עוד שאלות על DSOTM

עוד שאלות על DSOTM

משום מה אבקי לא מעלה אותן, אז אני ממשיכה: מה דעתכם על טיבו של האלבום? האם אתם אוהבים אותו? האם לדעתכם הוא אחד מאלבומי הרוק הטובים שנוצרו אי פעם?

microbe15

New member
אחד מהאלבומים הטובים שנוצרו אי פעם?

בהחלט. אלבום שכולו כמו שיר אחד ארוך ויפהפה אלבום שמביע כל כך הרבה רגש אלבום שיש בו תוכן, שיש בו אימרה אלבום עם מוזיקה כל כך יפה (Breathe!) אלבום שהצליח להגיע לכל כך הרבה אנשים למרות המבנה הלא פופי שלו אלבום עם הסיום הכי יפה ועוצמתי שאני מכיר ללא ספק אחד האלבומים הטובים שנוצרו אי פעם, אם לא הטוב ביניהם.

אורן010

New member
משפט אחד

Far away across the field The tolling of the iron bell Calls the faithful to their knees To hear the softly spoken magic spells וכל מילה מיותרת...מושלם

Inis mor

New member
הוא גם הרבה יותר...

מאלבום! אני חושבת שמה שמדהים הוא זה שהוא הצליח להביא משהו שהוא "יותר גדול" ממוזיקה. כל האלמנטים שלו ביחד. מבלי להישמע יותר מידי פלצני-הוא פשוט PERFECT! קודם כל לדעתי אין שם אפילו צליל או אקורד אחד שהוא לא במקום. אני אומרת את זה ושמעתי את זה גם מאנשים אחרים- הוא מצליח לגרום "להרגיש" את המוזיקה ולא רק לשמוע אותה. הקול של גילמור תורם הרבה ליופי של השירים. לדעתי האישית-זה לא רק אלבום הרוק הטוב ביותר שנוצר איי פעם-זה האלבום הטוב ביותר,נקודה!

אממ

טיבו של האלבום?- רעיון גאוני מסר גדול ולא סתם כמו דיסקים שפשוט לקחו כמה שירים ביחד לחנים מצויינים אוהבים אותו - את רובו הוא בהחלט לא אחד מאלבומי הרוק הטובים שנוצרו אי פעם. יש אלבומים הרבה יותר טובים ממנו

wish i was here

New member
תשובותי

טיבו של האלבום-לדעתי האלבום הוא איכותי מאד מבחינת המוזיקה,ואני משער שגם מבחינת להיריקה למרות שליריקה הרבה פחות מעניינת אותי במוזיקה. האם אני אוהב אותו?כן, אני אוהב את האלבום הזה,גרם לי להתחבר לפינק פלויד ולגלות מוזיקה אחרת ממה שהכרתי האם הוא אחד מאלבומי הרוק הטובים ביותר שנוצרו אי פעם?כן,ללא ספק מגיע לו מקום בין 10 אלבומי הרוק הטובים ביותר בהיסטוריה,ביחד עם houses of the holy,who's next,painkiller,fragile,in the court וחבריהם

FunkyMonk

New member
Houses of the Holy

זה אלבום שאני מתכחש אליו. מתוך איזה שמונה שירים שם, יש 4 ראויים, ואצל לד זפלין באלבום של 8 טראקים אמורים להיות 10 טראקים טובים.

Inis mor

New member
אני חייבת להסכים עם...

WHO`s Next!!! :) גם אצלי הוא ב 10 השולטת!

frash22

New member
אלבום מדהים

השילוב של המוזיקה עם המילים המדהימות האלה פשוט תותח אני מאוד אוהב את האלבום במיוחד את time ועוד הרבה.. בהחלט צריך להיכנס לאחד מאלבומי הרוק הטובים שנוצרו אי פעם אין שם ספק היה ב-ynet לפני כמה זמן 100 האבומים הטובים ביותר על פי דירוג גולשים והוא היה במקום הראשון אם אני לא טועה

Runner30

New member
DSOTM זה לא אלבום רגיל. זו מאגיה.

עבודה כ"כ מרוכזת ורבת אנרגיה וכשרון של חמישה אנשים יצרה דבר שהוא מעבר ליצירה מוסיקלית. רכוז אנרגיה מחשבתית בעל מודעות עצמית ויכולת להתחבר באופן יזום לכל אחד בצורה אחרת. חור שחור הנפתח אליך לאט לאט ומגלה צדדים חדשים כל פעם. תחושות שאתה מתחיל להרגיש רק לאחר הפעם האלף שאתה שומע את האלבום.

למעלה