עוד שבוע לאייקון 2004!

Bajoran Priest

New member
אין שום ספק שבמקרה דנן היה צריך

לשרשר. הוסיף ואומר, אחראי צוות הפרסום אמר במפורש לשרשר במידת האפשר את ההודעות הרשמיות להודעות קיימות בפורומים בנושא הפסטיבל, ואף לשנות את הכותרות במידת הצורך כדי להדגיש את הזיקה של הפורומים הספציפיים לפסטיבל, וכו'. במקרה הזה המפרסם פישל, גם בגלל האיחור שהפך את הכותרת ללא אקטואלית, וגם בשל חוסר השרשור. לזכותו יאמר, שייתכן שהוא היה מאוד עסוק, וייתכן שהדבר גרם לאיחור ולאי-השרשור. (כזכור, יש לו עוד פורומים נוספים לפרסם בהם, מן הסתם)

subatoi

New member
ועובדה, שהוא אפילו לא חזר לראות מה

קרה להודעה שלו, שזה גם משהו מתבקש לדעתי.

Bajoran Priest

New member
אגב, צפניה..

היית באייקון פעם?: ) ככה להישבר בגלל פרסום לא משורשר אחד, שניים? אולי תבוא לפסטיבל ותהנה?

לא הייתי באייקון או בכל כנס מד"ב

אחר. שמעתי יותר מדי סיפורי אימה
ואגב, זה לא רק הפרסום ש"שובר", פשוט לא בא לי ללכת לכנס שכזה, אם אלך הרי שעבודת הפרסום והיחס הכללי עשו את שלהם והקהל הגיע. פשוט לא מגיע להם ליהנות מהספק

subatoi

New member
אני אעשה את זה קצר, כי כבר קשקשתי

די והותר באותה נימה: לא חסר איזה סמיילי קטן בסוף? זה באמת מה שאתה חושב? חבל, כי זו ממש אוירה נהדרת, ומשהו גדול מהחיים. אתה לא חייב לבוא לכל יום או לכל היום, מספיק אירוע אחד, כדי לטעום ולראות. אני לא יודע איזה "סיפורי אימה" שמעת, ואיזה "יחס כללי" חווית, אבל שומדבר שאני יכול לחשוב עליו לא יכול להסביר רתיעה כזו. אני אשמח לשמוע (עכשיו, או בהזדמנות) מה גרם לך ל"אנטי" כזה. אולי צריך להעביר את הסיבות לרתיעה הזו הלאה, שהקודקודים ילמדו. שפוך לבך, כשיבוא לך
וקפוץ לבקר. רק בסטארגייט או אטלנטיס, או מפגש הפורום. רק פעם אחת. אף אחד לא יאכל אותך. באחריות.

למעלה