עוד שאלון

עוד שאלון

מפורום בלק אייד פיז(לא אמרו מאיפה בדיוק אבל היה שם...) קראתי לשלון הזה: שאלון המאה!!!(אני אלה. ילדה משועממת. נעים להכיר.) 1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? 3. איזה סוג? 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? 8. צבע מועדף? 9. נעליים לקיץ? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? 11. ימנית או שמאלית? 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? 13. Bleh או Blah? 14. מה את אוהבת בעצמך? 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? 16. את שרה במקלחת? 17. את מדברת עם החיה שלך? 18. את מדברת עם עצמך? 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? 22. יש לך 11 אצבעות? 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? 26. מיקי מאוס או באגס באני? 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? 33. איך את מורידה מסקרה? 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? 38. M&M או ביצת קינדר? 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? 40. כמה זה 1+1? 41. מה החג האהוב עלייך? 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? 44. בת כמה את רוצה להיות? 45. איפה את רוצה לגור? 46. לאיפה את רוצה לטוס? 47. את מי את רוצה לפגוש? 48. את אוהבת קול-איי איי די? 49. האם Pine-sol מריח טוב? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? 51. את אוהבת טוסט? 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? 55. עברת טיפול שורש? 56. שחור לבן או צבע? 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? 58. איפה היד שלך עכשיו? 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? 60. אוקיי או או.קיי? 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? 67. מה את חושבת על דרדסית? 68. מה הספר האהוב עלייך? 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? 70. סלמון או בורי? 71. סרטן או לובסטר? 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? 76. מטאטא או מגב? 77. מה המילה האהובה עלייך? 78. איפה השאלה כלבות? 79. מה השם המלא שלך? 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? 83. קסטות או דיסקים? 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? 87. את משועממת כרגע? 88. את אוהבת בצלים? 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? 90. פעם לבשת שמלה? 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? 92. צפרדעים או קרפדות? 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? 94. 8 או 3? 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? 96. את יודעת שדייב מגניב? 97. את אוהבת אותי? 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? (נ.ב.יש כאלו שיגידו למה אני כל שבוע גונבת מפורום בלק אייד פיז ומכחישה את זה. אז זהו, שאני לא מכחישה!!! גונבים שאלון ממישהו שגונב שאלון ממישהו שגונב שאלון ממישהו וכך הגלגל נמשך. אלו חייהם של שאלונים גוד דאמיט!!! ו... הכותב של השאלון יותר משועמם ממני.)

עונה:

