עוד שאלון

paper pieces

New member
עוד שאלון

(נגנב מפורום לימודים ושיעורי בית
) פרטים כללים 1. שם 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק 7. מספר אחים/אחיות 8. רישיון -יש/אין ? 9. באיזה שפות אתם שולטים ? 10. התנתקות - בעד/נגד? דברים שאתם אוהבים 11. שיר 12. סרט 13. ספר 14. משחק 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר 32. לעבוד על אנשים בטלפון 33. לנהוג בלי רישיון 34. סמים 35. לצרוח ברחוב 36. להתגייס לצה"ל 37. לתרום לאגודה למען הסרטן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון 39. לשתות הרבה קולה 40. להרוג ערבים 41. להתנדב 42. לגנוב מגנבים 43. לפטר את לימור לבנת 44. לחזור בתשובה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. 48. לשרוף את התעודת בגרות 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה 50. לחגור גם מאחור א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? 53. יאס או הוט ? 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? 55. אבטיח או מלון ? 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי ? 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר ? 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? 71. דיסקמן או MP3 ? 72. קלטת או דיסק ? 73. תקליט או קלטת ? <> 74. כדור הארץ או מאדים ? 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >

Kettercat

New member
יאללה!

פרטים כללים 1. שם: מאיה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 5 באפריל 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: 19 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: מרכז 6. עיסוק: חיילת 7. מספר אחים/אחיות: 2 8. רישיון -יש/אין ? יש 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: "הכעס" (רוקפור) זה הראשון שעולה לי עכשיו לראש 12. סרט: "טריינספוטינג" 13. ספר: נכון לעכשיו, "מלאכים ושדים" 14. משחק: האממ... לא יודעת 15. אתר באינטרנט: תפוז
16. פורום באינרנט: אביתר בנאי
17. מקצוע בבית ספר: איכסה ביצפר 18. מקום בילוי: פאבים שקטים 19. תוכנית טלויזיה: "עמוק באדמה" 20. תחנת רדיו: וואלה, לא יודעת... דברים שאתם שונאים 21. שיר: 90% ממה ששמים ברדיו 22. סרט: יש המון 23. ספר: לא יודעת... 24. משחק: כנ"ל
אני עצלנית 25. אתר באינטרנט: נקסט! 26. פורום באינרנט: נקסט! 27. מקצוע בבית ספר: שנאתי נורא מתמטיקה 28. מקום בילוי: מועדונים, איכס 29. תוכנית טלויזיה: לא חסר תוכניות מטומטמות... 30. תחנת רדיו: 99FM? יותר מדי זבל, חוץ מיורם ווזאנה (הוא עדיין שם?) כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להשתכר: לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון: לא 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: לא 36. להתגייס לצה"ל: לא
37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא 39. לשתות הרבה קולה: כן
מודה באשמה 40. להרוג ערבים:
41. להתנדב: תלוי למה 42. לגנוב מגנבים: לא בטוחה 43. לפטר את לימור לבנת: יכול להיות 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? לא זה ולא זה 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? כנ"ל 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? לא מכירה אף אחד מהם 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה, אבל פפסי טוויסט לוקח
58. רם אורן או ג'ון גרישם ? לא יודעת.. 59. ניוטון או אינשטיין ? לא יודעת
60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? עדשות? 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? מכללה 64. צבא או ש"ל ? הייתי אומרת צבא אבל מנסיון אישי לא הייתי ממליצה... 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 (אבל אני מהטיפשים) 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> יקר וחדיש, דהההה 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק
70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? MP3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? לא זה ולא זה! 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> בלי קשר לפוליטיקה? כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אורנג'
80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? שניהם! 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישווווווווווווווווווווון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ת"א 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? חתול מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צוחקת
92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורחת 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? רצה לעזור לו 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מאיימת עליו באקדח (שאין לי) 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? "לא תודה" 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? נו, חסכנו חתונה
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? וואלה, לא יודעת... 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מפיצה את זה לעולם! 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?
100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו! ועוד קצת עליך 101. תחביבים: עיצוב, כתיבה, מוסיקה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? לונדון (אבל לא במצב שעכשיו שם) 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? פלאפון, אייפוד, מחשב נייד, אספקת קולה וחבר צמוד 104. מה ממש מעצבן אותך ? הצבא! LOL 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: חוש הומור, נחמדה, דואגת לאחרים 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: לפעמים פסימיות, ביישנות, חוסר אגרסיביות 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? וטרינטרית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? מעצבת גרפית 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אנשים שמסביבי 110. ממה אתה הכי מפחד ? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שנה וחצי אבל זה לא היה לעניין 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא נראה לי שהיה משהו כזה... 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? האמממ עדיף שאני לא אפרסם
114. אתה לוקח עיתון בבוקר - איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? רוב העיתון המרכזי 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? לא
117. אתה אוהב ללמוד ? לא... 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> בילויים עם חברים, מוסיקה, והופעות
119. אתה אוהב לטוס ? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? לא מצליחה להיזכר באחד עכשיו... 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת... 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן, מלא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? בערך, כלום 125. למפגש פורום- תבוא ? לא חושבת 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? הופעות, פאבים, בתי קפה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? ישנה כל היום!
אוי, הלוואי 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? לונדון 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? תלוי אם יש לי זמן פנוי 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? סבבה

0mroosh

New member
השאלה היא..

