עוד שאלת סטרימינג

dory30

Well-known member
אחרי שנואשתי מאמזון פריים, החלטתי סופסוף לנסות להתחבר לנטפליקס. השארתי את הסלולרי (דרך הרישום בטלוויזיה) ולא קיבלתי מהם הודעה. יצרתי קשר עם התמיכה בעברית והם אמרו לי שעדיף שאבדוק עם ספק הסלולרי שלי, פרטנר, האם הם חסמו לי את ההודעות מנטפליקס. הנציגה של פרטנר אמרה שהיא תעשה ריסטרט ואחרי 20 דקות לכבות ולהדליק את המכשיר. האם לדעתכם זה יפתור את הבעיה? אני עוד בשלב ההמתנה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא בטוח שאני מבין,
בשביל להתחבר לנטפליקס אתה צריך לתת להם את המספר טלפון שלך?
אני זוכר שזה עובד עם כתובת אי מייל ואז מכניסים את כל הפרטים דרך המחשב.

יש לי גם קטע עם הטלפון שבמקרים מסויימים שאני אמור לקבל הודעה לנייד ואני לא מקבל ואמרו לי בשני מקומות שונים שזה קרה לי שכנראה הבעיה היא אצלי.
זה מוזר כי מהרבה חברות שונות אני כן מקבל הודעות (למשל מקדונלדס אם אני מבקש חשבונית בהודעה אז אני מקבל). אבל כשאני נרשם לאתר של וולט ולאפליקציה של Toy-R-Us אני לא מקבל (ונראה לי עוד משהו).

יכול להיות שמה שצריך לעשות זה ליצור קשר עם החברה הסלולרית שאתה עובד איתה (אני עובד עם גולן טלקום) ואולי להם פתרון.

אבל כמו שאני אמרתי אני אף פעם לא הייתי צריך להכניס את הטלפון שלי בשביל נטפליקס.

*אגב, אתה כמובן מאוד מאוד מוזמן לשאול כמה שאלות שאתה רוצה בסוגיות הסטרימינג,
אבל אתה לא צריך לפתוח הודעה חדשה כל פעם.
מספיק שתכתוב שאלה חדשה בשרשור הראשון שבו כתבת וכולנו נראה שכתבת שם הודעה חדשה ונכנס ונענה (כלומר אם תהיה לנו תשובה)
זה גם יהיה נוח כי אז נוכל לראות את כל הודעות העבר שלך בנושא ותגובות שכבר נתנו לך.

זה השרשור המקורי שלך בנושא:

dory30

Well-known member
אני לא בטוח שאני מבין,
בשביל להתחבר לנטפליקס אתה צריך לתת להם את המספר טלפון שלך?
אני זוכר שזה עובד עם כתובת אי מייל ואז מכניסים את כל הפרטים דרך המחשב.
אני מתכוון לטלוויזיה חכמה של סמסונג.
יכול להיות שמה שצריך לעשות זה ליצור קשר עם החברה הסלולרית שאתה עובד איתה (אני עובד עם גולן טלקום) ואולי להם פתרון.
אני מתחיל לחשוב על זה. פרטנר עשו הבוקר ריסטרט שני וזה עדיין לא עוזר. אולי הבעיה היא עם הוט- מבחינת זה שהממיר שלי מיושן מדי? מדובר ב- HOT MAGIC HD ואולי צריך כבר להחליף אותו. בכל מקרה, היום אמרו לי בפרטנר (הספק הסלולרי) שצריך לקחת עד 24 שעות מרגע ביצוע הפעולה - כלומר עד מחר בסביבות 10:00 בבוקר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מתכוון לטלוויזיה חכמה של סמסונג.
לי יש טלוויזיה חכמה של LG, אני מניח שזה די דומה.
אבל את המינוי לנטפליקס יצרתי במחשב, שם הכנסתי אי-מייל שלי ופרטי אשראי וקיבלתי סיסמה. אז בטלוויזיה אני פשוט נכנס לאפליקציה של נטפליקס ומכניס את כתובת המייל שלי ואת הסיסמה.

Lhuna3

Well-known member
אבל את המינוי לנטפליקס יצרתי במחשב, שם הכנסתי אי-מייל שלי ופרטי אשראי וקיבלתי סיסמה. אז בטלוויזיה אני פשוט נכנס לאפליקציה של נטפליקס ומכניס את כתובת המייל שלי ואת הסיסמה.
ככה בדיוק גם אני נרשמתי.

dory30

Well-known member
בינגו. זה מה שעשיתי. תודה רבה על העזרה.

למעלה