עוד שבוע

עוד שבוע

מה התאריך היום? השביעי? אז עוד שבוע מגיע לי מזל טוב עברתי עשר שנים בהצלחה, פחות או יותר. עוד שבוע תהייה אזכרה לאבא שלי, זה די מוזר לכתוב את זה, לא יודע, כאילו להכריז שהוא מת ו... עזבו, זה באמת מוזר
אז יום שישי, עוד שבוע הולך להיות יום ממש מוזר אמא שלי בטוח תבכה, אני אשנא את היום הזה ההגיון אומר שאם אחותי חזרה מהצבא השבוע הזה אז שבוע הבא היא לא תהיה, אח שלי לא יכול להיות כי הוא התחתן
, אחותי הגדולה בטוח תבוא, אני לא אוהב אותה :-X עשר שנים, זה בהחלט המון זמן, לא יודע זה מוזר, באמת מוזר טוב, לומשנה. אחותי זכרה את זה ,היא תמיד זוכרת דברים כאלה, אע"פ שצריך לזכור לפי תאריך עברי, היא יודעת (תאריך לועזי זו כבר לא בעיה 1.1
) מתי זה יהיה, היא אמרה לנו אתמול באוטו, ובדרך גם צחקה על זה ,שהוא מת בתאונת עבודה (פייפר קאט עלאק), אמא הסכימה איתה, אבל זה לא כל כך נכון, לונורא
מוזר, אני יכול לצחוק על כל דבר, כמעט, נו, התופעות הפסיכולוגיות המעאפנות האלה שאם קרה לך משהו רע אז אתה לא מפסיק לצחוק, אידיוטי תחת. אבל אז אני לא יכול לדבר אפילו, האמת אין לי מה לומר, מה כבר אפשר להגיד? אבל עברנו את פרעה (ואת הדלקת נרות של רק אמא ואני, שבחצי מהנרות לא הייתי בבית כדי להדליק), נעבור גם את זה. ובאותה נשימה אחותי מתקשרת היום ומציעה שאחפש סוכניות היכרויות לאמא, משהו לאלמנות היא אומרת. הטון הארסי שלי נכנס לשיחה אמרתי לה שתחפש בדפי זהב, שם יש היא אמרה שהיא שמעה על מנוע חיפוש שטוב באינטרנט, משהו גוגל קוראים לו (
) אמרתי לה שדפי זהב זה הכי טוב, היא טענה שהאינטרנט הכי מעודכן ואמרתי לה שזה לא צריך להיות מעודכן, אם זאת סוכנות טובה, היא לא נסגרה מאז שדפז יצא לאור. אם היא כל כך תרצה משהו, אפתח לה את דפז בעמוד המתאים ואתן לה לתוּר אחר אלמנים וגרושים. לפני כמה חודשים אמא שלי גם באה אלי ואומרת לי שאני אחפש ב"אינטרנט הזה" איזה משהו, שהיא שמעה על איזה קופידון או משהו, שנמצא מישהו. נראה לי מאוד עלוב העניין הזה, לחפש אהבות באינטרנט אידיוטי לגמרי אמרתי לה שאם היא רוצה מישהו שתתחיל לחפש באמת ולא תכנס לאתרי אינטרנט דפוקים. בכל מקרה, ממני היא לא תקבל את הגישה הזו. זו הייתה איזו תקופה של שבוע, לא זוכר מה קרה בדיוק בשבוע הזה, בעצם אני כן זוכר, זה היה בסביבות החופש הגדול. הסענו את אחותי פעם לתחנה מרכזית, אז היא אמרה שאחד מהמילנואימניקים אצלם הוא מבוגר ונחמד וכל מיני כאלה, אמא שלי באה לפתוח את הפה שלה וישר השלמתי אותה "הוא פנוי?" היא אפילו מסוגלת לשאול את זה אותו בפרצוף, חוסר טאקט זו מחלה אצלה
כמו שאמרתי, ככה שבוע בערך ואני אומר- לא יהיו לי יד ורגל בענין מציאת בנזוג וירטואלי לאמא שלי. ככה זה לא יילך. כמו שכבר אמרתי פה מאות פעמים, אני האמא שלה. שבת שלום ושהואר של חנוכה ימשיך להאיר אתכם
נ.ב קטן- ההודעה נכתבה אתמול, לא הייה זמן לשלוח אותה, אז התאימו עצמכם ומשהו שנזכרתי בנסיעה הביתה- אנחנו משפחה מגובשת מאוד, טרחו להגיד לי את זה איזה שלוש פעמים מאז אסיפת ההורים

רותם111

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חיבוק על כל שנה שעברה וגידלת את עצמך יפה כל כך. וחוץ מזה לגבי בני זוג מקופידון, אבא של מייקי מקופידון וכך גם שלושת בני הזוג האחרונים שלי. שניים מהאקסים שלי התחתנו דרך קופידון ועוד אחד בדרך לחתונה. כך שיש תקווה גם דרך האינטרנט. לא הדרך האידאלית אולם בהחלט אפשרי. אתה יכול לעזור לאמא שלך להכין כרטיס אטרקטיבי בקופידון וכן לסנן את המועמדים.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifחזק ואמץ

זה חוזר על עצמו כל שנה. לזה מה שמזכיר לנו ומשאיר בתוכנו את יקירנו שאינם איתנו. לגבי אמא.... אל תשלול את הרעיונות שלה, גם אני מכיר סיפורים חיוביים. בעזרתך ואם תרצה גם בעזרתנו (התיעצויות ורעיונות) היא אולי תגיע למה שהיא מצפה לו.