מה לעזאזל את עושה בפורום שיעורי בית?! פרטים כללים 1. שם: עומר 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>20.8 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>16 [כמעט] 4. ארץ לידה: אוזבקיסטן. 5. מקום מגורים נוכחי:ב"ש. 6. עיסוק :גנן. 7. מספר אחים/אחיות:2 אחיות. 8. רישיון -יש/אין ?אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית-אנגלית-צ'רקסית. 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד. דברים שאתם אוהבים 11. שיר:מי מפחד מהזריחה-רונה קינן, כשזה עמוק-קורין אלאל. 12. סרט:סינמה פרדיסו-ג'וזפה טורנטורה. 13. ספר:אניהו. 14. משחק:טאקי! 15. אתר באינטרנט:
16. פורום באינרנט :תסריטאות וקולנוע. 17. מקצוע בבית ספר:קולנוע. 18. מקום בילוי:כל חור שמקרינים בו משהו/מופיעים בו. 19. תוכנית טלויזיה:עמוק באדמה, חברים. 20. תחנת רדיו:רשת ג'. דברים שאתם שונאים 21. שיר:מכה אפורה.. |מקיא| 22. סרט:קרוסרודס 23. ספר:האלכימאי-אהאהאההההההההה! כה טיפשי. 24. משחק:שח מט. 25. אתר באינטרנט:תפוז
26. פורום באינרנט :-X 27. מקצוע בבית ספר:חנ"ג. 28. מקום בילוי:מועדונים. 29. תוכנית טלויזיה:זינזאנה. 30. תחנת רדיו:גלגל"צ. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:
.אח"כ יש לך ריח של נפט. 32. לעבוד על אנשים בטלפון:
33. לנהוג בלי רישיון
34. סמים
35. לצרוח ברחוב
36. להתגייס לצה"ל
37. לתרום לאגודה למען הסרטן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
39. לשתות הרבה קולה
40. להרוג ערבים
השאלון הופך להיות טיפשי ורדוד, לא שהוא היה ככה מלכתחילה, אבל בכל זאת. 41. להתנדב
42. לגנוב מגנבים
43. לפטר את לימור לבנת
44. לחזור בתשובה
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.
48. לשרוף את התעודת בגרות
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה
50. לחגור גם מאחור
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?א'. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?א' 53. יאס או הוט ?א' 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?ב' 55. אבטיח או מלון ?ב' 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א' 57. קולה או פפסי ?א'!!! 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?ב'! 59. ניוטון או אינשטיין ?ב'-אחוות יהודים. 60. לבן או שחור ? א' 61. משקפיים או עדשות ?א' 62. חיים או מוות ?א' 63. אוניברסיטה או מכללה ?א' 64. צבא או ש"ל ?א'-ב' 65. עתיד או עבר ?א'-ב' 66. תות או פטל ?תות!! 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? א'-ב' 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>פות וניל! 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?פות עם מרציפן. 70. ספר או סרט ?סרט 71. דיסקמן או MP3 ?חסה. 72. קלטת או דיסק ?אלונטית. 73. תקליט או קלטת ? <>כוס. 74. כדור הארץ או מאדים ?סלמנדרה. 75. חיידקים או וירוסים ?ע/ קכ ינקכ 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כתום! 77. סטימצקי או צומת ספרים?צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ?שום פלפל ושמן זית 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש?פות. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?החיים ע"פ אגפא 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?ערוץ האופנה. 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>מממ..לא ידעתי שסיוון שינתה את שמה..אוקי. 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?פילוסופיה וחקר מהות היקום בחוג לפסיכולוגיה. 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לשון!! |לשון||אהאה!!| 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>חיפה. 86. יום או לילה?יום! 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?בריטני ספירס. 89. טניס או כדור-עף ?טניס 90. כלב או חתול ?נחש!
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?היינו קושרים לו סרט כתום על הפין ושולחים לגוש קטיף. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?איככ!הוא בטח צ'רקסי.מהר שיבלע מכתב ולהשליך אותו לים.טומאה. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?וואו "בננה!" שובבים. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הייתי תוקע לו ת'ראש בפות מזיע של ערביה במחסום. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?אמא לא מרשה לי לדבר עם זרים. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?איזה כיף. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?ממ..זה חבל. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?אז הייתי לוקח את הסרטן המסכןמטפל בו ומחזיר לים. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?איידס, נו זה קורה. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?הייתי?! יורת גרוע מאושוויץ. ועוד קצת עליך 101. תחביבים:קולנוע,הורה,מוזיקה וביסלי. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?בקורין אלאל. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?קורין אלאל,לנשום בספירה לאחור-רונה קינן,שוקו,קלאפר,ביורק. 104. מה ממש מעצבן אותך ?שאלונים חסרי מעוף. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.שנון,חברותי ובעל אג'נדה חיובית. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.ציני [?!]. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?במאי 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?במאי. 109. מה ממש חשוב לך בחיים?קולנוע 110. ממה אתה הכי מפחד ?מהזריחה 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?כמעט חצי שנה. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?:D:D:D:D זה כולל נצנצים,שושה וגנים ציבוריים..
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? המון. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?סודוקו! 115. אתה אלים ?לעתים רחוקות! מי רוצה שאתלוש לו שערה מהפיטמה?! 116. אתה חכם ?בהחלט. 117. אתה אוהב ללמוד ?לעתים, תלוי מה. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? רונה קינן, שיר טיול,שוקו,שמלקקים לי ת'אוזן. 119. אתה אוהב לטוס ?נגיד. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?ילד פסטיגל
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?בכלל לא. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?שברתי למורה שלי למתמטקיה את באגן בכיתה ה'? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>לא. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?9 שקל. 125. למפגש פורום- תבוא ?אני חושב. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?הופעה-סרט-הצגה. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?ישן! 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?ניו זילנד. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לאאאאא! 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > שואה~!! נבירה טיפשית במוחות עייפים! אני אומר להחרים שאלונים כדוגמת זה לאלתר ולהכריח את המחברים לאכול בשר טחון נא עם מרציפן וצואת נמיות. יום מקסים לכולם!

