(עוד) שאלון

Ogakor

New member
(עוד) שאלון

שם: ת. לידה: מקום מגורים: מגמות לשנה הבאה: יחידות: אחים/אחיות: חיית מחמד: אוכל~ מאכל אהוב: פרי אהוב: ירק אהוב: משהו שבחיים לא תאכלו: טעם בגלידה: בכוֹס או בגביע: טעם במסטיק: תוספת על הפיצה: עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד: לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: במה תרצה/י לעבוד: מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: ילדים? כמה? איזו שפה תרצה/י ללמוד? פנאי~ מה התחביבים שלך? מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? מה המוזיקה המועדפת עליך? משתמש/ת הרבה בפלאפון? איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? תחנת רדיו: ערוץ בטלוויזיה: סדרה/תכנית: אתר אינטרנט: בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? למה כלבים שונאים חתולים? למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? איזה חיה זאת דודידו? אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום? כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? מה עדיף- ים/בריכה: אסמסים/שיחה בטלפון: בשר/רצח: [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: גיל 12/13: יולי/אוגוסט: שחור/לבן: חורף/קיץ: סתיו/אביב: לונה פארק ת"א/סופרלנד: המומינים/שאלתיאל קואק: פיפי/קאקי: מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: אלגברה/גיאומטריה: טוב אני אעזוב אתכם. יום טוב שיהיה לכם!

Ogakor

New member
../images/Emo33.gif

שם: גיא
ת. לידה: 14/08/1992
מקום מגורים: זכרון יעקב סיטי
מגמות לשנה הבאה: תקשורת א'
גיאוגרפיה ב'
יחידות: היום קיבלתי את התוצאות- 5 יח"ל בשניהם
אחים/אחיות: אחות ואח קטנים
חיית מחמד: ביץ'
אוכל~
מאכל אהוב: שניצל ותפוחי אדמה (בכל מצב צבירה)
פרי אהוב: כולם!
ירק אהוב: נראה לי שכמעט הכל חוץ מגמבה.
משהו שבחיים לא תאכלו: גמבה. כאילו איך אנשים מסוגלים לאכול את זה? יש לזה ריח של רשע!!
טעם בגלידה: שוקולד, מנגו.. מה שיוצא..
בכוֹס או בגביע: גביע רולז
טעם במסטיק: הכל חוץ מבננה
תוספת על הפיצה: זיתים/תירס/בצל/פיטריות/אננס(!!)
עתיד~
איפה היית רוצה לגור בעתיד: אין לי מושג, אם זה בארץ אז נראה לי שת"א..
לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: הרבה.. אבל בעיקר אוסטרליה וניו-זילנד
באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה:איפשהו בדרום אמריקה..
במה תרצה/י לעבוד: צלם בנשיונאל ג'אוגראפיק
מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: צילום!
ילדים? כמה? אין לי מושג, לא יצא לי לחשוב על זה..
איזו שפה תרצה/י ללמוד? צרפתית, ספרדית, סינית..
פנאי~
מה התחביבים שלך? צילום בעיקר ועיצוב גראפי..
מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? ישן
מה המוזיקה המועדפת עליך? להיטים, מוזיקה בריטית, מוזיקה גלגלצית, ועוד כמה
משתמש/ת הרבה בפלאפון? בעיקר עכשיו כן.
איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? זה מתחלק.. חצי בבית וחצי מחוץ לו..
לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? למושבה.. ושם לא עושים כלום.
כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? חודש וחצי אחרי שאמא שלי אומרת
תחנת רדיו: גלגלצ
ערוץ בטלוויזיה: ביפ/AXN/אקסטרה הוט
סדרה/תכנית:הישרדות/המירוץ למיליון/המתמחה/ביג בראדר/כוכב נולד
/סמולוויל
/חברים
אתר אינטרנט: תפוז ופליקר (ראה חתימה)
בשביל העומק~
עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? עם שרק.. סתם. אין לי מושג.
למה כלבים שונאים חתולים? בגלל שכלבים אוהבים לרדוף אחרי דברים קטנים שעירים עם שפם שעושים מיאו.
למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים?
איזה חיה זאת דודידו? זה סתם מישהו שלקח חומר להצמחת שיער ושינוי קול.
אם לא הייתה לך ברירה-
איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? סושי, כי זה טעים ואפשר לשנות אותו לכל מיני סוגים
איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? זה קשה, נראה לי ששום שיר.
איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? חום או כחול.
ובשביל השטחיות~
כמה פעמים גירדת באוזן היום? 3-4 לא זוכר
כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? הרבה ויותר מידי, אני אלוף בזה
מה עדיף-
ים/בריכה: ים (אבל לא בארץ)
אסמסים/שיחה בטלפון: אסמאסים!
בשר/רצח: בשר ברור!
[בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: פורטוגזיה שולט!
גיל 12/13: 12 כיתה ו' שולט!
יולי/אוגוסט: אוגוסט (ג'ומולדת!)
שחור/לבן: לבן
חורף/קיץ: חורף
סתיו/אביב: אביב
לונה פארק ת"א/סופרלנד: לא זוכר, מזמן לא הייתי בשניהם.
המומינים/שאלתיאל קואק: המומינים ברור
פיפי/קאקי: פיפי
מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: עיפרון מכאני
אלגברה/גיאומטריה: אלגברה, כי זה פחות לחשוב ופחות לכתוב הודגש באמצעות מדגישומטיק

