עוד שבועיים בלבד

maximf

New member
עוד שבועיים בלבד

לא יאומן איך הזמן טס, עוד שבועיים בלבד עד הטיסה ללוס אנג'לס בכיוון אחד....

maximf

New member
מאוד

לא רק להתרגש,יש גם פחד של מעבר למקום חדש לבד לגמרי, וגם עצב של עזיבת החברים והמשפחה פה אבל בעיקר יש באמת התרגשות שאגב התחילה עוד לפני חודשיים עם קבלת הויזה

italiana22

New member
אני יודעת על מה אתה מדבר..

גם אני דיי חדשה בארה"ב רק חודשיים וחצי אבל אני הגעתי למשפחה שלי פה (שלושה בני דודים עם החברות/נשים שלהם) ובכלל באזור שאני גרה יש הרבה חבר'ה ישראלים אז מבלים הרבה ביחד וממש נחמד. אני בטוחה שתסתדר ואולי איפה שתשהה יהיו כמה מחברי הפורום, מה שכן גם תכיר אנשים חדשים יהיה בסדר..ובקשר לעזיבת המשפחה בהתחלה יהיה קשה אבל מתרגלים וגם יש לך אותנו פה לעידוד!! במקרה הכי גרוע אתה מוזמן לבוא לניו יורק... שיהיה לך ממש בהצלחה!!!

maximf

New member
תודה ../images/Emo6.gif

תראי זה לא שאני לא מכיר שם אף אחד, אני מכיר כבר אנשים בלוס אנג'לס, אפילו יש שם 2 חברים מהצבא, וגם חברים טובים של ההורים שכבר עוזרים לי בלמצוא דירה/רכב, והיום גם הרבה יותר קל להיות רחוק ממישהו בגלל האינטרנט, יש מצלמות,יש SKYPE יש הרבה דברים שיעשו את זה יותר קל בנוסף לזה אני חייב להגיד שהיעד הראשון שלי היה ניו יורק, פשוט התאהבתי בעיר כשביקרתי שם לפני שנה וחצי, וממש רציתי ללכת ל ברוקלין קולג' , אבל ניו יורק מקום כול כך ייקר שפשוט אין כסף כרגע לזה........

שתהיה לך נסיעה טובה ! ../images/Emo160.gif

מחכים כבר שתהיה בטיים זון שלנו
, ועצה שלי, תנצל כל רגע שאתה בארץ.... *תאכל אוכל של אמא גם אם אתה לא רעב!(כי פה לא יהיה אוכל של אמא) *קפוץ לחברים בשעת לילה מאוחרת באופן ספונטני גם אם אתה עייף (כי פה אין דבר כזה בלי לקבוע...)... לו רק יכולתי לחזור אחורה שלוש שנים......

maximf

New member
ההורים שלי כרגע אפילו לא בארץ!

הם מבלים בקרואטיה, יחזרו 4 ימים לפני שאני נוסע, ורק 3 ימים לפני שהם נסעו אני חזרתי משבועיים בספרד........

לינדסי

New member
אני מזדהה...

אני עוד חודש נוסעת לבד, לבוסטון. לפחות בעיר שלך יש שמש
. שיהיה לשנינו בהצלחה! שלום לכולם, דרך אגב. אני קוראת את ההודעות בפורום באופן קבוע, פשוט נמנעתי מלהשתתף כל עוד אני סינגלית בישראל.

ברוכה הבאה.... ../images/Emo24.gif

תמיד נחמד להכיר חברים חדשים... אגב, בתקופה זו גם בבוסטון יש
. מה גם שזו עיר מקסימה! מה מתכננת לעשות?

לינדסי

New member
תודה../images/Emo140.gif

אני אלמד לתואר שני. כחלק מהתוכנית שלי אני צפויה גם להתמחות תקופה מסויימת בניו-יורק. בינתיים אני סופגת כמה שיותר שמש בארץ (עם מקדם הגנה כמובן;)), ומנסה לא לחשוב על החורף הבוסטוני שמתקרב.

סלסרו

New member
אל דאגה, יש לנו גם משתתפים נשואים

שזה מעלה שאלה קשה: מה חמור יותר - סינגלית בישראל או נשואה בחו"ל?
בהצלחה בבוסטון. עיר יפה ושוקקת חיים (בפרט בקיימברידג). איך הקריין מודיע בתצוגה שבמגדל הנקוק בבוסטון? Boston - it's an agreeable city.....

למעלה