עוד שאלון

electricGirl

New member
מרילין מנסון זה אומנות

רבים לא מתחברים אליו או נגעלים ממה שהוא מקרין. אך מאחורי כל אלה עומד אדם גדול, מוכשר, אמן שלדעתי נמנה בין אחד הכותבים הטובים ביותר שיש. מה גם שיש לו מתופף מעולה לדעתי.

WhiteSnake 85

New member
אחד עלום...

מה עם גלן הוג´ס ? ראוי לצייון גם הוא... הבסיסט\סולן של דיפ-פרפל בתקופת טומי בולין ודייויד קוברדייל גם הוא יודע לצרוח כמו הרבה אחרים-אומנם הקול שלו גבוה,אבל יש לו את זה... כמובן שגילן ופלאנט לוקחים את כולם...

Katarzis

New member
רק בגללו אני לא אוהב את דיפ

של אותה תקופה. הוא צורח כמו איזה חתול שדרכו עליו והוא נשמע מזעזע. גם השירה שלו די מעצבנת.

ganooov

New member
../images/Emo45.gif. ../images/Emo13.gif

אני אישית מעדיף את כריס קורנל
.

לא מבטאים את זה ככה.

מבטאים את זה : גלן היוז באנגלית כותבים: hughes. אני לא סובל אותו! אני בטוח שאם קוברדייל היה שר את lady luck היה יוצא שיר הרבה הרבה יותר טוב.

הקול של הרוקאנ´רול הוא

ללא ספק איאן גילאן - חבל על הזמן אף אחד לא יכול לעשות מה שהוא עשה באלבום אחד - אין רוק. צ´יילד אין טיים, אינטו דה פייר ובלודסאקר. בקשר לפלאנט אז הוא היה משהו משהו אבל מה שקרה זה שעם הזמן התברר שיש מי שעושה את הקול מהסוג שלו - יותר טוב והרבה יותר טוב. אני מתכוון לקוברדייל, גם הוא מדיפ פרפל. קוברדייל עשה את האלבום 1987 - של וויטסנייק. האלבום הופק ע"י גפן חברת ההפקות של פייג´ ואז כולם יודעים כבר מה קרה. פייג´ חבר אליו וביחד הם הוציאו את קוברדייל פייג´. בהופעות המשותפות קוברדייל ביצע גם לד זפלין ופלאנט כעס נורא עד שפייג´ נאלץ להפסיק. מי מחזיק את הבוטלגים יודע - קוברדייל הרבה יותר חזק ומדויק מפלאנט - וצריך לשמוע אותו מבצע את whole a lota love. מה שעוד מדהים זה שקוברדייל יודע גם לשיר אחרת רק לשמוע את burn ואת sail away של deep purple וגם את היר איי גו הגיין של וייטסנייק ולהכיר את הכישורים שלו. זמר ענק נוסף הוא גלן יוז - הבסיסט של דיפ פרפל ועכשו זמר בפני עצמו - בארה"ב הוא מכונה the voice of rock/ הקול שלו רק משתפר עם השנים. כל היתר שאוזכרו ברשימות פה הם פשוט לא באותה קטגוריה - הרשימה היא גילאן, פלאנט, קוברדייל ויוז. אין עוד מישהו שדומה להם לא איי/סי די/סי ולא ביירון ולא אקסל גוד דאם איז ווייס ווינט וורנג...

לא לא לא!

ואני לא מתכוון להודעה, אני מסכים עם הרוב פה זה הצרחנים הגדולים של הרוק, לא הזמרים! ואגב גילאן, יותר אהבתי איך שהוא שר את משין הד, פיירבול, האלבום הרביעי של MK2 (נראה לי who do we think we are), וחלק מהשירים באין רוק (בלק נייט, צ´יילד אין טיים), מאשר התקופה היותר מאוחרת שלו + השירים הכבדים באין רוק. הוא נשמע ממש לא טוב שם, אבל גם זה לא שייך לפה. זו היית דוגמא מה לא לכתוב בשרשור הזה. (או שפשוט תעשו מה שאתם רוצים ותגיבו לזה)

הוא באמת מעריץ גדול

אני לא מגזים אם אני אגיד שהוא בים המעריצים הכי הדוקים בעולם

למעלה