...

פרטים כללים 1. שם: עדי 2. תלידה: 9.1.85 3. גיל : 20 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: חדרה 6. עיסוק:פסיכולוגיה 7. מספר אחים/אחיות: 3 8. רישיון -יש 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? בגדול אני בעד. דברים שאתם אוהבים 11. שיר: המון... 12. סרט: נפלאות התבונה 13. ספר: הנסיך הקטן 14. משחק: זיהוי שירים 15. אתר באינטרנט: הרשמי של אביתר ושל אהוד (בקרוב אצל מאיר אמן) 16. פורום באינרנט: אביתר 17. מקצוע בבית ספר:אהבתי ספרות ותנ"ך... 18. מקום בילוי: הופעות והרבה 19. תוכנית טלויזיה: סיינפלד וחברים 20. תחנת רדיו: רשת ג' וגלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל שיר נטול תוכן 22. סרט: פעולה למניהם. 23. ספר: נטול תוכן שוב... 24. משחק: אמת או חובה 25. אתר באינטרנט: קאזה ושות' שגוזלים פרנסה מהאנשים שאני אוהבת 26. פורום באינרנט:? 27. מקצוע בבית ספר:הסטוריה 28. מקום בילוי: רועשים למניהם 29. תוכנית טלויזיה:ויוה ושות' 30. תחנת רדיו: רשת ב'/א' (יותר מדי דיבורים). כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: במצבים מסויימים. 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כל עוד כולם צוחקים בסוף... 33. לנהוג בלי רישיון:יש מספיק תאונות דרכים גם ככה 34. סמים: כל אחד ואמונתו. 35. לצרוח ברחוב:אם זה לא מפריע לאף אחד 36. להתגייס לצה"ל:יש אנשים שרואים בזה חוויה מעצבת 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא!! 39. לשתות הרבה קולה:לא בריא 40. להרוג ערבים:הם בני אדם בדיוק כמונו 41. להתנדב:זה נותן סיפוק אדיר. 42. לגנוב מגנבים: לא. 43. לפטר את לימור לבנת: לא כי אורנה לא תחקה אותה והיא קורעת אותי מצחוק
44. לחזור בתשובה: אני מאוד מכבדת ולא סוגרת אופציות גם לעצמי... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: חומריות לא מובילה לשום מקום "תחרות כלבים רצים במעגל" 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: בכיף 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: רדוד ומזעזע 48. לשרוף את התעודת בגרות:12 שנה מהחיים לא חבל? 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: אם תהיה אמירה מאחורי זה כן. 50. לחגור גם מאחור א' או ב': חובה 51. הראל- סקעת או מויאל:ראיתי את מויאל פעם בהופעה של מאיר מה שאומר שיש לו טעם טוב אז נראה לי שאני בעדו... 52. מקדונלדס או בורגר קינג: צמחונית 53. יאס או הוט:יס... 54. סוף הדרך או רצים לדירה: אף אחד מהם... 55. אבטיח או מלון:
56. תפוז או נענע ? תפוז 57. קולה או פפסי: קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם: ? 59. ניוטון או אינשטיין: איינשטיין 60. לבן או שחור: לבן- לפחות שמשהו אחד יהיה טהור בחיים שלי... 61. משקפיים או עדשות: משקפיים. לא אוהבת אנשים שמסתירים את מי שהם... 62. חיים או מוות: חיים עד שימאס לי... 63. אוניברסיטה או מכללה: מכללה! אווירה יותר ביתית וחמה והרבה פחות תחרותית... 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר: רק עתיד יוביל אותנו לאנשהו... 66. תות או פטל ? בננה
67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5: ברור ש-4
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? כבר דיברנו על זה, חומריות לא תוביל אותנו לשום מקום 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק:כל אחד יעשה מה שמתאים לו 70. ספר או סרט ? תלוי במצב רוח 71. דיסקמן או mp3? דיסקמן. 72. קלטת או דיסק ? אלבום. 73. תקליט או קלטת: עדיין אלבום, לא תצליחו לשבור אותי!!!
74. כדור הארץ או מאדים: מאדים,כדי להכיר משהו חדש... 75. חיידקים או וירוסים: לא תודה... 76. כחול או כתום ? שניהם עם נטייה לכחול 77. סטימצקי או צומת ספרים: צומת ספרים. 78. מנגו או קסטרו: מנגו כי זה טעים.. 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>: מירס
80. לב או ראש?"אדם יכול לראות בבהירות רק בעזרת הלב. הדברים החשובים באמת נסתרים מן העין (הנסיך הקטן
) 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך':שניהם מפחידים אותי... 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים: לפני 5 שנים 82. אביגל או אפרת: סיוון ברור!!! 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן: כימיה 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון: לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? דנמרק הכי שווה 86. יום או לילה? "רגע לפני בין לילה ליום" 87. רכבת או אוטובוס? רכב פרטי. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד: רק ישראלי! 89. טניס או כדור-עף: לישון זה הספורט הכי טוב שיכול להיות... 90. כלב או חתול: כלב. מה הייתם עושים אילו: 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם: מצדיעה על האומץ 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה:מזעיקה משטרה (או אנשים עם חלוקים לבנים) שיאספו אותו... 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה:צוחקת ואז עוזרת לו לקום... 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים:מזעיקה לו טיפול נמרץ ודואגת שהוא יזדקק לזה (המרוקאית יוצאת
) 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה:אומרת תודה וממשיכה ללכת (מה? זה משמין!) 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך: לא יודעת תודה לאל.. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות:עושה את הדבר המטורף הראשון שעולה לי בראש ותוך כדי צורחת תודה לכל מי שאני אוהבת וסליחה ממי שפגעתי בו 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן: מסתובבת בעולם ומרפאה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש:נוסעת אליו לתמוך 100. היית ממש שונא את השאלון הזה: לא הייתי עונה עליו אבל הוא משעשע ועוד קצת עליך 101. תחביבים: מוסיקה והופעות 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות: הרי ההימלאיה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד: האלבומים שלי, הדיסקמן שלי, סוללות, הכלב שלי ואני. 104. מה ממש מעצבן אותך: צביעות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: תגידו אתם.. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: פרפקציוניזם, אובססיביות לדברים מסויימים וחוסר החלטיות 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול: פסיכולוגית/זמרת 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול: פסיכולוגית/יוצרת (עקבית מגיל 6) 109. מה ממש חשוב לך בחיים: לעמוד מאחורי הבחירות שלי 110. ממה אתה הכי מפחד: מהפחד עצמו 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך: שנתיים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם: אין בינתיים... 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך: מאיר הקדיש לי שיר... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך:לא קוראת עיתונים. 115. אתה אלים: רק כלפי עצמי
116. אתה חכם: תלוי מי שואל 117. אתה אוהב ללמוד: בד"כ כן... 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? מוסיקה והופעות 119. אתה אוהב לטוס: תלוי למה... 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: להגיד לכם מה פרוייד היה אומר? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם: ממש לא! 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם: ? 123. כתבת פעם שיר: http://stage.co.il/Authors/17363 אתם מוזמנים לקפוץ... 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 100 ש"ח 125. למפגש פורום- תבוא: בכיף 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך: טוב די. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה: טסה 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר: שנה בת"א ושנה בגליל לאיזון... 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים: כבר אמרתי שאני אלימה כלפי עצמי 130.והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > קצר מדי! באסה לכם אני עוד חיה

