עוד שבוע עבר חלף לו

עוד שבוע עבר חלף לו ../images/Emo181.gif

הדבר הכי טוב השבוע: דבר רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: משהו שהייתי משפר בשבוע: היום הכי טוב השבוע: היום הכי רע השבוע: שיר השבוע: קליפ השבוע: איש השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: פורום השבוע: קומונת השבוע: אהבת את עצמך השבוע? : ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: *שאלה שבועית מתחלפת- מה עשית בל"ג בעומר? :

עונה: ../images/Emo181.gif

הדבר הכי טוב השבוע: ל"ג בעומר! היה כל כך כיף... דבר רע שקרה השבוע: כלום! תוכניות לשבוע הבא: סתם.. שבוע רגיל.. אין תוכניות ספציפיות או מיוחדות. משהו שהייתי משפר בשבוע: שחברה הייתה באה לבצפר כל השבוע.. היום הכי טוב השבוע:יום רביעי... הזמנה לשקט! היה מפחיד... היום הכי רע השבוע: אין! היה כיף כל השבוע.. שיר השבוע: save you-simple plan קליפ השבוע:your love is a lie-simple plan איש השבוע: כל מיני.. בעיקר אני! וכמה חברות כמובן.. וסבתא שלי. וההורים, שהביאוני עד הלום. מאכל השבוע: שיער עם חומוס! משקה השבוע: מים.. סדרת השבוע:סמולוויל+האוס! התוכניות הכי שוות בשבוע.. אהה-וגם ויל וגרייס ספר השבוע:לא קוראת. סרט השבוע:ג'ונו פורום השבוע:סימפלאן
קומונת השבוע: איי הגיהנום.. אהבת את עצמך השבוע? : בהחלט! ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: אני מרגישה מצויין, רק קצת עייפה וכואב לי הראש! אבל בואו נסתכל על הצד החיובי.. *שאלה שבועית מתחלפת- מה עשית בל"ג בעומר? : הזמנתי 5 חברות הביתה ועשינו בלאגן! היה ממש כיף למי ששאל.. §נוגה§

א ת ו ש ש

New member
עונה

הדבר הכי טוב השבוע:קיבלתי 82 בבוחן באנגלית שחשבתי שאני הולכת לקבל ציון הרבה יותר נמוך דבר רע שקרה השבוע:בקושי ראיתי אותו.. מפמ"ר מעצבן במתמטיקה הכיתה שלי ארגנה לנו לנקות את בית ספר בגלל משחק "גאוני" של חברות שלי והמפגר הזה .. אז הבקיצור כל הכיתה שלי הייתה צריכה לנקות... תוכניות לשבוע הבא:לא יודעת.. משהו שהייתי משפר בשבוע:מפמ"ר היום הכי טוב השבוע:אולי שני.. היום הכי רע השבוע:רביעי שיר השבוע:Torn-Natalie Imbruglia קליפ השבוע: איש השבוע:הוא.... מאכל השבוע:סטייק על האש!! משקה השבוע:קולה סדרת השבוע:אנטומיה!!! ספר השבוע:אל תקראו לי חירות - עשינו עליו בוחן חחח סרט השבוע:אני והמזל שלי פורום השבוע:ניקלבאק קומונת השבוע:== אהבת את עצמך השבוע? :כן ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?:נחמד *שאלה שבועית מתחלפת- מה עשית בל"ג בעומר? :הייתי אצל דודה שלי חחחחח היה כיף דווקא זה מה שקורה שלא מארגנים כלום..

הספר שכתבת מדהים! ../images/Emo181.gif

קראתי אותו כמה פעמים, והוא ממש יפה! יש לזה ספרי המשך, אז אם נהנית-אני ממליצה לך על השאר.

עונה!

הדבר הכי טוב השבוע: ל"ג בעומר, "יום הולדת" חחח. דבר רע שקרה השבוע: לא הקאתי בל"ג בעומר. תוכניות לשבוע הבא: מבחן במתמטיקה. משהו שהייתי משפר בשבוע: כלום! שבוע מעולה... היום הכי טוב השבוע: ראשון, שני, שלישי, רביעי, חמישי, שישי. היום הכי רע השבוע: --- שיר השבוע: Chris Brown - With You - שיר מדהיייםם! ו-Love Me When I'm Gone - Three Doors Down. קליפ השבוע: With You - Chris Brown. איש השבוע: דניאל אלבז (דנינת
). מאכל השבוע: פיצה ומרשמלו (לחוד, כן?)! אההה.. וסוכריות קיא
(מנטוס בטעם תות - בעעעעע). משקה השבוע: קולה, מנגו. סדרת השבוע: על-טבעי, נמלטים. ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא כלום חוץ מסמסים. סרט השבוע: תא טלפון (רק חבל שכל הסרט יש קללות. מטריד). פורום השבוע: ניקלבאק, אבל תשאלו מישהו אובייקטיבי יותר. קומונת השבוע: לא נכנסתי. אהבת את עצמך השבוע? : הנה, אני עונה... כן! ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: אששששששש *שאלה שבועית מתחלפת- מה עשית בל"ג בעומר? : שרפתי קרשים והצתתי בובות וודו
. שב"ש לכולםםם!

גיל110

New member
עונה ../images/Emo70.gif

הדבר הכי טוב השבוע: שתיתי יותר קולה מהרגיל
דבר רע שקרה השבוע: ל"ג בעומר.
תוכניות לשבוע הבא: בתקווה שמתחיל עבודה בנתב"ג בשיקוף מזוודות.
משהו שהייתי משפר בשבוע: את המחשב.
היום הכי טוב השבוע: שני.
היום הכי רע השבוע: הפעם לא היה
שיר השבוע: Bon Jovi - It's My Life
קליפ השבוע:
איש השבוע: הילוש.
מאכל השבוע: ביצה עם פסטרמה וגבינה צהובה.
משקה השבוע: קולה
סדרת השבוע: סיינפלד
ספר השבוע: דויד גרוסמן - מישהו לרוץ איתו. ספר מדהים! ממליץ לכולם!
סרט השבוע: אינדיאנה ג'ונס ומסע הצלב האחרון
פורום השבוע: חופש
קומונת השבוע: און ליין חדשות בזמן אמת
אהבת את עצמך השבוע? : קצת.
ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: 7 מתוך 10.
*שאלה שבועית מתחלפת- מה עשית בל"ג בעומר? : אכלתי פיצה בבית.

גיל110

New member
לא עורך ניסוי

אני עושה את זה כבר הרבה זמן. צ'יזבורגר בשמחה, רק תמצאי לי סניף שהפינגווינים לא השתלטו עליו. זה לא כלול רשמי בתפריט ומדי פעם רחוקות שואלים אותי אם אני רוצה להוסיף גבינה.

למעלה