עוד שבוע לבטא

עוד שבוע לבטא

עברתי שבוע מההחזרה, עכשיו אני לא יודעת איך אעביר את השבוע הזה! מרגיש לי כמו נצח וכבר לא מסוגלת לשלוט בעצמי, כל היום רק בא לי לבכות, ומוצאת סיבה תמיד למה לבכות גם! מרגיש לי בעסה, שגם הסבב הזה נכשל, לא יודעת למה אבל אין לי הרגשה טובה.
אני לא מבינה איך בנות אחרות נכנסות בקלות רבה ואפילו לא מרצון להריון ורק אני לא?!? גיליתי על עוד שתי חברות שנכנסו להריון לא רצוי (הן מעשנות, שותות, מחששות מה שלא תצפו) ואני שאני הכי שומרת על עצמי מדברים מזיקים ועושה הכל לפי הספר, לא נקלטת! למה העולם אכזרי אלי?!

אורי1702

New member
מאמי אל תחשבי ככה

קודם כל יש עוד שבוע, תנסי להעסיק את עצמך, הליכה בערב אפילו - ספורט תורם למצב רוח טוב!!!!
אין קשר לנשים בהריון שסביבנו לזה שלנו לוקח יותר זמן, ההריון שלהן לא בא על חשבון ההריון שלנו.
אבל נכון זה מעצבן וזה גם נראה כמו משימה בלתי אפשרית לפעמים!! כי אצלנו טבעי זה עוד סוג ל סבב ואצלן זה ממש בדרך הטבע

יש עוד שבוע, תחשבי חיובי ואמן שזה הסבב האחרון!!!!

snir210

New member
זה לא נגמר עד שזה לא נגמר

אל תאבידי את האמונה לעולם!! אל תחשבי על זה זה יכול עוד להפתיע אותך בגדול

זה השבוע הכי ארוך שיש

אבל גם הוא עובר, תהיי אופטימית, יש לך עוד שבוע לבדיקות,
תמשיכי לקוות לטוב, לבטא חיובית וגבוהה...
&nbsp
שיהיו בשורות טובות
&nbsp
&nbsp

טוליתי

New member

מאוד קשה לשמור על אופטימיות בשבוע ההמתנה האחרון. חלק מהתחושות הקשות קשורות להורמונים וחלק לעובדה שהמוח זוכר טראומות, והמוח שלך זוכר היטב כמה היה לו קשה להתמודד עם אכזבה, ולכן הוא כמו "מזהיר" לקראת מה שיכול לקרות, חלילה.
נסי להעסיק את עצמך כך שיישאר פחות זמן למחשבות.
מאחלת לך בטא יפה והריון תקין.

למעלה