עוד שבוע ויום!!!!!

speedy123

New member
עוד שבוע ויום!!!!!

עוד שבוע ויום אני טסה!!!!!!!! יו אני מתרגשת אני יכתוב לכם מגרמניה אבל באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש שם סוסים פשוט מדהימים!!!!!!!!!!!!

speedy123

New member
חולץ מגפיים....

לקנות או שזה סתם שטויות? הרי אפשר גם שמישהו פשוט ימשוך לי את המגף..... אז מה אתם מציעים?

../images/Emo12.gif

גם לך המגפיים כל הזמן נתקעות!? לי יש סוד.. די מביך.. אבל אני אגלה אותו: גרבי נילון! פשוט מאוד.. הם מאוד דקות, אז בקיץ פחות חם.. וגם המגפיים מחליקות בקלות החוצה.. אבל בכל זאת.. זה ממש חרא של דבר.... גרבי נילון לרכיבה..
בכלאופן, תתתהההנייי! שיהיה לך ממש כיף.. וגם לכל שאר הילדות שנוסעות..! ~אמרה הילדה שנתקעה בארץ~ U-
בה-ביי!
לזכרה של אולדון

storm15

New member
לאן את טסה ? מה את עושה שם?

מטיילת או בקייטנת רכיבה? עד מתי את שם? אני גם טסה לגרמניה ב 2 לאוגוסט

מזה? כולם נוסעים לגרמניה!!!

ורק אני תקוע בארץ... לא נורא- אני בעוד שלושה ימים טסה לסאמר קול לסוסים!!! אני גם אשתדל לכתוב משם, עם יש להם מחשבים
ועם במחשבים יש אינטרנט
תהני ונסיעה טובה לכל הנוסעים!!

speedy123

New member
מחנה רכיבה!

אני טסה לגרמניה למחנה רכיבה יש 11 שיעורי רכיבה בשבוע וכל יום טיולים בשדות ויערות! אני במחנה שבועיים ואני טסה ב-19.7 יייייההההה!!!!!! לאן את טסה בגרמניה\?

Doni 1

New member
מגעילות

איזה כיף לכם אתם נוסעות לחול הייתי שם אבל לא רכבתי בחול אני השנה נישארת בארץ... :( לא נורא תהנו בחול אומרת הילדה שנשארה תקועה בארץ

לא נורא דוני יהיה בסדר...!../images/Emo24.gif

לא נורא- גם את תימצאי משהו לעשות בארץ....(או שלא...)... בהצלחה לדוני הילדה שתקוע בארץ...! פיצפיצון הילדה הילדה שבורחת לאנגליה ומקווה שלא ירד גשם כדי שאני אוכל לרכב!

speedy123

New member
אל תדאגי

גם אם יורד גשם תוכלי לרכב.(לפחות ככה זה בגרמניה) הריי יש ארינות סגורות ומחוממות.

אני נשארת איתך! ../images/Emo13.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif

~שתינו יחד תקועותתת באאארץ..~
U-
בה-ביי!
לזכרה של אולדון

למעלה