אממ כמה דברים../images/Emo9.gif:

1. אתה מצלם ממש ממש יפה. 2.אפשר קישור למדגישומטיק
אני מחפשת שניםם.. 3.זהו.

johnny dude

New member
עונה

שם: יוני ת. לידה: 13/9/92 מקום מגורים: כפר סבא מגמות לשנה הבאה: מוזיקה
יחידות: אממ במת' 4-5 ואנגלית 5 אני מניח... אחים/אחיות: 2, אח ואחות חיית מחמד: 2, אח ואחות אוכל~ מאכל אהוב: בשר פרי אהוב: אבטיח ירק אהוב: עגבניה משהו שבחיים לא תאכלו: את ג. יפית? טעם בגלידה: שוקולד בבקשה בכוֹס או בגביע: גביע טעם במסטיק: לא לועס מסטיקים... תוספת על הפיצה: תירס... לחלוטין... עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד: אמסטרדםD: לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: אלסקה ו\או אוסטרליה באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: קנדה? במה תרצה/י לעבוד: לא יודע, מעדיף לא לחשוב על זה בינתיים... מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: גם על זה עדין לא חשבתי... ילדים? כמה? 2 תודה איזו שפה תרצה/י ללמוד? פורטוגזית
ואולי איטלקית או משהו פנאי~ מה התחביבים שלך? מוזיקה חברים טלוויזיה מחשב מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? מנגנים, שומעים מוזיקה ומדברים עם אנשים במסנג'ר... מה המוזיקה המועדפת עליך? ג'אז!
משתמש/ת הרבה בפלאפון? לא ממש.... איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? בבית\ בתים של חברים, מנסה להימלט מהחום...
לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב?לא אוהב לצאת בערב, מעדיף אחה"צ, אבל בשביל לא להיות קטנוני... אני מניח שלאזור הקניון לגלידה או משהו... כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? החדר שלי לרוב גם ככה מסודר
אבל אם הוא לא, אז פעם בחודשיים ככה... תחנת רדיו: 103fm ערוץ בטלוויזיה: star world סדרה/תכנית: נמלטיםD: אתר אינטרנט: *צונזר* סתם... אממ אני מניח שתפוז
בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? ספיידרמןD: למה כלבים שונאים חתולים?כי הם חייבים להם שקל... מאיפה לי? למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? כי הם נטוריסטים, רק בהפוכה
איזה חיה זאת דודידו? צ'יואהאה אינדונזי ננסי
אם לא הייתה לך ברירה- מה השאלה הזאת אמורה להביע? איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? בשר
איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? לא רוצה לבחור, מזל שיש כזה מבחר עצום... איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? לא יודע... ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום?3, ואתה? כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? יותר מידי... סוציופט שכמוני
מה עדיף- ים/בריכה: אפשר גם וגם? אסמסים/שיחה בטלפון: SMS, פחות מטגן את המוח... בשר/רצח:זו אפילו שאלה? יותר נכון מה השאלה כאן? טוב נו, ברור שאני מעדיף לאכול בשר... [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: הא?:| אפשר אלסקה? גיל 12/13: אפשר 15? יולי/אוגוסט: אוגוסט שחור/לבן: שחור חורף/קיץ: פונקציה מאוד מסובכת, כי בחורף אני אוהב קיץ ובקיץ אני אוהב חורף... אבל בכללי אני מעדיף קיץ... סתיו/אביב: סתיו לונה פארק ת"א/סופרלנד: אממ סופרלנד המומינים/שאלתיאל קואק: שאלתיאל כמובן! פיפי/קאקי: אני מתכוון לעשות כאילו לא ראיתי את השאלה הזאת... מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק:אממ לא יודע, אני לרוב מסתובב עם עט אחד עיפרון אחד מחדד אחד ומחק אחד אז אני מנסה לשמור עליהם... אלגברה/גיאומטריה: אפשר היסטוריה?(
)

