עוד שבת היגעה

SABI123

New member
עוד שבת היגעה

עבור להן 9 שבתות מאז שאהובי לא פה ובכל יום חמישי נוחתת עלי מועקה נוראית ובכל פעם אני אומרת לעצמי שהפעם אני לא אבכה אבל הדמעות יורדות ויורדות , טוב שזה קורה כשאני נוהגת ולא בפני הילדות . היום החלטתתי שאני חוזרת לאפות לכבוד שבת . ודואגת שהבית יהי מוכן לשבת כמו לפני ששי ניפטר . אפילו השולחן כבר ערוך לכבוד שבת . זה הוא שתהיה לכם שבת שלום

פשו שי ת

New member
שבת בפתח

SABI123יקרה טוב שאת בוכה ומשחררת גם את הילדות לדעתי את צריכה לשתף בהרגשות שלך ושלהן וגם אם תבכי יחד איתן זה יעזור לכן ככה אני עשיתי עם ילדי ועד היום 3 שנים אחרי אני יושבת עם הילדים ומדברים על מה שאנחנו מרגישים וחושבים..אתן לך דוגמא: את פורים לא חגגתי מאז שהוא נפטר בבית,, תמיד אצל חברה השנה החלטתי לארח ולהפתעתי גם מאד נהניתי מהחוויה שהיתה עם הילדים והאורחים .. אחרי שהלכו האורחים הלכתי לחברה ונהניתי מאד גם שם... אז הנה עוד משהו עשיתי למען הילדים ולמעני.עוד שלב עברנו. מאחלת לך הרבה הצלחה אם תרצי לדבר אשמח אוהבת חגית.

כל הכבוד לך פשושית

קוראת אותך ונהנת לראות איך את מסדרת את החיים את אשה מיוחדת ואני אוהבת אותך מאד וגאה בתהליך שאת עוברת בשנה האחרונה אשת חייל אמתית תשמעי יש לי בדיחה קטנה עבורך שסיפר לי הטכנאי של המחשב הוא בא לתקן את המחשב וחבורת ילדים ישבה וציירה בסלון שלי הוא סיפר להם סיפור קצר : המורה אומרת לילדים בכיתה לצייר ציור היא מגיעה ליוסבי המתבונן בנייר הריק יוסי מה אתה מצייר ויוסי עונה ציירתי כלבלב שותה חלב איפה כלבלב הדף ריק עונה לו המורה מורתי הוא שתה את הלחלב והלך לדרכו אז איפה הכלי ענתה לו אחת הבנות של השכנה שציירה אצלי בסלון הילדים יש להם דרך לשאול שאלות , הכל פשוט אצליהם

פשו שי ת

New member
נסיכה יקרה שלי

המון תודה על כל הפירגון הרבה מאד מכל מה שעובר עלי ומצליח להסתדר בצורה טובה זה בזכותך בזכות התמיכה שלך בי ובילדים לאורך כל הדרך אוהבת אותך מאד ושמחה שיש לי אותך לצידי תמיד מאחלת לך המון בריאות ואושר אוהבת מכל הלב חגית

הבורא מחבר אנשים

וכל אחד הוא שליח עבור האחר , ככל שאנחנו עוזרים ואוהבים האהבה שלו נשלחת לשנינו ומחברת אותנו לעם אחד גדוןל גם אני שמחה שאת חברה נאמנה ותמיד איתי ולצידי לא אשכח לך את הביקור חולים שלך שמחת את לבי מאד , והחיבוק שלך פשוט ונהדרררררררררררר את מלווה אותי תמיד , יודעת שחגית בטווח שיחת טלפון ותמיד יש לה מילים טובות עבורי ויש למי להגיד שבת שלום ושבוע טוב וגם חג שמח , את כמו אחות קרובה ואוהבת

שאת נוהגת עיניים על הכביש

ורצוי שהעיניים מרוכזות בדרך שלפניך ולדמעות יש את היכולת לגרום לנו לראות לא ברור אז אנא אל תבכי בדרכים , תנהגי בזהירות הביתה רוצה לבכות אז בבקשה בואי אחבק אותך חזק ואנגב את הדמעות ואז יהיה מקום בנשמה לקצת שמחה לחדור לנשמה ואז אשחרר אותך מחייכת לחזור לילדים שאת רגועה ושקטה

יקרותי ...חגית & חגית

רואה את הדרך שאתן עוברות ...כל הכבוד לכן!!! לך חגית, שבי,כל הכבוד על דרך התמודדותך, על החלטות שאת מקבלת ומישמת .... אכן ,גם אני חושבת שדמעות צריכות ויכולות לרדת גם ליד הילדות ..זה נותן לגטמציה להורדת מסכות (וילדים אלופים במסכות) מותר לבכות להזכר באבא בכל דרך ..לפעמים עם דמעות ,ולפעמים בחיוך...וזה פתח חשוב ליצרת אוירה בריאה ופתיחות. ולך חגית פשושית...הדרך שאת מובילה את משפחתך ראויה להלמד...בחושייך הבריאים את יוצרת משפחה תומכת ובריאה ..עלייך נאמר "אשת חיל "... זה לא מובן מאליו .מצדיעה לכן . אוהבת טלי

פשו שי ת

New member
טלי יקרה

תודה על מילות העידוד אוהבת חגית

שבת שלום לכולם

שבת מלאה באור ואהבה מהבורא שיתברך שהלב ינוח מהעשייה היום יומית והנשמה תקבל כוחות יתר מקדושת השבת אני כל כך מתגעגעת לשוכני הביחת של האח הגדול איתם חלקתי את ערב השבת תמיד עשיתי איתם את הקידוש , הם שברו לי את הבדידות היה מי שאמר אמן על התפילה ערב השבת שלי היום יהיה אחר לגמרי

למעלה