עוד שבוע ויום..

לי אפילו יהיה יותר נוח השעה 21.00

כי התחלתח עבודה שמסיימת 19.00 אז איך שתחליטו גם אם 20.00 אשתדל להגיע בזמן אבל...21.00 אחלהההההההה
המפגש איפה שעיט המליצה מזה קורץ לי וגם עזריאלי קדימה הודעה בהירה על שעה ומקום מי כותב כאן אילנה שכבר הבטן מתרגשת לה צועק יאלה כבר מתי??????????

../images/Emo27.gif שאלות לגבי המפגש ../images/Emo37.gif

במקור קבענו את המפגש בעזריאלי בגלל שחלק הגיעו ברכבת והיו אמורים לחזור ברכבת. אחר כך הסתבר שקבענו ב-21:00 והקניון נסגר שעה לאחר מכן. אז רציתי לדעת: 1. האם יש כאן מישהו שחוזר הביתה ברכבת? 2. במידה ונמצא מקום נוח, 21:00 זאת שעה שטובה לכם? 3. ציינו מקומות שהייתם רוצים להיפגש בהם בת"א?

אוי,יש לי בית קפה נחמד בצפון ת"א

שפתוח עד 12 בלילה (בטוח). אני מוכנה להקפיץ לרכבת שבאונברסיטה את מי שצריך,4 אנשים לכל היותר. לגבי השעה אין לי בעיה עם שעת מפגש,אני לא מוגבלת,המיקוב רק לא דרום ת"א ואזורים שאין חניה.

מיכל רצוי שתצאי בהודעה...

עם מקום ושעה כווני אותנו למקום ונאשר בהושטת יד
אין צורך לשאול למי מה מתאים אחרת לא נצא מזה אם יהיו כאלה שזקוקים לטרמפ לרכבת או מהרכבת שיפנו בבקשה אני מגיעה מחיפה, את, מהמרכז תקבעי לנו את המקום ונסגור סיפור קדימההההההההההההההההההההה

גיטרה

New member
אם אסכם אז אומר כך

1. השעה הכי מתאימה לי מלכתחילה היא 21.00 2. אפשר באילוץ גם 20.00 3. לגבי מיקום, פשוט איני מכיר כל כך את ת"א לכן אני סומך על תושבי המרכז בעניין. 4. כנראה שאצטרך טרמפ לתחנה מרכזית במידה וזה יהיה אחרי 12, (יש לי משם מוניות לירושלים גם אחרי 12) או לתחנת רכבת ארלוזורוב לפני 12, אז זה יהיה מעולה. אז שיהיה בשעה טובה!

סתם ראיתי שאתם בעניין עזריאלי

ולפי דעתי אתם טועים בגדול והוא לא נסגר ב 22:00 אולי חנויות הבגדים בו נסגרות בשעה זו בודאות נפגשתי שם עם חברות ולקחנו רכבת אחרונה לכוון צפון . בהצלחה

למעלה