noa shauli

New member
../images/Emo13.gif

היי, אני נועה.. והגבתי פה איזה פעמיים בערך.. ואני רוצה להיות יותר פעילה בפורוםP: אני יענה על השאלון כדי שתדעו קצת יותר עלייP: שם: נועה שאול ת. לידה: 23.9.92 מקום מגורים: חיפה מגמות לשנה הבאה: ביולוגיה ותקשורת יחידות: מתמטיקה + אנגלית - 5 אחים/אחיות: אחות ואח קטנים חיית מחמד: אין
אוכל~ מאכל אהוב: תפוחי אדמה=] פרי אהוב: לא אוהבת פירות ירק אהוב: תפוח אדמה משהו שבחיים לא תאכלו: ג'וקים טעם בגלידה: לימון בכוֹס או בגביע: שניהם טעם במסטיק: לימון פטל שליטה! תוספת על הפיצה: תירס עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד: ארה"ב לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: דרום אמריקה באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: לונדון במה תרצה/י לעבוד: אנערף מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: עוד חמש שנים תשאלו אותי.. ילדים? כן כמה? 3 איזו שפה תרצה/י ללמוד? ספרדית פנאי~ מה התחביבים שלך? לקרוא, מחשב, לרקוד.. אבל אני וזה לא הולך ביחדP: מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? ברור שמחשב מה המוזיקה המועדפת עליך? הכל חוץ מרוק כבד ודיכאון משתמש/ת הרבה בפלאפון? די איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? מול המחשב ועם חברים לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? עם חברים.. כל פעם למקום אחר. כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? שבוע, אחרי צעקות ואיומים תחנת רדיו: גלגל"צ ערוץ בטלוויזיה: ניקולודיאוןP: יש תוכניות ממש מגניבות סדרה/תכנית: דרייק וג'וש.. אני בקושי רואה טלויזיה.. ואם אני רואה אז את זה. אתר אינטרנט: 4girls בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? פו הדב למה כלבים שונאים חתולים? כי הם ראו את הסרט כלבים חתולים ולקחו רעיונות משם. למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? כי המים מזיקים לאיברים האינטימים שלהם. איזה חיה זאת דודידו? דב? אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך?תפוחי אדמב ופסטות איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? underneath your clothes - amy diamond איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? גווני כחול ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום? 157 כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? הרבה.. מה עדיף- ים/בריכה: בריכה אסמסים/שיחה בטלפון: אסמסים בשר/רצח: בשר [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: פורטוגזיה גיל 12/13:13 יולי/אוגוסט: יולי - זה עוד רק תחילת החופש.. שחור/לבן: לבן חורף/קיץ: קיץ סתיו/אביב: אביב לונה פארק ת"א/סופרלנד: סופרלנד המומינים/שאלתיאל קואק: המומיניםם..! פיפי/קאקי: פיפי מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: עט אלגברה/גיאומטריה: גיאומטריה טוב אני אעזוב אתכם. יום טוב שיהיה לכם! - גם לך=]