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? אלמקס נראה לי... למרות שאבא שלי מתרו... 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג? מה שבמבצע 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? מי המשועמם שעושה עם חוט דנטלי? 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? אמא שלי מגלגלת לי :] 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? זה עם הכלבים... האחים שלי(בני 6 עוד שבועיים) אוהבים את זה... 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? יש לדונלד דאק שם אמצעי? 8. צבע מועדף? שחור...או כחול נייבי... 9. נעליים לקיץ? קרוקס בחורף ובקיץ(רק בלי החורים) 10. תפוחים, תפוזים או בננות? סלט פירות...
11. ימנית או שמאלית? אני ימנית... אבל המכה הכי חזקה שלי זה שמאלית... 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה?חצי ריקה... 13. Bleh או Blah? ווט דה פאק? 14. מה את אוהבת בעצמך? אני לא אוהבת בעצמי... 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? לבשתי בוקסרים אמיתיים(!!!) לתחפושת בפורים...עד עכשיו צוחקים עליי...אני חושבת שאני אתמודד... 16. את שרה במקלחת? מזמזמת
17. את מדברת עם החיה שלך? אין לי חיה... אבל אני מדברת עם הבובות שלי...(שלום. קוראים לי אלה. אני כותבת אליכם ממוסד סגור.) 18. את מדברת עם עצמך? כשאני רואה CSI... אני אומרת לעצמי כזה יו... תעשה לו ALS על הג'ינס!!! ניק תעשה לי ילד!!! ראיין תעבר אותי!!!(או שמה ???) וכל מיני כאלה... 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? הרופא שיניים שלי זה ערבי עם מבטא מוזר ואיזה 15 שיני זהב... בואו נחשוב... 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? יש לי דוור? אז ככה מגיע הדואר כל בוקר...תודה שמישהו טורח לדווח...! 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? השניה גיליתי שיש לי אחד!!!ו...חג המולד???WTF? 22. יש לך 11 אצבעות? מי המסומם שכתב את זה? 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? אני לא מתחילה עם בנים...
24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן... אבל מצאתי בבית אז כבר הבאתי... 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? אם זה לאחת החברות הפקאצות שלי(ליומולדת!!! אני לא מדברת איתם חוץ מבימי הולדת!!!) אז כן... 26. מיקי מאוס או באגס באני? אני חייבת להחליט? 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? כן!!! סופסוף מישהו שמבין את מחשבותי!!! 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא!!! אני כן כותבת להם שירים... 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? לא שמה!!! שיזדיין(סליחה) העולם!!! 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?ברור! 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? נדמה לי... יש לי חצ'קון ענקי על המצח בלי קשר ליום צילומים... 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן!!! כל השיחות שלי עם החברות שלי זה:" יו!!! מיקה(הזמר) נראה כ"כ הומו עם הסקיני החום שלו בגרייס קלי!!!" רק היום דיברתי על זה עם חברה שלי...! 33. איך את מורידה מסקרה? אני לא משתמשת!!! 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? אני מתחילה להתעצבן!!! 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? דיי... אני לא ממש בטוחה... 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? אולי... כשאני אהיה יותר מבוגרת... הרבה יותר מבוגרת...) 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק... כי זה בולע את התאבון... 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר!!! אני אוהבת את הצעצועים בפנים!!1 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? תלוי איפפה!!! 40. כמה זה 1+1? 2. למרות שקראתי שיש הוכחה באלגברה שזה לא 2. אבל מאיפה לי?! 41. מה החג האהוב עלייך? החופש הגדול!!! 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? מי?! ג'ונתן טוגו וקרמיין גיובינזו רולז!!!! 43. בת כמה את? כמעט 13!!!(החמשה חודשים האלו נראים כ"כ ארוכים!!!) 44. בת כמה את רוצה להיות?17 כדי שאני אוכל להתחיל את התואר בקרימינולוגיה(CSI עשה לי חשק...) 45. איפה את רוצה לגור? בארה"ב!!! לא בטוחה איפה אבל יש לי שם ארה"בי!!! אני אסתדר שם!!! רק שמישהו ייתן לי לסוע ללמוד באמריקה!!! 46. לאיפה את רוצה לטוס? לארה"ב!!! תעזבו אותי מהמזרח ומבודהה!!! רוצה בורג אנד צ'יפס וויט' קטצ'ופ און דה סייד!!! 47. את מי את רוצה לפגוש? את ג'ונתן טוגו!!! 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? ווט? 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? פטריות וזיתים שחורים(שלום. קוראים לי אלה. אני מדברת מבית החולים אחרי אכילת מאכלים מוזרים והפלצות שפוצצו לי את המעיים) 51. את אוהבת טוסט? כן!!! עם בצל!!!(כבר הכרתי?) (ההמשך הודעה הבאה... תפוז מניאקים...)

booshi

New member
עונה=]

. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? בנפרד 3. איזה סוג?הרבל אסנס 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? משהו עם פלוס 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? תלוי מתי.. אחרי שלבשתי או לפני? 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? לילי??עם הכלבים ניראה לי 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק?כן.....אחמד...חח אנערף?? 8. צבע מועדף? ירוק 9. נעליים לקיץ?גם בחורף גם בקיץ רק את ה-Vans שלי 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוזים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? ריקה תמיד 13. Bleh או Blah? הא? 14. מה את אוהבת בעצמך? כלום 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? מה זה?אם הכוונה לבוקסר רגילים של גברים אז כן אני כבר לובשת אבל אני לא הבנתי... 16. את שרה במקלחת? לא.. 17. את מדברת עם החיה שלך? כשהיתה לי-כן. 18. את מדברת עם עצמך? לא במיוחד 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? הו לא!! זאת בחורה!! 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? יש לנו דוור ביכלל? חחח 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? בטח... אני גם שמה לו גרב לי האח עם השם שלו שאין לי מושג מהו! מה ניראה לכם? 22. יש לך 11 אצבעות? אם לוקחים מהרגל אחת ומוסיפים לידיים 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? הא? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? איכס לא 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? לא ניראה לי...אולי תלוי מה 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי?בטח... מה.... 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? השאלה היא האפם אי פעם אני אשיר. ואין סיכוי... 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? שקוף אבל אני לא שמה.. 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית?לפעמים עד שכואב 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? איכס כן.. יש לי חולשה לחצ'קונים לא ממניע סנובי 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן! 33. איך את מורידה מסקרה? עם מסיר איפור.... 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? בעיקרון שחורה אבל ירוקה נשמע יפה 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? בא לכם?!?!?!?!?! 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן ישמצב 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק מנטה 38. M&M או ביצת קינדר? M&M 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? חח כן....היא אחלה. היא קתה לי סווטשרט גולגולות מרומא אז היא ממש סבבה 40. כמה זה 1+1? תלוי. במינוס או פלוס? 41. מה החג האהוב עלייך? פסח 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? שווו??? 43. בת כמה את? 14 וחצי 44. בת כמה את רוצה להיות? 18... שיהיה כבר רישיון!! 45. איפה את רוצה לגור? בהוואי....יפה שם... 46. לאיפה את רוצה לטוס? להוואי עם מיזוודות וכל הבית... 47. את מי את רוצה לפגוש? מישהו 48. את אוהבת קול-איי איי די? מה זה השאלו הלא ברור הזה? 49. האם Pine-sol מריח טוב? מה זה?? אם זה בושם אני לא מכירה אותו ואני מכירה יחסית די הרבה...<אמא....> 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך?זייתים שחורים ובולגרית 51. את אוהבת טוסט? כן זה נחמד 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? חחח לא במיוחד 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? די עם סנטה! אני משאירה לגרביל החנוכה!! 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן מזמן 55. עברת טיפול שורש? לא עדיין לא ובתיקווה שלעולם לא 56. שחור לבן או צבע? שחור ו\או ירוק 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מנטה. התות טעם של קקה 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן.. יותר שימושית... 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי. למי יש כח לנקודות? 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? איכס פודל! נשיקה ניראה לי.... 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? בשלב יותר מאוחר של החיים אני אדע לענות על השאלה המוזרה הזאת. 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? לא יודעת 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? כן... 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חחח בטח! וגם האמנתי לה לזה!-לא. סבתא שלי נהיית צעירה משנה לשנה<בלי עין רעה!!!!> 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? לא ניראה לי 67. מה את חושבת על דרדסית? שהיא דפוקה ושיפחת מין 68. מה הספר האהוב עלייך? צ'ארלי והשוקולדה. וקראתי אותו הרבה לפני צאת הסרט 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? מדהים... 70. סלמון או בורי?סלמון.... טיכס בורי 71. סרטן או לובסטר? סורי...שומרת שרות 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? למעלה 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?סבוואי... את זה אני יודעת... חחח 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? עדיין על המיקלדת!! 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך?היום שנחתתי בהוואי.... ה-27.7.06 76. מטאטא או מגב? מגב.. הוא לא מלא אבק.. 77. מה המילה האהובה עלייך? "משהו" 78. איפה השאלה כלבות? הא? 79. מה השם המלא שלך? אביה רויטל דורון אם זה ממש ממש חשוב 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? זורבבלה. טוב לי עם השם שלי.. באמת... 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? לא שמעתי 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? כן אבל שום דבר לא סימטרי לגמרי 83. קסטות או דיסקים? דיסקים 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"?מהההה??? 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? לאכול סופגניות ולהדליק נרות משמאל לימין כל יום אחד 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לחתוך 87. את משועממת כרגע? כן... לגמרי 88. את אוהבת בצלים? לא. זה מסריח 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? "WTF" 90. פעם לבשת שמלה? כן... מיתחרטת על זה 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך?אויי מגעיל! מה הקטע? 92. צפרדעים או קרפדות? לא זה ולא זה 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא 94. 8 או 3? 8 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? מה זה? 96. את יודעת שדייב מגניב? מה השאלון הזה רוצה? 97. את אוהבת אותי? מאוד...חחחחח 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? לא איכס 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? אייפוד מיני 100. את יודעת את כל המילים בהמנון?כן אוקי זה שאלון לבנות בילבד וחצי מהפורום לא יוכל לענות חחחחחח

booshi

New member
הצילווו בילבולל!!!

