עוד שאלון

עוד שאלון

מי הצרחן הכי טוב ברוק? אני מעמיד 2 מועמדים: ווטרס, וג´ים מוריסון. זה לא מי שר יותר יפה, זה מי צורח יותר יפה.

noosh

New member
ג´ים מוריסון לא צורח!!!

טוב, אולי לפעמים
אבל הוא עושה את זה טוב!!!!!

malolds

New member
חחחחחחחחחחח

במיוחד ב - "child in time " בעצם בכל שיר של הסגלגלים

ברור ש.....

ג´ים מוריסון!! אין דבר מדהים יותר מהצרחות המיוחמות של ג´ים..... אבל האמת היא שגם רוברט פלאנט צרחן מצויין.

Katarzis

New member
יש ויש!

איאן גיליאן - הייוויי סטאר! שלא לדבר על צ´יילד אין טיים.................. לפני שאת אומרת משפטים כמו "אין דבר מדהים יותר מ..." תוודאי שאת מכירה את כל השאר לפני...

Katarzis

New member
ואיך יכולתי לשכוח??????

רוברט פלאנט! הצרחה ה-מ-ד-ה-י-מ-ה כמה תיבות לפני הסוף של סינס אייב בין לוסינ יו.... פשוט מעורר צמרמורת התרגשותית נפלאה : )

DUDE5

New member
טוב אולי הוא לא בדיוק אגדת רוק אבל.

ליין סטיילי האגדי. הבן אדם יודע לצרוח. הקול זלו זה משהו בין שטן לעורב לחתול מיוחם... קשה להסביר את זה אבל הבן אדם מוכשר. ואחריו קורט קוביין אין צרחנים יותר טובים מהגראנג´יסטים, זה הסיבה העיקרית לחיבה שלי לגראנג´.

ווטרס

בעיקר ב pros and cons יש לו לפעמים צרחות חזקות, אבל חלשות ברקע. יש את זה גם במינון יותר נמוך בחיתוך הסופי ובחומה.

קיר קמט

New member
לא נכון

אני נעלב בשמם. אין הרבה צרחנים ברוק האמת... מקסימום צעקות... במטאל , לעומת זאת, יש מלא צרחנים, וכולם נשמעים אותו דבר.

Grimble Grumble

New member
פה אתה טועה

יש אנשים ברוק שהעלו את הצרחות לדרגת אמנות... והאיש שעשה את זה יותר טוב מכולם הוא כאמור איאן "ישו כוכב עליון" גילאן...

Katarzis

New member
אני חושב שאת גילאן

ואת פלאנט הייתי שם במקדש האולימפוס ביחד : )

קיר קמט

New member
יש לי בעיה עם הצרחות שלו.

למה ? כי בשבילי צרחה זה כשאתה מוציא את כל האמוציות שיש והכל וכשהוא צורח... צועק.. זה לא נשמע כאילו הוא מתאמץ בכלל. (הוא לא אנושי). איזה מן צרחה זו ?!

למעלה