עוד שאלות על לונדון

chengefen

New member
עוד שאלות על לונדון

רציתי לשאול כמה באמת חוץ מדירה עולה בממוצע לזוג: חשמל, מים , ארנונה וכל ההוצאות הללו ועוד על דירה . כמה שעות עובדים בממוצע בלונדון? אם עובדים 8 שעות, אז אני ובעלי נרוויח ל-5 ימי עבודה בערך-480 פאונד. אם נוריד מזה את הדירה שרשמתם בערך 300 פאונד ואת הקניות שהכי נמוך זה 60 פאונד, והרכבת תחתית לשבוע בערך זה- 40 פאונד לשבוע לי ולבעלי, נשארנו עם 80 פאונד לפני חשבונות של דירה אחרות שלא ידוע לנו מחירן ועוד הוצאות כאלו ואחרות שלא עולות על דעתי כרגע- אולי ביטוח בריאות- כמה זה עולה בכלל? יוצא שנשאר על אפס בסוף שבוע או אפילו נפסיד. האם התחזית שלי נכונה?? אם כן, האם שווה בכלל להגיע ללנודון בכדי לחסוך? בבקשה תעזרו לי כיוון שברצוננו לטוס לשנה עד שנתיים בכדי לחסוך כסף וכמו שזב נראה בארץ חוסכים יותר. האם אני טועה? אם תוכלו לספר לי מנסיון אישי שלכם אם ניתן לחסוך כסף אני אודה לכם מאוד. בהתחשב שאנו רוצים לגור ליד הקהילה היהודים בצפון מערב לונדון. תודה רבה רבה לעונים... ושיהיה לכם שבת שלום

chengefen

New member
עסק

האם פתיחת עסק קטן זו פרוצדורה מסובכת שם? האם זה יקר מאוד בשביל ההתחלה?

egozi13

New member
הרבה יותר פשוט מאשר בארץ

אנגליה היא מדינה שמקדמת יוזמה ותחרות, ולכן הרבה יותר פתוחה לפתיחת עסקים מאשר ישראל. יש המון מידע באינטרנט (חפשי על "Self Employed" - יש באתרים הרשמיים (עם סיומת gov.uk) הרבה מידע על הפרוצדורות הנדרשות מבחינת ניהול ספרים, מיסוי, רישום העסק וכד'. הרבה יותר פשוט מבישראל (ואני אומר את זה כעוסק מורשה בישראל מזה כמה שנים). הוראות ניהול הספרים פשוטות בהרבה, אופן הדיווח קל יותר, יש מידע רשמי ומקיף באתרים.

egozi13

New member
לא יודע אם זוג שעובד בשכר מינימום

יכול להרשות לעצמו דירה ב 300 פאונד לשבוע. חפשו דירות קטנות יותר או באיזורים זולים יותר. לדעתי לונדון זה לא מקום לנסוע אליו בשביל לחסוך כסף. זה די אבסורדי כי עלות המחיה בלונדון היא מהגבוהות.

Nobilis

New member
תשובה

אם אתם מדברים על להרוויח 480 פאונד לשבוע אתם לא תחסכו בלונדון לעומת הארץ. וזה בלי לדבר בכלל על הכנסה של עלויות המעבר (טיסות, התארגנות ראשונית בזמן מציאת דירה, וכו') לחישוב, ועל כך שמגורים בצפון מערב לונדון הם לא הכי זולים שיש.

למעלה