בשאלה 34 אם בחורה עם מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותי חשבתי שהכוונה לאם אני אוהבת מסקרה ירוקה או כחולה!! אמאא זה לא מדליק אותי ביכלל!! איזה פאדיחה.=\=\

bar167

New member
עונה :]]

1. באיזו משחת שיניים את משתמשת? קולגייט נראה לי.. 2. שמפו וקונדישנר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? ממ.. לא משו מיוחד.. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את משתמשת? לא משתמשת.. :/ 5. את מגלגלת את הגרביים שלך או סתם מניחה אותם? מגלגלת.. 6. באיזה נייר טואלט את משתמשת? מי שם לב?! 7. את יודעת את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא ממש.. 8. צבע מועדף? מממ.. חום ולבן 9. נעליים לקיץ? כפכפים 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוחים 11. ימנית או שמאלית? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה.. 13. Bleh או Blah? מזה?? 14. מה את אוהבת בעצמך? עיניים.. 15. האם אי פעם תלבשי "טאז" בוקסרז? שזה...?? 16. את שרה במקלחת? לא. 17. את מדברת עם החיה שלך? לפעמים.. 18. את מדברת עם עצמך? לא.. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא.. 20. את יודעת את השם של הדוור\ית שלך? לא 21. את נותנת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? לאא 23. מהי שורת ההתחלה הכי ליימרית שלך? הא? 24. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן.. 25. האם אי פעם תקני משהו ורוד? כןן 26. מיקי מאוס או באגס באני? מיקי מאוס 27. את חושבת שדאפי דאק שקסי? חחח.. 28. פעם תשירי סרנדה לגבר? לא כדאי לו.. 29. איזה צבע של ליפגלוס\לק את שמה? ליפגלוס וורוד בהיר ולק מה שמחשק לי באותו רגע :] 30. האם את נושכת את השפה שאת עצבנית? לא ממש 31. האם לא תלכי לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא קרה לי עדיין.. 32. האם מכנסיים צמודות על גברים גורם להם להיראות הומואים? כן 33. איך את מורידה מסקרה? עם מגבון 34. האם בחורה ששמה מסקרה כחולה או ירוקה תדליק אותך? לא 35. את יודעת איך להבין מידות של חזיות? ממ.. נראה לי שכן.. 36. האם פעם תשתמשי בליפגלוס? כן 37. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? דובוני ג'לי ברור! 38. M&M או ביצת קינדר? קינדר.. 39. את הולכת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה? למה לא?! 40. כמה זה 1+1? 2 41. מה החג האהוב עלייך?פורים :] 42. בחרי אחד: רו-פול או דניס רודמן? 43. בת כמה את? כמעט 15 44. בת כמה את רוצה להיות? 17 שיהיה לי כבר רישיון! 45. איפה את רוצה לגור? ניו-יורק 46. לאיפה את רוצה לטוס? ארגנטינה, ארה"'ב, תאילנד ואוסטרליה. 47. את מי את רוצה לפגוש? טדי דאן!! P: 48. את אוהבת קול-איי איי די? הא?? 49. האם Pine-sol מריח טוב? ?!?! 50. מה את אוהבת על הפיצה שלך? תירס.. 51. את אוהבת טוסט? כןן!!! 52. את עדיין משתוקקת לדלעת? מה?! 53. את עדיין משאירה לסנטה חלב ועוגיות? חחחח.. 54. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן.. 55. עברת טיפול שורש? לא 56. שחור לבן או צבע? תלוי במה.. 57. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואריד את בוחרת? מזה פלואריד?! 58. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת.. איפה היא אמורה להיות?! 59. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? מה הפואנטה פה?? 60. אוקיי או או.קיי? אוקיי 61. פודל צרפתי או נשיקה צרפתית? נשיקה 62. האם 2x4 הם באמת 2 אינצ'ים על 4 אינצ'ים? מאיפה לי.. 63. האם יש לך 2x4 או 1x2? :// 64. את יודעת את ימי ההולדת של הקרובים שלך? ברור!! 65. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא! 66. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? מה? 67. מה את חושבת על דרדסית? מממ... 68. מה הספר האהוב עלייך? ממממ.. 69. איך נשמעת בקתה, רחוק רחוק עם אש, נרות והאהוב שלך? רומנטי.. 70. סלמון או בורי? בורי 71. סרטן או לובסטר? בעע 72. מה נשמע יותר טוב: למעלה או למטה? חחחח.. 73. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס? סאבוואי.. 74. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך? נחשו?? 75. תארי את היום הכי טוב בחיים שלך? פוגשת את טדי דאן!! 76. מטאטא או מגב? מטאטא.. 77. מה המילה האהובה עלייך? גדול! 78. איפה השאלה כלבות? מה? 79. מה השם המלא שלך? מה הקטע?! 80. מה היית רוצה שיהיה השם שלך? אני מרוצה עם השם שלי.. 81. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו? מממ.. 82. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל? נראה לי שכן.. 83. קסטות או דיסקים? דיסקים.. 84. צפייה ב"איך הגרינץ' גנב את כריסמס"? הא?! 85. מה המסורת שלכם בכריסמס? איזה כריסמס? 86. איך את פותחת את המעטפות שלך: לקרוע או לחתוך? לקרוע! 87. את משועממת כרגע? סוג של.. 88. את אוהבת בצלים? ממ.. כן.. 89. איך היית קוראת ללהקה שלך, אם הייתה לך אחת? ל חשבתי על זה עדיין =// 90. פעם לבשת שמלה? כן.. 91. את יודעת שאם תדברי לתוך פי הטבעת (?!- ככה ההגדרה בבבילון!) מישהו בחדר הסמוך ישמע אותך? לא נראה לי.. 92. צפרדעים או קרפדות? צפרדעים.. חחח 93. את מאמינה בלהביע משאלה ב11:11? לא ... 94. 8 או 3? מממ.. 3 95. כמה זמן את יכולה לעשות הולה-הופ? לא הרבה.. חחח.. 96. את יודעת שדייב מגניב? כן הא?! 97. את אוהבת אותי? ברור! 98. פעם אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנה? חח כן.. 99. ביומולדת הקודם שלך, מה ביקשת? מי זוכר?! 100. את יודעת את כל המילים בהמנון? כן. *מי שכתב תשאלון הזה משועמם בטירוףף!!!* חחחחחחח :]]