יסמין43

New member
יש לי רק דבר אחד לומר...

אתה בוודאי לא צריך להיות מעורב במציאת בן-זוג לאמא שלך. זה בכלל לא נושא שצריך להידון בין הילדים שלה. אבל, לעומת זאת, אני כן מאמינה בהיכרויות דרך האינטרנט, ובהחלט דרך קופידון, שהוא אתר רציני. כיום האינטרנט הוא הרחוב של פעם. אם אמא שלך תחכה עד שתפגוש במקרה מישהו מתאים, היא עלולה לחכות לנצח. אין שום פסול בזה שהיא תנסה למצוא מישהו מתאים באמצעות חיפוש אקטיבי. אז אתה לא חייב לעזור לה, אבל גם אל תרפה את ידיה.

ראיתי אותך

עוד אתמול בלילה. והיה לי צורך לישון על זה (ו"לעבוד" על Zה במשך היום...) אתה אבא אמא בלי לעצור את הנשימה כתבת על שלושתכם , ועל האינטראקציה בין שלש הדמויות. זהו , שהאינטראקציה לא הפסיקה וקשה לשלב את היש עם האין. כי נכון , אבא עדיין נשאר איתך ועם אמא. וזה משליך על התנהגות , מחשבות ורגשות. אז בוא אני אספר לך סוד. אהבה לעולם אינה מתה. אתה נוצר אותה בליבך - אליו. אמא נוצרת אותה בליבה ,אליו . גמקן. אבל זה לא אומר שהיא לא צריכה להמשיך הלאה ואתה , אולי איכשהו מסכים עם זה , אבל רוצה שזה יקרה בדרך "מכובדת" (אולי יותר נכון "נורמלית" , טבעית ), כמו שהיה מקובל לפני פרוץ הרשת. גם אני חושבת כמוך , כלומר רוצה לעצמי כמו שאתה חושב. אבל זה לא כל כך נכון בימינו. עוד לא גמרתי לשכנע את עצמי שזה ככה. אפילו בלי קשר לחבר לחיים , מרבית חברי היום הם מהרשת. בעצם החברים הטובים שלי באמת , כולם מהרשת. וכאלו שאפילו היו מהגדרתם בני זוג (ליום , שבוע , חודש או חצי שנה) הגיעו מהיכרות לאו דפקא מאתר שבהוויתו מוגדר כאתר היכרויות , אלא מתוך "שריצתי" בפורומים , למשל , שבה אתה למד להכיר את האדם לפני שאתה מנסה להכיר אותו כבן זוג פוטנציאלי. קודם רואה מה יש לו לאמר על נושאים שונים , לפעמים ,מכיר את רגשותיו ומחשבותיו מתוך כתביו וזה מה שנכנס ללב ומעורר את הרצון להכיר הלאה. זו דרך אחת אפשרית , להכיר לה את מערכת הפורומים ושתנסה להשתלב בנושאים הקרובים לליבה או אפילו בפורומים חברתיים סתם כמו קבוצות גיל , או נושא כללי . אתה בטח יודע שלפחות מהפתיחות הרבה שמאפשרים הפורומים ומהאנונימיות , יכולה להיווצר הקלה רבה ופתיחות אישית גבוהה שיכולה לעזור גם בחיים בחוץ. ואם לא היכרות , אז לפחות לחלוק עומסים רגשיים עם אחרים שמצבם דומה (פורום פרק שני , למשל ). שזה בלי קשר למציאת בנזוג כי אפשר לקבל המון ממקומות כאלו. ולגבי אתרי היכרויות , לא חייבים ישר עם קבלת פניה לעבור הלאה לטלפון פגישה וכו´. תמיד אפשר להתקשקש עוד תקופה במייל , מסנג´רים וכו´ , כדי להשתכנע שהאדם מהצד השני , יש בו פוטנציאל כל שהוא להמשך היכרות. זה לא ממש דומה ל"משרד שידוכים" כזה , מה שנשמע באמת לא לעניין , לפחות לי. והבנזוג לא יישאר וירטואלי כשכל "הבדיקות" הרלוונטיות הנ"ל יבוצעו. ומה הכי גרוע שיכול להיות? מאקסימום ניסיתם ולא הצלחתם במבצע "חבר לאמא". אבל עוד סוג של נסיון חיים מצבר. ואתה - לגביך אני חייבת לעשות מה שאתה לא סובל -
, מצטערת , זה ממש מתבקש ואתה יכול לנסות לברוח או לעקם ת´פרצוף כמה שאתה רוצה , לא יעזור לך
. גם אני צוחקת כשעצוב. זה בסדר.

למעלה