mecorteset

New member
יאללללללה

. שם : דנה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 1.7.1990 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 15 לייק דה! 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: ת"א ! 6. עיסוק: תלמידה נחשב? 7. מספר אחים/אחיות אח ו-2 אחיות 8. רישיון -יש/אין ? נופ 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית! קצת אנגלית וטיפה ערבית 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד!!! דברים שאתם אוהבים 11. שיר כל שירי אלג'יר למיניהם 12. סרט חלף עם הרוח 13. ספר מישהו לרוץ איתו 14. משחק: משחק המחשב הזה שצריך לתקוע את הכדור בכמה שפחות מקום 15. אתר באינטרנט ישראבלוג? 16. פורום באינרנט: פורום הדיכאוניים, אלג'יר 17. מקצוע בבית ספר 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון כן 33. לנהוג בלי רישיון לא 34. סמים לא 35. לצרוח ברחוב כןןןןןןןןן 36. להתגייס לצה"ל בטח! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן ולא 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון כן 39. לשתות הרבה קולה לא 40. להרוג ערבים לא 41. להתנדב כן 42. לגנוב מגנבים כן 43. לפטר את לימור לבנת כן 44. לחזור בתשובה : אממ, מי שרוצה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד כן 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. כן 48. לשרוף את התעודת בגרות לאאאאאאא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אף אחד 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? ב' 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? שום דבר 55. אבטיח או מלון ? ממ בחירה קשה 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן שולטטטטט 59. ניוטון או אינשטיין ? ב' 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? מכללה! 64. צבא או ש"ל ? צבא! 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ממ נראה לי ש-5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> א'!!! אם היה לך כסף לזה אז בטח תוכל לקנות עוד אחד כזה 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם! 70. ספר או סרט ? ספר 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> תקליט (מה ההבגל בין השאלות?) 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? וירוסים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? חחחח כלום 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? ממ בחירה קשה... פעם היה את חברים, אבל עכשיו יש טלנובלה בע"מ 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> מנגל 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? הא?! 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק מתוקה 86. יום או לילה? לילה! 87. רכבת או אוטובוס? רכבת :) 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבדדדדדדדד 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מפנה מבט 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מצקשרת למשטרה 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקתתתתתתתתת 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? עולה לבניין ושוטפת אותו בצעקות 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לוקחת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מנשקת אותו בלהט 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? קופצת מבניין 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מגלה לכולם 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הולכת אליו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? ב... פריז! או בתלמי אליהו 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? חברים חברות ספרייה טלווזיה ודיסקמן! 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? עורך דין 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? ראש ממשלה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אני עצמי ומשפחתי 110. ממה אתה הכי מפחד ? אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אונס רצח וכל השטויות 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? כן 117. אתה אוהב ללמוד ? כן! 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ר"ג נשמע סבבי 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? רק אם השאלות לא דפוקות כמו פה 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > קצר מדיי