bar167

New member
חחחחח :]]]

טדי דאן זה דאנקן מורוניקה מארס... :]]] הוא בערך הדבר הכי חתיך שקייםם!! =))))
חחחח..

bar167

New member
ראית את העונה הראשונה של ורוניקה?

כנראה שלא אחרת היית יודעת מיזה..?! לוגאן ודיק חתיכים אבל דאנקן מושלםם!! :]] חחחחחח... אבל ראית את העונה הראשונה??

Shexy Peanut

New member
גם קסידי חתיך דווקא באופן יחודי ../images/Emo6.gif

יש לי איזה פטיש לרוצחים בסרטים

bar167

New member
לא נכון..

ביבר פסדר גם לוגן וגם דיק חתיכים אבל עזבו אתכם אין כמו דאנקןן.!! איןןןן!!!!!

תראו על מה בנות מתווכחות...

אין מלחמה בעירק? אין את התחממות כדור הארץ? אנחנו ממש שטחיות... אבל אני ממש חולקת עליכם!!! לוגן הכי חתיך!!! ידעתי שורוניקה בסוף תצא איתו הכי הוא הכי חתיך...וד"א, אני שונאת את ביבר בגלל שמשום מה יש לי רתיעה מרוצחים ואנסים פסיכופתיים ומיליונריים עם אח גדול וסוטה(אבל חמוד...
)... אתן לא מרגישות כמוני גוד דאמט???

booshi

New member
עמוק....

ממש ממש עמוןק... באמת, כאילו דברים כ"כ שיטחיים מעניינים אתכן בנות שזה ממש מזעזע! תתפסו את עצמכן בידיים!!! ואני רוצה את לוגן ולוגן שלי ורק שלי ורק שלי ושלי ושלי ושלייייייייייייייי!!!!!!!!
מאוהב| אז מה דעתכן על פצצת האטום שאחמידיניג'אד מתכנן לשגר עלינו?

אני פרסית:] אני לטובתו... שיהרוג את

אולמרט כבר!!! וכבר תפסתי את לוגן!!! ואם את לוקחת את לוגן אני לוקחת את דיק!!!!!!!!!!!!!!!!! (אתם יודעים מה זה דיק באנגלית נכון? רמז: פינס) ומה אתם חושבים על זה שהממשלה מתמוטטת?

booshi

New member
נמנממממ

בואי נגיד שלא הייתי קוראת לידלד שלי דיק:p למה אולמרט עדיין חי?? חחחח והגיע הזמן שממשלת ישראל תתמוטט. אז מה דעתכם על הקיצוצים???

למעלה