עוד שאלת גלולות..

N o t M e

New member
עוד שאלת גלולות..

פיספסתי את הגלולה הראשונה של החודש, עד כמה זה מוריד מההגנה שלי? הבנתי שלפספס גלולה בסוף החודש זה פחות קריטי (לא שאני נוהגת לפספס), האם גם בתחילת החודש זה ככה?

shaiganot

New member
ל NotMe

היי, קראתי בפורום אחר שפספוס גלולה יכול להוריד מההגנה. אולי זה קשור לכמות הזמן שאת לוקחת (בחורה שלוקחת שלוש שנים אולי זה ישפיע עליה פחות מאחת שרק התחילה) אבל אני לא בטוחה. למה שלא תלכי על בטוח? שימו קונדום עד המחזור ולהבא את יכולה לשים תזכורת יומית בפלאפון..

N o t M e

New member
תודה על התגובה

ובאמת יש לי תזכורת בפלאפון, אבל כשאת חולה הרבה יותר קל ללחוץ על "אישור" ולהגיד לעצמך שתקומי עוד כמה דקות... בכל מקרה, כבר קיימתי יחסים מאז, אז השאלה היא האם אני צריכה להיות מודאגת עד המחזור הבא..

shaiganot

New member
ל NotMe

אני מקווה שלא.. כדאי שתשמשו בקונדום עד המחזור הבא, ואני מציעה שאם את מודאגת תעשי בדיקת היריון. לאחותי קרה משהו דומה, ותאמיני לי שאחרי שאת נמצאת בפניקה לכמה דקות (היא היתה היסטרית) את לעולם לא תשכחי לקחת גלולה שוב. סליחה אם הפחדתי אותך אבל לאחותי זה עבד. בפעם הבאה תלחצי רק על נודניק..

קונדום ליתר בטחון

למשך שבועיים למרות שהראשונה היא באמת פחות קריטית. העיקר שתמשיכי להיות עקבית מעתה ואילך

אוקיי תודה..

אבל גלולות מינס הן 100% מונעות הריון? כי 2 חברות אמרו לי שהרופא שלהן אמר להן שהגלולות האלה יותר לסדר תמחזור ואם אני אקח ואקיים יחסי מין בלי קונדום אז יש סיכוי גדול להריון.. אז אני מפחדת..

shaiganot

New member
למלכת התחפושות

אף גלולה לא מגנה עלייך ב-100% רק ב-99% (לא בדיחה, ככה הם מצהירים). אני לא מכירה את "מינס", אבל אם היא גלולה היא מגנה עלייך מהריון ומשנית גם מסדרת לך את המחזור. אישית, אני מכירה את "פמינט" ומאוד מרוצה. אם יש לך ספק, תתיייעצי עם רופא הנשים שלך ותחליפי.

למעלה