paper pieces

New member
עונה ../images/Emo9.gif

פרטים כללים 1. שם דנה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה 14.10.86 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> עוד 3 חודשים בערך 19
4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: ראשון לציון 6. עיסוק: לרבוץ ולהתבטל בעיקר
7. מספר אחים/אחיות 2 אחים ואחות 8. רישיון -יש/אין ? יש 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: אפרת גוש-שעתיים אחרי (הראשון שעלה..) 12. סרט: אפקט הפרפר.. וישראלי-יוסי וג'אגר
13. ספר: ממ פרחים בעליית הגג 14. משחק: במחשב?.. באבל בובל
15. אתר באינטרנט: תפוז! 16. פורום באינרנט: אביתר בנאי 17. מקצוע בבית ספר:
18. מקום בילוי: אין מקום מועדף.. 19. תוכנית טלויזיה: דוסון קריק ז"ל 20. תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר: מירי מסקה-נובמבר
22. סרט: שחר המתים 23. ספר: אממ הספר של שלי יחימוביץ'...
24. משחק: אין.. 25. אתר באינטרנט: - 26. פורום באינרנט: - 27. מקצוע בבית ספר: כימיה 28. מקום בילוי: כל מועדון שקיים!
29. תוכנית טלויזיה: אהבה מעבר לפינה וכל אלה.. 30. תחנת רדיו: 99FM כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר
32. לעבוד על אנשים בטלפון
33. לנהוג בלי רישיון
34. סמים
35. לצרוח ברחוב
36. להתגייס לצה"ל
37. לתרום לאגודה למען הסרטן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון
39. לשתות הרבה קולה
40. להרוג ערבים
41. להתנדב
רק בתאוריה, אני עצלנית 42. לגנוב מגנבים
43. לפטר את לימור לבנת
44. לחזור בתשובה
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.
48. לשרוף את התעודת בגרות
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה חח
50. לחגור גם מאחור
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? נגיד שמויאל
52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? אני עדיין בטוחה שהם אותה תוכנית.. 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה.. 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? אף 1 59. ניוטון או אינשטיין ? איינשטיין 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים 62. חיים או מוות ? משו באמצע 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? עבר 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> לא אכפת לי רק שייסע.. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? אני? ג'ובניק.. 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? אמפי3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> קלטת.. 74. כדור הארץ או מאדים ?בטח שמאדים
75. חיידקים או וירוסים ? חח פלאשבקים מהבגרות בביולוגיה.. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול
77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אורנג' 80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 5שנים בהחלט! 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> חחחחח, טוב בכל זאת השאלון גנוב
, סיוון
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? בגרות בלשון.ברור..
85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ברור ש...ניו יורק...!
86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? גרועה בשניהם:) 90. כלב או חתול ?חתול מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?
92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?
93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מחייכת לעצמי :) 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים? הופכת לערסית ומתעצבנת
95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? מסתכלת עליו בצורה מוזרה והולכת.. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? שאלה חולנית קצת...!
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אמממ דברים שתמיד רציתי לעשות..
98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הופכת למיליונרית?:) 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מתקשרת לאחל מוות נעים ולהפרד וכל זה.. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?
ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לא משהו מוגדר...סתם מוזיקה מחשב ושטויות בעיקר :) 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? באמסטרדם.. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? החתולה, דיסקמן, ועוד כמה עניינים 104. מה ממש מעצבן אותך? אממ אנשים צבועים וכשלוקחים אותי כמובן מאליו. וסתם אנשים רעים שיש בעולם..! 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. אממ.. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. פרפקציוניסטית, חושבת על דברים יותר מידיי,ביישנית.. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? וטרינרית או משהו :) 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? אין שמץ של מושג.. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אנשים שחשובים לי ושיהיה לי טוב.. 110. ממה אתה הכי מפחד? עורבים..
111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? אם אפשר לקרוא לזה קשר.. חחח אז שנה.. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? אני לא בנאדם נועז במיוחד :) 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? יש כלמיני
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? הכל חוץ מפוליטיקה :) 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? לפעמים 117. אתה אוהב ללמוד ? חח ממש לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> חחחחחח מוזיקה ולדבר עם אנשים שפשוט כיף לדבר איתם :) 119. אתה אוהב לטוס ? כן.. ! 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שהייתי עם אקי אבני וחברה שלי בים ותנין רדף אחרינו
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא כתבתי 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 5 שקל בערך.. חח 125. למפגש פורום- תבוא ? אממ אולי
126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? כלמיני 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? עובדת או משהו 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך-

paper pieces

New member
המשך..

128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בת"א!
129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? תלוי אם יש שאלות מעפנות...
130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > מציקקק..!

