עוד שאלות ?

starless

New member
עוד שאלות ?

קלטתי קטע הברטיני פיכס הזאת אוהבת סאדו מאזו ובכלל בשיר אחד היא רוצה מכות בשיר אחר היא עבד מה הולך פה? ושוב דיונים על הזקן בן לאדן של הסולן של סיסטם ויש לי עוד שאלה מפתיעה : או אולי כמה שאלות אם מסתכלים על זה אחרת : 1. אפילו שאני יודע את הלהקה האהובה על רובכם מי עושה לכם את זה ? איזו להקה אתם שומעים בקביעות תמיד כמעט כל יום או שבוע או וואט אבר? איזו להקה הכי השפיעה עליכם? ועוד שאלה יש פה נגנים? אנשים שמנגנים קבוע? כי בזמן האחרון אני מוצא את עצמי שומע שיר לא להנאה אלה כניתוח של הנגינה היכן יושבים התופים , איך הבאסיסט מנגן(אני בסיסט סתם לידע כללי) איך התופים משתלבים עם הבאס , וכו , גם אתם נוהגים לעשות את זה? או שזאת הפרעה נפשית שלי? ועוד שאלה קצת מוזרה איזו להקה שחשבתם שהיא , נוראית , מסריחה , לא מקורית הפתיעה אתכם לאחר כמה זמן ? או ההיפך להקה שמאוד אהבתם ופתאום הם התדרדרו . זהו נראה לי שיהיה לכולם יומטוב מוסיקה אירית רולז

epitaph

New member
הרבה שאלות ומעט זמן...

האמת שיש לי המון זמן אבל נחזור לעניינו... בקשר למי "עושה לי את זה" אז התשובה שלי היא אורפנד לנד,אני לא יכול לעבור את היום בלי לשמוע כמה שירים שלהם.ובקשר ללהקה שהכי השפיעה עליי אני נאלץ להתלבט בין לד זפלין לדיפ פרפל (אפשר לומר שמי שניהם התחלתי לשמוע את הרוק). והתשובה שלי למקבץ השאלות השני שלך יהיה שלא חייבים לדעת לנגן כדי לעשות את זה,אני עושה את זה לפעמים (ועוד וידוי קטן אני מנגן בכאילו יחד עם המוזיקה לפעמים
...זה כיף). ובקשר ללהקה שחשבתי שהיא נוראית ומסריחה ולאחר מכן הפתיעה אותי אז הייתי הולך על סיסטם,עד עכשיו שמעתי כמה שירים שלהם ולא התלהבתי אבל השיר הזה שתקוע לי בראש מאוד נחמד,נוריד עוד שירים שלהם ונראה.

anathema

New member
#@#@!%^$#$%

אממ טוב בקשר ללהקה שאני הכי אוהבת זה די ברור לא? :) למי שלא הבין- ANATHEMA ויוצא לי לשמוע אותם הרבהה...זה בדרך כלל נעשה בלי כוונה זה פשוט יוצא ככה. ובקשר לזה שאתה יושב לשמוע שיר ומנתח אותו מוזיקלית זה די טיבעי לאנשים שמנגנים, לא חושב? אממ להקה שמאוד אהבתי והתדרדרו או ההפך...אממ...יש מלא... אבל אני חושבת Theater of tragedy אולי זה הדבר היחידי שעולה לי בראש כרגע הדיסק האחרון שלהם זוועתי, ממש זוועתי לעומת הקודמים שהיו ממש טובים ההליכה לכיוון הגותי אינדסטריאל הזה ממש לא הייתה במקום וכמה שאני אוהבת לשמוע שינוי אצל להקות בדרך כלל זה היה שינוי לכיוון הלא נכון.

Wyld stallyn

New member
בקשר לtheatre of tragedy

לא שמעתי את כל musique אבל ממה ששמעתי זה נסבל... בכל מקרה זה לא ממש התפתחות מוזיקלית , זה פשוט התמסחרות אפשר לראות את זה לפי סממים חיצוניים (העטיפה של הדיסק, שינוי הלוגו וכו) בכל מקרה הם גם לא היו גם להקה כזאת טובה בישביל הסגנון, פשוט היה להם בדיסקים אווירה טובה חוץ מAEGIS שזה דיסק ממש מיוחד והוא באמת ענק ואחר הטובים שיצא לי לשמוע בחיים(לא רק בסגנון) ברמה הטכנית אי אפשר בכלל לחשוב על להשוות אותם לtristania (בעיקר ב beyond the veil) בקיצור, אי אפשר לשפוט מוזיקלית את הMUSIQUE כי השינוי בא אך ורק מהתמסחרות

יש לי את aegis !!

קניתי אותו בפולין!! בדיי זול..
והוא גם ממש טוב לדעתי! וגם קניתי שני דיסקים של nightwish אני כה מאושרת תסלחו לי..
נפסקה הרדיפה אחריהם..לעת עתה.. האמת את הדיסק הזה של ת´יאטר אוף טרדג´די קניתי כי רוב השירים שהכרתי ואהבתי היו מהדיסק הזה אז אני שמחה לשמוע שהוא הכי טוב שלהם לדעתך.. זהו! מה נשמע פה?! על מה דיברו? מה הפסדתי? חזרתי רק אתמול.. ואני עייפה בטירוף.. אבל זה בטח לא ממש מעניין אף אחד.. אז ערב טוב שיהיה לכולם פה

badphish

New member
עוד תשובות

1 ratm offspring sublime 2 לפעמים אני מנתח אבל לא בצורה מקצועית רק תופים וגיטרות 3 לימפ ביזקיט וזה לא בדמן האחרון רק הדיסק הראשון שלהם היה טוף

למעלה