גליייייייייייייייייי
New member
עוד שאלון=)
שלום
אני גלי , ואני צריכה את עזרתכם.. אני עושה עבודה במדעי החברה והנשאלים הם ילדים בגילאי תיכון, לכן אם תוכלו לקחת 3 דקות מחייכם למעני זה יהיה נפלא! זה שאלון קצרצר וחמוד. והוא מאוד מאוד יעזור לי.. כדי לא להתחיל להסתבך עם אימיילים איסיקיואים קבצים ושטויות, אני פשוט כותבת אותו פה ותכתבו תגובות. טוב? תודה רבה! זה באמת ממש ממש ממש יעזור לי.. אז ככה, את התשובות אתם כותבים מ1 עד 4, כש: 1-מסכים בהחלט 2-די מסכים 3- לא כל כך מסכים 4-לא מסכים בכלל והשאלות הן...טטמ.. אני בן/בת נשים מרבות להתחיל עם גברים נשים לוקחות כל דבר קשה מדי נשים נוהגות מהוות סיכון על הכביש האשה תבצע יותר טוב את עבודות הבית חלוקת התפקידים המסורתית בבית בין הגבר לאישה היא לטובת המשפחה נשים עובדות פחות קשה מגברים בנות יכולות לשכב עם מישהו אם הן לא מרגישות כלפיו דבר נשים לא מבינות בספורט נשים בעמדות ניהול הן דורסניות כלפי שאר העובדים נשים משתמשות בנשיותן ומיניותן על מנת להתקדם בעבודה על מנת להתקדם במקום עבודתן,אין להן ברירה אלא להשתמש בנשיותן הקריירה של הבעל יותר משמעותית אי אפשר לסמוך על נשים כי הן רכלניות נשים לא מסוגלות לשרת שירות קרבי בצה"ל נשים לא טובות במקצועות ריאלים תענו בכנות, בבקשה, אם אתם לא רוצים לחשוף את דעתכם מסיבה מסויימת אז פשוט אל תענו, פליז פליז פליז. תודה רבה!=)
שלום