AndreaCorr ©

New member
למרות שאני לא כותבת פה הרבה

שאני אוותר על הזדמנות לענות על שאלון?
פרטים כללים 1. שם: שרון 2. תאריך לידה: 25/8 3. גיל: כמעט 17 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: הרצליה 6. עיסוק: תלמידה 7. מספר אחים/אחיות: 2 אחים ואחות 8. רישיון -יש/אין? אני בדרך 9. באילו שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית, ויודעת קצת עוד כמה 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: לבחור אחד? valensia של gaia 12. סרט: הצלצול 13. ספר: התפסן 14. משחק: טאקי 15. אתר באינטרנט: תפוז 16. פורום באינטרנט: שמיניסטים 17. מקצוע בבית ספר: פילוסופיה 18. מקום בילוי: בתי קפה 19. תוכנית טלויזיה: השיר שלנו 20. תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים - אין לי כח, מדלגת כן / לא 31. להשתכר: כן, אבל במידה 32. לעבוד על אנשים בטלפון: לא 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: כן 36. להתגייס לצה"ל: שכל אחד יעשה מה שבא לו 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא 39. לשתות הרבה קולה: לא 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: לא 43. לפטר את לימור לבנת: כן 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא, זה טיפשי, תמיד ייצא אחד יותר חדיש 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: הו הלוואי 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: אני לא הייתי עושה את זה, אבל מי שאוהב את זה, שיהיה בכיף 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: רק אם ממש עייפים באותו רגע 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל? אף אחד 52. מקדונלדס או בורגר קינג? אף אחד 53. יאס או הוט? יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? מעולם לא ראיתי 55. אבטיח או מלון? אבטיח, איכס מלון 56. תפוז או נענע? תפוז 57. קולה או פפסי? אף אחד 58. רם אורן או ג'ון גרישם? ג'ון גרישם 59. ניוטון או אינשטיין? איינשטיין 60. לבן או שחור? שחור 61. משקפיים או עדשות? מה שיותר נוח 62. חיים או מוות? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה? אונ' 64. צבא או ש"ל? תלוי 65. עתיד או עבר? עתיד 66. תות או פטל? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? אחד נורמלי 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? שכל אחד יעשה מה שטוב לו 70. ספר או סרט? ספר 71. דיסקמן או MP3? אני משתמשת בדיסקמן, אבל MP3 יותר שימושי 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים? כדוה"א 75. חיידקים או וירוסים? ? 76. כחול או כתום? כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? מאיפה לי 78. מנגו או קסטרו? קסטרו 79. פלאפון או סלקום? סלקום 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? לפני 5 שנים 82. אביגל או אפרת? אה? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן? אין לי שמץ 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק 89. טניס או כדור-עף? כדור עף 90. כלב או חתול? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? ממשיכה ללכת 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? כנ"ל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מצחקקת 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים? מתעצבנת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? מסרבת בנימוס 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? נפרדת ממנו 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? בנג'י בלי חבל 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? מגלה לשאר העולם? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? ממשיכה לחיות 100. היית ממש שונא את השאלון הזה? לא הייתי עונה עליו ועוד קצת עליך 101. תחביבים: מוזיקה, חברים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? אירלנד 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? לא אוהבת את השאלה הזו 104. מה ממש מעצבן אותך? חוסר טאקט 105. ציין 3 תכונות טובות שלך? אין הנחתום בלה בלה 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך? כנ"ל 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? צנחנית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? לא יודעת. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? חברים טובים 110. ממה אתה הכי מפחד? מהמוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? שנה וחצי 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? ממ 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אחד?
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? כל מיני 115. אתה אלים? לא 116. אתה חכם? מקווה 117. אתה אוהב ללמוד? כן, אבל לא במסגרת בי"ס 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? אנשים, הופעות, מוזיקה 119. אתה אוהב לטוס? זה נחמד 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? עזבו 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? לא זוכרת 123. כתבת פעם שיר? כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? כמה שקלים 125. למפגש פורום- תבוא? אני בספק 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? בתי קפה, פאבים, הופעות (!), סתם חברים בבית 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? מוצאת עבודה/טסה לחו"ל 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? תל אביב 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים? כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון? נחמד

