עוד שאלון

tuty fruty

New member
תשובות

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס?אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס?מקדונלדס מלפפון או מלפלפון?מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק ממבל אייר?וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית?אריזה משפחתית אדיוט או מפגר?אדיוט האחד או ג'אדי?מזה? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן?פינפונג כינרת - ים, ימה או אגם?ים אמא שלך או אמאשך?אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?אני אדבר איך שבא לי \= או \:?:/ נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע?לסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?כן קיבלת אגרוף לאף?כן אכלת פטוט שוקולד?כן עברת את ה130 נקודות בבאולינג?כן עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?כן אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?כן הגעת למפגש אוף טופיק?לא זרמת עם שחר?מה? שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?לא סיפרת את עצמך?לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?לא רצת כמה ק"מ על חוף הים?כן קנית ארטיק קרח ב5 שקל?לא שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?כן אכלת גלידה פיצוץ?כן נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?לא קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?את אמא אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?לא יודעת רוב הזמן משעמם לכם?לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?נמצאים במחשב אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?שעתיים לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?במקדונלדס אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?כן אם כן, מבחן באיזה מקצוע?לא יודעת מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?יש הרבה הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?הבעה יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?לא אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?2 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?לא בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?לא יודעת עדיין שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?לא החלטתי עדיין אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם?לא ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי:רכבת רזניק:המדבית שלי פגעסוס:מועדון ליאור שמש:כלום צ'אט:מהר תפוז:פורומים נענע:תה וואלה:מילה שנייה קלמנטינה:פרדס שטוטה:מה? שאלון:אחלה

מסטולית

New member
יאי אני! ../images/Emo9.gif

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? השני אין לי כוח לכתוב מלפפון או מלפלפון? מלפפון אבל כשהייתי קטנה הייתי אומרת פפפון
וויל סמית' או הנסיך המדליק ממבל אייר? וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? סטיב ארקל אדיוט או מפגר? מפגר האחד או ג'אדי? הא? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינג-פונג כינרת - ים, ימה או אגם? אגם
אבל לא... כינרת אמא שלך או אמאשך? אמאשך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? אני אדבר איך שבא... על הזין שלי כל היפי נפש מתקנים אותי \= או \:? \: נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? יש מצב... חחחח קיבלת אגרוף לאף?לא אכלת פטוט שוקולד? מה
לא עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא נראה לי עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? כן אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? לא חושבת הגעת למפגש אוף טופיק? לא זרמת עם שחר? כה
שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא סיפרת את עצמך? לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? חחחחחחח כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? כן רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא אבל קניתי פעם ב4 שקל
זונות! שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא חחחחחחחחחחחחחח הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן זה תמיד ככה! אכלת גלידה פיצוץ? בטח יאמייי
נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן פעם אחת נראה לי... קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? ת'שמיכה אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? הביצה, כי האפרוח יוצא ממנה ולא להפך רוב הזמן משעמם לכם? לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? בגב אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? שעתיים נראה לי לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? בחנות המאאאאגניבה! זאת בטח החנות שלי ושל נוג
אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לא הוא דווקא אחלה! אם כן, מבחן באיזה מקצוע? בלאט מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? TNT הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? תנ"ך, בלי ספק יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? כה
אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 2. היגיון פשוט... תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? בטח למה לא בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? איזה מסיבה שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? לא להרוג, אבל לא בגלל שאתה חמוד ומגניב, בגלל סיבות אחרות אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? חחח כן ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: מפגש פורום
רזניק: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זרוקי שמזיין עצים
פגעסוס: סוס! ליאור שמש: זה ניק של מישהו בתפוז לא? צ'אט: של פורום
תפוז: ריח מגניב נענע: תה של זקנים וואלה: אי-מייל קלמנטינה: העץ בגינה שטוטה: שרמוטה שאלון: הפורום הזה טוב עאלק עוד 50 נמאס כאן. צ'או... יומטוב

