עוד שבוע !

עוד שבוע !

אהלן חברים, עוד שבוע מפגש הו"ד כללי יום חמישי, כ"ב שבט, 27/1 בשעה 19.30 בתל - אביב המפגש פתוח לכולם (מגיל 18 ומעלה) אנחנו מקווים לראותכם ואל תשכחו להפיץ הלאה.
צוות הו"ד

משהו ‏חדש ‏?‏

מה זה הארגון הזה ? ומה זה הסמל הזה ? אני גולש כאן כבר די הרבה זמן וזו פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה כזו.‏ ‏

קצת עלינו

אהלן, אז על קצה המזלג: ארגון הו"ד הינו הארגון העצמאי האורתודוקסי הראשון לדתיים הומוסקסואלים אורתודוקסים הארגון הוקם בחודש שבט התשס"ט - פברואר 2008 ארגון הו"ד מחויב לתורת ישראל ולהלכה היהודית ופועל מהקמתו בשיתוף פעולה עם רבנים, אנשי מקצוע וחינוך ועוד. מטרתנו היא הובלת שיח ציבורי, הלכתי וחברתי בקרב ציבור שומרי התו"מ, מתן מענה הולם, אחראי ואיכותי, אוזן- קשבת, תמיכה וייעוץ לקשת הרחבה של הומוסקסואלים דתיים, הובלת מהלך להכלה וקבלה של הו"ד בחברה הדתית ובמיוחד קידום ועשייה למען חברה יהודית וישראלית מתוקנת, חינוך לסובלנות וקבלת האחר בסימן "ואהבת לרעך כמוך". הארגון יחד עם רבנים ניסח את "מסמך העקרונות" עליו חתומים עד כה 136 רבנים ופועל רבות בתחומי החינוך וההסברה כנס לאתר וקרא שם על פועלנו ואנחנו בטוחים שרבים כאן בפורום יעידו עלינו לטובה בתקופה האחרונה לא קיימנו מפגשים חברתיים (הארגון עצמאי ולא מתוקצב - מישהו רוצה לתרום?) וב"ה ביום חמישי הבא יתקיים מפגש הו"ד כללי ונשמח לפגוש אותך. אתה מוזמן להצטרף לרשימת התפוצה [email protected] וגם בדף הפייסבוק שלנו נשמח להשיב על כל שאלה צוות הו"ד

לא תודה.‏ ‏

יש כאלו המכורים לפייסבוק,‏ יש כאלו המכורים למייל,‏ אני מכור לתפוז טוב לי כאן אני מכיר אנשים דרך המסרים כולם כאן נפלאים.‏ ‏‏(אגב אני עדיין בתול ולא התנסיתי כלל בהומואים,‏ אני רק חובב הומואים ומקווה שאמצא את האקס שלי במהרה‏) לא מעוניין לצאת לשום רשימות תפוצה ולא לפיסבוק לא לחברותא ולא לכמוך ולא לשום ארגון אחר,‏ בלי לפגושע באיש.‏ אוהב את כולם כאן בפורום אהבת נפש.‏ קיבלתי קצת מידע על ארגון הוד ‏.‏ יפה מאוד אשריכם המשיכו לעשות חייל/חיים.‏ ‏

ספר ריק

New member
../images/Emo6.gif רד אלינו אוירון....../images/Emo160.gif

איפה היית כשגופות הוטלו ברחובות העיר, ודמים הוקזו? הייתה פה מלחמת עולם שלישית סביב ארגוני הוד-חברותא-כמוך , לא ברור לי איך אפשר לפספס... אוהבים אותך

למעלה