ח ל ו ן

New member
MINE

פרטים כללים 1. שם אלעד 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>23/10/88 י"ב חשון 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>עוד מעט 17 4. ארץ לידה- אנגליה 5. מקום מגורים נוכחי- כוכב יאיר 6. עיסוק - תלמיד ומוכר 7. מספר אחים/אחיות- 2 אחים ואחות (בנוסף אלי) 8. רישיון -יש/אין ?בשלבים 9. באיזה שפות אתם שולטים ?אנגלית צרפתית עברית ובערך ספרדית 10. התנתקות - בעד/נגד? רגשות מעורבים דברים שאתם אוהבים 11. שיר- קשה 12. סרט- מלך האריות והנסיכה הקסומה 13. ספר-מישהו לרוץ איתו 14. משחק-המלך צ'חצ'ח 15. אתר באינטרנט-ממ לא יודע 16. פורום באינרנט - תפוז (אביתר בנאי כמובן) 17. מקצוע בבית ספר- ספרות 18. מקום בילוי- אני גר בחור - אין מקומות בילוי 19. תוכנית טלויזיה- עקרות בית נואשות (כרגע..) 20. תחנת רדיו-פחח דברים שאתם שונאים 21. שיר- רוני 22. סרט-"הטינה" - לא לראות!!!!!! 23. ספר- רם אורן בעעע 24. משחק- תופסת, זה כ"כ מטומטם 25. אתר באינטרנט- לוידע 26. פורום באינרנט -לוידע 27. מקצוע בבית ספר-מתמטיקה 28. מקום בילוי-כפ"ס 29. תוכנית טלויזיה-יאיר לפיד!!!! 30. תחנת רדיו-99 וגלגלצ כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר- לפעמים 32. לעבוד על אנשים בטלפון-כן!! 33. לנהוג בלי רישיון-לא 34. סמים-לא 35. לצרוח ברחוב- כשיש סיבה טובה- בהחלט! 36. להתגייס לצה"ל-ברור 37. לתרום לאגודה למען הסרטן-ברור 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון- על האנשים הנכונים 39. לשתות הרבה קולה - ממש ממש לא! (
ארבע שנים גמילה כבר!!!) 40. להרוג ערבים-חס וחלילה 41. להתנדב-כן 42. לגנוב מגנבים-פחח 43. לפטר את לימור לבנת-לא 44. לחזור בתשובה-די נו 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- אם זה מה שעושה לך את זה 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי-לא! 48. לשרוף את התעודת בגרות-מאוד בוגר 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- לפעמים 50. לחגור גם מאחור-ברור א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?איכס 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?בעע 53. יאס או הוט ?יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?סוף הדרך 55. אבטיח או מלון ?אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>לוידע 57. קולה או פפסי ?אם כבר רעל אז שיהיה טעים- קוקה קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?גון גרישם - לא להשוות בכלל את הסופר התת רמה הזה לסופר ברמה עולמית של ספרי מתח נהדרים 59. ניוטון או אינשטיין ?אינשטיין 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ?אפחד 62. חיים או מוות ?די 63. אוניברסיטה או מכללה ?אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ?צבא 65. עתיד או עבר ?די 66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> אני אוהב מכוניות עם אופי אז סביר להניח שאני אעדיף את הישן 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?לוחם 70. ספר או סרט ?ספר! 71. דיסקמן או MP3 ?אמפי3 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ?כדוה"א 75. חיידקים או וירוסים ?די 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>די 77. סטימצקי או צומת ספרים?צ. ספרים דההה 78. מנגו או קסטרו ?לוידע 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>אורנג'
80. לב או ראש?לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?כלבוטק. שומר מסך רמאים!!!!! 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?לפני 5 שנים 82. אביגל או אפרת? סיוון לשלטון
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?די 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?די 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>די 86. יום או לילה?לילה 87. רכבת או אוטובוס?רק רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ?ממ שניהם
90. כלב או חתול ?כלב!!!!! מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מסתכל 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?מסתכל ולא מבין 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נקרע מצחוק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? קשה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? שואל אם זה כשר 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?בעע 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? בוכה 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?נהפך למליארדר 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי אומר חבל 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?- אהמ אהמ ועוד קצת עליך 101. תחביבים- כדורעף, פסנתר, מוזיקה טניס שחיה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? תאילנד 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?1. ערימת ספרים2.מצית ומילוי גז3.חבר/ה טוב/ה4. מצלמה5. לוידע 104. מה ממש מעצבן אותך ?שאלונים מטומטמים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.1. לוידע2.לוידע3.לוידע 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.חסר סבלנות לשאלונים מטומטמים 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?מנהל גן חיות
108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?תקשורת עיתונות וכאלה 109. מה ממש חשוב לך בחיים?בריאות. 110. ממה אתה הכי מפחד ?מוות של קרובי משפחה 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?כמה חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?קפצתי ביהודיה ממקום מ-א-ו-ד גבוה 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? כל מיני טרמפים מוזרים למינהם 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? שומדבר קבוע 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?נניח 117. אתה אוהב ללמוד ?כשאני לא חייב 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? רוגע ושלווה 119. אתה אוהב לטוס ?טיסה כן- להיות בחו"ל ממש לא 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?עזבו 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?קשה 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן כמה ובחיים לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? אין לי כוח לבדוק 125. למפגש פורום- תבוא ?נראה לי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?לישון 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? מסדר את המחשבות 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?בצפון 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?תמותו

