשר היתה בהריון היינו כל שבוע חוגגים שם. לפני חודש הייתי שם עם הבנות ובעל המקום ממש פרץ בבכי כשראה אותן ,הוא פינק אותנו כמו שני גדולים. אוהבת אותך מתוקה. אירית

mondani5

New member
בנדה וציצינה!!!

תקבעו מתי שאתן רוצות ותגיעו ,אני חייבת לתת לכן משהוא לברכה. אוהבת אירית

למעלה