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? לפעמים אני אומרת מלפלפון באמת
וויל סמית' או הנסיך המדליק ממבל אייר? מה ההבדל בדיוק?
סטיב ארקל או אריזה משפחתית? כנ"ל אדיוט או מפגר? אידיוט האחד או ג'אדי?
פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן אפחד.. כינרת - ים, ימה או אגם? ימה אמא שלך או אמאשך? תלוי
גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? "אני את הבגרות שלי עשיתי" \= או \:? :/ נתת או נתנת? נתת, מהאכפת לי בכלל לסוע או לנסוע? ואי ידעתי את זה שנה שעברה
זה לנסוע אם אני לא טועה האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא, אבל פעם נקרעתי מצחוק מתוך שינה ואמא שלי לא הבינה מה קורה לי
קיבלת אגרוף לאף? לא אכלת פטוט שוקולד? כה עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לאחושבת עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? יש מצב אני תמיד עושה מרתון דיסני שאני חולה אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כה אפשר לומר ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? לא, בינתיים זה השלישי שלי
הגעת למפגש אוף טופיק? לא אבל הגעתי למפגש אנגל'ינה גו'לי זרמת עם שחר? מיזה שחר? ולמה שאני אזרום איתו? שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? לא סיפרת את עצמך? לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כה קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? לא מה אני דפוקה?
רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כה אכלת גלידה פיצוץ? ברור! בדיוק היום אכלתי! נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? לא
קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? מפעילה את המחשב אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? אני מניחה שביצה רוב הזמן משעמם לכם? לא ממש מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? עונה על שלונים?
ושומעת מוזיקה ובלה בלה בלה אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? זה לא משנה לי לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? אע מהאכפת לי
אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? לא ממש אם כן, מבחן באיזה מקצוע? מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? תמנון הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? אעעעעעע ספרות? לשון? אולי רק את הבגרויות
יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? לא
אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? אם אני אהיה אלוהים למה שיהיה אכפת לי כמה זה 1+1??! יש כל כך הרבה דברים אחרים לשנות
תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? לאדעת שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? למה להרוג? אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לא ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: ת"א!, איפה שאני נורא רוצה להיות אבל לא אהיה, לא בזמן הקרוב בכל מקרה
רזניק: שטו?!
פגעסוס:הרקולס ליאור שמש: אע? צ'אט: לא עובד הבנשרמוטה
תפוז: פורום שלי
נענע: ישראבלוג וואלה: חדשות קלמנטינה: יאמיייייייי שטוטה: שטו?! שאלון:סבבה

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק ממבל אייר? וויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? סטיב ארקל אדיוט או מפגר? אדיוט האחד או ג'אדי? האחד פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן פינג פונג כינרת - ים, ימה או אגם? אגם אמא שלך או אמאשך? אמא שלך גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד \= או \:? :\ נתת או נתנת? נתת לסוע או לנסוע? לסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? לא קיבלת אגרוף לאף? כן אכלת פטוט שוקולד? מה זה? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? לא עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? לא אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? כן, הרבה פעמים. ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? כן הגעת למפגש אוף טופיק? לא זרמת עם שחר? לא שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? משהו בסגנון... סיפרת את עצמך? כן עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? כן רצת כמה ק"מ על חוף הים? כן קנית ארטיק קרח ב5 שקל? לא שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? כן, וגיליתי שאני אכן מברית המועצות. הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? כן אכלת גלידה פיצוץ? לא נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? כן קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? את הקיר אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? ביצה, כי צריך להתחיל מאיפשהו. רוב הזמן משעמם לכם? לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? עונה על שאלונים אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? כן לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? בגדים, כי זה חיוני. אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? עדיין לא אם כן, מבחן באיזה מקצוע? אם כן, סוציולוגיה מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? גולף, בזמן האחרון. הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? ספורט! יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? קצת אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? יהיה 2, זה נוח. תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? לא נראה לי בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? עם אבא ואמא שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? בדרך הסינית. אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? לא, אבל הדבקתי חצי בית ספר בלצייר קישקוש בלתי מובן על השולחן. ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: ת"א. רזניק: אה?! פגעסוס: שגיאות כתיב ליאור שמש: שמשיה צ'אט: טרוויה תפוז: פורום נענע: תה וואלה: וואלה! קלמנטינה: אוטובוס שטוטה: שטות שאלון: IQ

pompii

New member
אוקיי..............................

אוטובוס או אוטבוס?אוטובוס
אמבטיה או אנמבטיה?אמבטיה
מקדולנדס או מקדונלדס?מקדונלדס
מלפפון או מלפלפון?מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק ממבל אייר?הנסיך סטיב ארקל או אריזה משפחתית?סטיב ארקל אדיוט או מפגר?אדיוט האחד או ג'אדי?מי אלה? פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן? פינגפונג.. כינרת - ים, ימה או אגם?ים אמא שלך או אמאשך?אמאשך.. גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי?מממההההההההההההההההההההההה????????? \= או \:?=/ נתת או נתנת?נתת לסוע או לנסוע?לנסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה?כן דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות?לא יודעת קיבלת אגרוף לאף?בטעות כן אכלת פטוט שוקולד?לא עברת את ה130 נקודות בבאולינג?לא זוכרת עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף?כן אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים?כן ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה?לא הגעת למפגש אוף טופיק?לא זרמת עם שחר?מי? שאלת את עצמך 'מה בא קודם, הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה?כן סיפרת את עצמך?לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר?כן קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול?כן רצת כמה ק"מ על חוף הים?לא קנית ארטיק קרח ב5 שקל?כן שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי?לא הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות?כן אכלת גלידה פיצוץ?כן נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך?כן קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר?לא זוכרת.. אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה?דיייייייי סיבכתם לי ת'חיים רוב הזמן משעמם לכם?לא מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום?ביד אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר?כן לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף?מה שבא לו פאקקקקקקקק אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן?מעפן....... אם כן, מבחן באיזה מקצוע?חרא מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)?כל דבר יפה לא משנה מאיפה... הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים?תנך יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות?לא אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=?24.9638580 תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה?לא בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)?עושה שבת שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב?אע? אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם?לא ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי:קניון רזניק:מי? פגעסוס:סוס ליאור שמש:בע צ'אט:בע תפוז:אתר נענע:תה וואלה:תפוז קלמנטינה:מסריח שטוטה:מה?. שאלון:נמאס לי!