MikeY fReAk

New member
נמ../images/Emo79.gif

פרטים כללים 1. שם: אודליה 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 18.01.91 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 14.6 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: י-ם 6. עיסוק: תלמידה 7. מספר אחים/אחיות: אח אחד אהוב במיוחד^^ 8. רישיון -יש/אין? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? --- דברים שאתם אוהבים 11. שיר: אני לא יכולה לכתוב רק אחד.. 12. סרט: נערף 13. ספר: מישהו לרוץ איתו, מלאכים ושדים, ילדת הגבעות והמשחק של אנדר (רשימה מאוד מצומצמת..) 14. משחק: ? 15. אתר באינטרנט: תפוז 16. פורום באינרנט: משינה 17. מקצוע בבית ספר: ספרות 18. מקום בילוי: כפר המוזיקה 19. תוכנית טלויזיה: סקראבס 20. תחנת רדיו: גלגלצ כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר- לא בקביעות 32. לעבוד על אנשים בטלפון- כן, אבל לא משו שיפגע בהם... 33. לנהוג בלי רישיון- נגד 34. סמים- נגד 35. לצרוח ברחוב- כה 36. להתגייס לצה"ל- כה 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- כה 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון- לא 39. לשתות הרבה קולה- כה 40. להרוג ערבים- לא 41. להתנדב- כה 42. לגנוב מגנבים- נערף. 43. לפטר את לימור לבנת- לאדעת. 44. לחזור בתשובה- כל אחד יעשה מה שבא לו עם החיים שלו. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- בעד (אם יש כסף וזה) 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד- לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.- לא 48. לשרוף את התעודת בגרות- בשביל מה זה טוב? 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- לא 50. לחגור גם מאחור- כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל? איכס 52. מקדונלדס או בורגר קינג? ב' 53. יאס או הוט? א' 54. סוף הדרך או רצים לדירה? א' 55. אבטיח או מלון? שניהם נחמדים 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> א 57. קולה או פפסי? א 58. רם אורן או ג'ון גרישם? לודעת 59. ניוטון או אינשטיין? נערף 60. לבן או שחור? ב 61. משקפיים או עדשות? א 62. חיים או מוות? א 63. אוניברסיטה או מכללה? לודעת 64. צבא או ש"ל? צבא 65. עתיד או עבר? לודעת. 66. תות או פטל? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? א 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> לא חייבים את הניגודים האלו. אפשר משהו שנוסע אחלה אבל לא מושך את העין יותר מידי 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק? נערף. 70. ספר או סרט? ספר 71. דיסקמן או MP3? לא משנה לי 72. קלטת או דיסק? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> תקליט 74. כדור הארץ או מאדים? יש לי סימפתיה לכדור הארץ.. 75. חיידקים או וירוסים? חיידקים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום, אבל רק בגלל שאמרתם בלי קשר לפוליטיקה. 77. סטימצקי או צומת ספרים? בתור אחת שדוד שלה בעל חנות ספרים אני מעדיפה לא לענות
78. מנגו או קסטרו? מה? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> סלקום 80. לב או ראש? שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? כלבוטק היה קודם אבל שומר מסך יותר נחמד 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? מה? 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> :| 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מהההההה;[ 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון? ללמוד 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> אני מאוד אוהבת את ניו יורק אבל בתכלס ת"א 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק. 89. טניס או כדור-עף? כדורעף!! והוא מזכיר שמחר יהיה יום חדש, אני עף:) 90. כלב או חתול? חתול מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? הייתי מעוותת תפרצוף וחושבת שהוא משוגע. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? הייתי חושבת שהוא חיזר. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? שואלת אם הכל בסדר אני צריכה ללכת ולסגור תמחשב-אמשיך אח"כ:) 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >

MikeY fReAk

New member
המשך../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים? צורחת עליו "יא בנזונה" 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה? הייתי אומרת לא תודה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? הייתי מקיאה:X 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? אני לא יכולה להיכנס למצב הזה.. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי פונה לאיזה בית חולים או משהו ומציגה בפני המנהל את הרעיון 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? מנסה להשיג לו כרטיס טיסה לפה 100. היית ממש שונא את השאלון הזה? הייתי מפסיקה לענות ועוד קצת עליך 101. תחביבים: כתיבה וצילום 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? עם דורונוש בצימר:( 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? אח שלי, דורונוש, דיסקים+דיסקמן+סוללות, אוכל בלתי נגמר ושמיכות 104. מה ממש מעצבן אותך? אבא שלי. או בקיצור, גזענות. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. לא רוצה. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. לא רוצה. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? וטרינרית. כמו כולם. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? סופרת/משוררת. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אהבה 110. ממה אתה הכי מפחד? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? חחח עזבו.. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם?
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חחחחחחחח כל האנשים שפנו אלי בניצנים.. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? אני לא קוראת עיתונים.. 115. אתה אלים? ממש לא 116. אתה חכם? יש דברים שאני חכמה בהם. 117. אתה אוהב ללמוד? תלוי מה ואיך. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>
..אממ..לפגוש אנשים שאני אוהבת ולחבק אותם, למרות שהרבה מהם גבוהים מידי:p (אז הם מרימים אותי
*מרגישה קטנה) 119. אתה אוהב לטוס? זה נחמד 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? אני חולמת על דברים ממש הזויים אז קשה לבחור את הכי הכי הזוי..לאחרונה אני חולמת על טוסטים עם גבינצ, בולגרית זיתים ירוקים וקצת עגבניות..נוראי...בכולופן היה איזה חלום שברחתי עם ידיד שלי מאיזו דירה ובאחד החדרים היו העצמות שלי על איזה מזרן כזה והמדריכה מהטיו"ש הסבירה על עצם שלפי כמה שהיא גבוהה אפשר לדעת כמה הבנאדם מפחד ממתימטיקה...
121. חשוב לך ללכת עם הזרם? חשוב לי לא ללכת עם הזרם.. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? יצאתי בשאלה?:p 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> אמממ כתבתי הרבה שירים..האמת היום בבוקר כתבתי. וזה אישי מידי בשביל לכתוב פה, אולי פעם אחרת:p 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? כלום, הכל בקופת חיסכון 125. למפגש פורום- תבוא? לא נראה לי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? הופעות, מפגשי פורום 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? לומדת צילום 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בנגב 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים? כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > היה דווקא נחמד.

למעלה