האחים וויזלי
New member
עוד שבוע
מה התאריך היום? השביעי? אז עוד שבוע מגיע לי מזל טוב עברתי עשר שנים בהצלחה, פחות או יותר. עוד שבוע תהייה אזכרה לאבא שלי, זה די מוזר לכתוב את זה, לא יודע, כאילו להכריז שהוא מת ו... עזבו, זה באמת מוזר
אז יום שישי, עוד שבוע הולך להיות יום ממש מוזר אמא שלי בטוח תבכה, אני אשנא את היום הזה ההגיון אומר שאם אחותי חזרה מהצבא השבוע הזה אז שבוע הבא היא לא תהיה, אח שלי לא יכול להיות כי הוא התחתן
, אחותי הגדולה בטוח תבוא, אני לא אוהב אותה :-X עשר שנים, זה בהחלט המון זמן, לא יודע זה מוזר, באמת מוזר טוב, לומשנה. אחותי זכרה את זה ,היא תמיד זוכרת דברים כאלה, אע"פ שצריך לזכור לפי תאריך עברי, היא יודעת (תאריך לועזי זו כבר לא בעיה 1.1
) מתי זה יהיה, היא אמרה לנו אתמול באוטו, ובדרך גם צחקה על זה ,שהוא מת בתאונת עבודה (פייפר קאט עלאק), אמא הסכימה איתה, אבל זה לא כל כך נכון, לונורא
מוזר, אני יכול לצחוק על כל דבר, כמעט, נו, התופעות הפסיכולוגיות המעאפנות האלה שאם קרה לך משהו רע אז אתה לא מפסיק לצחוק, אידיוטי תחת. אבל אז אני לא יכול לדבר אפילו, האמת אין לי מה לומר, מה כבר אפשר להגיד? אבל עברנו את פרעה (ואת הדלקת נרות של רק אמא ואני, שבחצי מהנרות לא הייתי בבית כדי להדליק), נעבור גם את זה. ובאותה נשימה אחותי מתקשרת היום ומציעה שאחפש סוכניות היכרויות לאמא, משהו לאלמנות היא אומרת. הטון הארסי שלי נכנס לשיחה אמרתי לה שתחפש בדפי זהב, שם יש היא אמרה שהיא שמעה על מנוע חיפוש שטוב באינטרנט, משהו גוגל קוראים לו (
) אמרתי לה שדפי זהב זה הכי טוב, היא טענה שהאינטרנט הכי מעודכן ואמרתי לה שזה לא צריך להיות מעודכן, אם זאת סוכנות טובה, היא לא נסגרה מאז שדפז יצא לאור. אם היא כל כך תרצה משהו, אפתח לה את דפז בעמוד המתאים ואתן לה לתוּר אחר אלמנים וגרושים. לפני כמה חודשים אמא שלי גם באה אלי ואומרת לי שאני אחפש ב"אינטרנט הזה" איזה משהו, שהיא שמעה על איזה קופידון או משהו, שנמצא מישהו. נראה לי מאוד עלוב העניין הזה, לחפש אהבות באינטרנט אידיוטי לגמרי אמרתי לה שאם היא רוצה מישהו שתתחיל לחפש באמת ולא תכנס לאתרי אינטרנט דפוקים. בכל מקרה, ממני היא לא תקבל את הגישה הזו. זו הייתה איזו תקופה של שבוע, לא זוכר מה קרה בדיוק בשבוע הזה, בעצם אני כן זוכר, זה היה בסביבות החופש הגדול. הסענו את אחותי פעם לתחנה מרכזית, אז היא אמרה שאחד מהמילנואימניקים אצלם הוא מבוגר ונחמד וכל מיני כאלה, אמא שלי באה לפתוח את הפה שלה וישר השלמתי אותה "הוא פנוי?" היא אפילו מסוגלת לשאול את זה אותו בפרצוף, חוסר טאקט זו מחלה אצלה
כמו שאמרתי, ככה שבוע בערך ואני אומר- לא יהיו לי יד ורגל בענין מציאת בנזוג וירטואלי לאמא שלי. ככה זה לא יילך. כמו שכבר אמרתי פה מאות פעמים, אני האמא שלה. שבת שלום ושהואר של חנוכה ימשיך להאיר אתכם
נ.ב קטן- ההודעה נכתבה אתמול, לא הייה זמן לשלוח אותה, אז התאימו עצמכם ומשהו שנזכרתי בנסיעה הביתה- אנחנו משפחה מגובשת מאוד, טרחו להגיד לי את זה איזה שלוש פעמים מאז אסיפת ההורים
מה התאריך היום? השביעי? אז עוד שבוע מגיע לי מזל טוב עברתי עשר שנים בהצלחה, פחות או יותר. עוד שבוע תהייה אזכרה לאבא שלי, זה די מוזר לכתוב את זה, לא יודע, כאילו להכריז שהוא מת ו... עזבו, זה באמת מוזר