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo9.gif

איך אתם אומרים... אוטובוס או אוטבוס? אוטובוס אמבטיה או אנמבטיה? אמבטיה מקדולנדס או מקדונלדס? מקדונלדס מלפפון או מלפלפון? מלפפון וויל סמית' או הנסיך המדליק ממבל אייר? ויל סמית' סטיב ארקל או אריזה משפחתית? אריזה משפחתית אדיוט או מפגר? אידיוט האחד או ג'אדי? האחד פינגפונג, פינפונג או טניס שולחן פינגפונג כינרת - ים, ימה או אגם? אמא שלך או אמאשך? אמאשך בעצבים P: גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד או פאק לשון אני אדבר איך שבא לי? גוף ראשון עתיד תחילית אל"ף תמיד P: \= או \:? :\ נתת או נתנת? נתת! לסוע או לנסוע? לסוע האם אי פעם...(ננסה להיות מקוריים) הקאת באוטובוס מול כל הכיתה? יאק, לא דיברת מלא שטויות מתוך שינה במסיבת פיג'מות? אני מקווה שלא :> קיבלת אגרוף לאף? לא :O אכלת פטוט שוקולד? פטוט? עברת את ה130 נקודות בבאולינג? ח בטח :\ עשית מרתון סרטים של לפחות 4 סרטים ברצף? ממ לא אכלת משהו שמעורבבים בו הרבה דברים שונים? מממ לא יודעת ענית על לפחות 5 שאלונים בזה אחר זה? ח כן הגעת למפגש אוף טופיק? אה? :\ זרמת עם שחר? אה?? שאלת את עצמך 'מה בא קודם, 'הביצה או האפרוח' וישבת מעל 5 דקות במטרה לגלות את התשובה? ח לא P: סיפרת את עצמך? לא עשית קולות מפגרים ואז הבנת שעשית משהו ממש מפגר? ממ לא זכור לי :] קרעת שטר כלשהו? ולא של מונופול? ח ממש P: רצת כמה ק"מ על חוף הים? לא.. קנית ארטיק קרח ב5 שקל? ממ כן שאלת את ההורים שלך אם אתה רוסי? לא :\ הלכת על המדרכה והכביש היה ריק ודווקא כשרצית לחצות את הכביש עברו מלא מכוניות? אממ יש מצב אכלת גלידה פיצוץ? ברור P: נכנסת לפרסומת קופצת כי היא עניינה אותך? אממ כן קצת שאלות מפגרות ולא קשורות לכלום מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה פותח את העיניים בבוקר? ממ תקרה ח אז מה בא קודם, ביצה או אפרוח? למה? ח ביצה :> כי היא מביאה את האפרוח שהביא תביצה שהביאה התרנגולת
רוב הזמן משעמם לכם? כן.. P: מה אתם עושים כדי להעביר את השעמום? ממ.. טלויזיה, מחשב, חברות.. אחרי כמה שעות על המחשב אתם חייבים לקום לעשות משו אחר? ממ שעה-שעתיים לדני יש 100 שקל. מצד אחד יש לו חנות בגדים שולטת coolית ומאגניבה ומצד שני מקדולנלדס+טויזרס או משו בסגנון. הוא חייב לבזבז את ה100 שקל בצד אחד. איפה אתם מייעצים לדני להוציא את הכסף? חנות בגדים! אתם מרגישים שהשאלון הזה מתחיל להיות כמו מבחן? ממ קצת P: אם כן, מבחן באיזה מקצוע? מתמטיקה ח מהי רשת הבגדים המועדפת עליכם(זכרים יכולים לדלג על השאלה הזאת)? ממ פוקס הופ! אתה שרת החינוך! איזה מקצוע תוריד מהלימודים? מתמטיקה!! יש לכם כוח לעוד שאלות מפגרות לא קשורות? למה לא :] אם הייתם אלוהים. אז הייתם קובעים ש1+1=? 2 P: תהיו מוכנים לענות על עוד 50 שאלות בשאלון המפגר הזה? ממ כן בסילבסטר. בית? בייביסיטר? משתגעים באיזה מסיבה? לבד עם החבר/ה או משו אחר(תפרטו)? בבית, חולה :< שוב אתם אלוהים! תרצו להרוג אותי בדרך כואבת ואיטית? מהירה? או לא להרוג אותי כי אני חמוד ומגניב? מה פתאום להרוג :O אה כן, קרה לך פעם שכתבת משהו על השולחן בכיתה ומישהו אחר שהתיישב באותו מקום ראה את זה וכתב משו בחזרה וככה הייתם מתכתבים והכרתם? כן, רק שהיא החזירה בקללות
ייאי! כבר 50 שאלות! יאללה עוד 50... מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים את המילה... עזריאלי: וואו P: רזניק: שו? פגעסוס: ח הארי פוטר ליאור שמש: אה?! צ'אט: בלה בלה
תפוז: טעים
נענע: תה P: וואלה: כה :p קלמנטינה: טעים P: שטוטה: שטו? שאלון: נייס :>

למעלה