עוד שבוע ויום..

אני אכתוב גם תזכורת על המפגש

בימים הקרובים

גיטרה

New member
בנוגע לשעת המפגש

שלום לכולם מאחר ואני מבין שנטלי לא תגיע למפגש, ומכיוון שהשעה 19.00 נקבעה הרבה בשבילה, לכן מאוד הייתי מבקש לקבוע שעה אחרת יותר מאוחרת. עבורי כדי להגיע בשעה הנ"ל אהיה צריך למאמץ מיוחד שלא קל עבורי לעשותו. הייתי מוכן לעשותו כשהיתה סיבה, כעת שאין סיבה, אז המאמץ מיותר. כמה שיותר מאוחר זה יותר טוב בשבילי, למשל 21.00 זה בסדר. מקווה שיתאים גם לכם. אגב, מי מרכז את המפגש? יום טוב לכולם!

לי למשל אין בעיה,

אבל צריך לקחת בחשבון את שעת סגירת המקום.לרוב חניות נסגרות בעשר בקניונים וכולנו נסכים ששעה לא תספיק לנו נכון?

באתר של קניון עזריאלי כתוב

שהקניון נפתח בין 10:00-22:00. שאלה: האם מרכז עזריאלי נוח לכולם? יש מקום שנוח יותר לכם בת"א?

הבעיה שכל מרכז נסגר בעשר עשר וחצי

קניון או מרכז זה מקום הכי מתאים..אם נעשה את זה במקום שפתוח עד השעות הקטנות זה מצויין,אבל לא נראה לי הכי נוח לכולם מבחינה של תחבורה ציבורית ציבוריתאלא אם כן יש כזה בית קפה שממוקם מול גישה לכל היעדים, לי אישית השעה נוכה ואין לי העדפות,יש רכב ואני ניידת,אבל בדרום ת"א למשל,אני לא מעיזה לנסוע ברכב..

אז בעצם זה אומר שאם ניפגש בשעה

21:00 בעזריאלי, ב-22:00 נסיים את המפגש בגלל החנייה, והמרכז עצמו שנסגר. ואז כדאי לעשות את זה ב-20:00. גיטרה, זה בסדר לך?

נשמע אחלה, השאלה אם זה קרוב

לאוטוסים בגלל מי שמגיע מרחוק. זה ליד תחנה מרכזית, לא?

נראה לי שזה יאתגר את האנשים

שגרים רחוק. קישור כדאי להישאר בקביעה המקורית. (אלא אם יוצע מקום חלופי שנוח ונגיש לאנשים)

האמת שאני לא מהרזות שמסוגלות

להתקפל לשטיח וליצפה.אני גם לא מתה על אוכל הודי והגישה לא הכי נוחה לי. אבל אם זה מה שהרוב יחליט אני אמצא דרך להגיע כי חשוב לי לבוא. יו,אני קוטרית לא קטנה חחחחח..

גיטרה

New member
בעניין מקום ושעת המפגש

לא ידעתי שמרכז עזריאלי נסגר בעשר, ובאמת שעה זה מעט להיות מאולצים לעזוב בעשר. בכלל, אני חושב שלא רצוי להיות מוגבלים מלכתחילה בזמן, כי אני יודע מנסיון ממפגש שפעם ארגנתי, שהיה כל כך נעים, השיחה זרמה אבל היינו צריכים לעזוב בצורה מאולצת אחרי שעתיים וחצי בערך, (שלא הספיקו!) בגלל שעת סגירת המקום. אם יש מקום אחר נוח ומתאים אז אולי עדיף, אבל לא להסתבך יותר מדי. אם אין אפשרות אחרת בקלות, אז שיהיה בעזריאלי בשמונה ואעשה מאמץ להגיע בזמן, המפגש חשוב לי, תזכרו שזה מפגש ראשון ונקווה שיהיו עוד מפגשים. ולשאלה ששאלתי "מי מרכז את המפגש" התכוונתי מי "האחראי" על הארגון. מי לקח לידיו "את ההגה", לא שזה קריטי, אבל בכל זאת.

יש מקומות אחרים שהיית רוצה

שניפגש בהן, חוץ מעזריאלי? לא ידוע לי שיש אחראי על הארגון. ואני מרוצה מזה דווקא

למעלה