Ogakor

New member
../images/Emo122.gif לונדון זאת עיר

ולמעשה היא הבירה של בריטניה.
לא נורא, בני אדם מאז ומתמיד לא היו טובים בגיאוגרפיה.

noa shauli

New member
זה נכתב ככה בטעות=\

אמנם אני גרועה בגיאוגרפיה אבל לא עד כדי כך.. P: אני יודעת שלונדון זו עיר, לא התמקדתי בשאלה.. הכוונה לאנגליה ובתוכנה ללונדון.. פרטתי לעומק..

נו יאללה.

שם: עטר ת. לידה: 8 לאפריל 92' מקום מגורים: אממ מרכז. מגמות לשנה הבאה: אומנות+ ביו!
מהיום אני יודעת בביטחון. יחידות: 5 בהכל אחים/אחיות: 2 ו2 חיית מחמד: אוגר D: אוכל~ מאכל אהוב: משתנה בטירוף.. פרי אהוב: נקטרינה
ירק אהוב: אממ הכל .. משהו שבחיים לא תאכלו: חח איברים | שרצים | חיות. טעם בגלידה: נמממ פרוזן לא גלידה
בכוֹס או בגביע: אם כבר אז בכוס. טעם במסטיק: חריף מנטה לא חזק נורא. תוספת על הפיצה: אממ גבינה בולגרית או בלי כלום. עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד: אממ אירופה איפה שאין בתים ויש מלא יערות וזה. לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: אממ אין לי מושג.. נראלי אירופה- פינלנד סקוטלנד. באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: אממ לא יודעת. חרא לחיות שנה במקום ולעזוב. במה תרצה/י לעבוד: אממ אין לי מושג אבל יש כמה כיוונים. מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: לא יודעת אם אני רוצה בכלל..|: ילדים? כמה? אממ לפחות לפחות 4! איזו שפה תרצה/י ללמוד? אממ אין לי דחיפות ללמוד שום שפה. פנאי~ מה התחביבים שלך? ציור | כתיבה | קריאה | טבע | מוזיקה | ספורט מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? אממ שיעמום זה טוב
מה המוזיקה המועדפת עליך? רוק
משתמש/ת הרבה בפלאפון? ממש לא. איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? כרגע בבית שלי. לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? לא יוצאת כ"כ. כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? בזמן בצפר כל שבת.. כרגע כל חודש ככה וזה די בדחיפות
תחנת רדיו: גלגלצ" למרות שאנלא שומעת רדיו ממש.. ערוץ בטלוויזיה: אממ יש מלא, נראלי הוט 3 סדרה/תכנית: יש מליון
לא יודעת. אתר אינטרנט: תפוז XD בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? פיטר פן
למה כלבים שונאים חתולים? אמממ זה בהחלט מצריך עומק ומחשבה
למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? נווו לא חרוש?!&^%$#@ איזה חיה זאת דודידו? XD אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? אוף זה קשה מדי
. איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? נו זה חרא. איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? שחור
[סתם.] ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום? אולי פעמיים. 3 כעת. כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? XDDDDDDDDDDDDDD כ"כ הרבה פעמים! מה עדיף- ים/בריכה: ים. אסמסים/שיחה בטלפון: תלוי עם מי /: בשר/רצח: הא? [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: אף אחד :] גיל 12/13: 13 נראלי. יולי/אוגוסט: יולי
שחור/לבן: שחור. חורף/קיץ: קיץקיץקיץקיץקיץקיץ!
סתיו/אביב: אביב
. לונה פארק ת"א/סופרלנד: לא הייתי באפחד מהם
המומינים/שאלתיאל קואק: המומינים דה!!&^%$# [שאלתיאל קוואק מגעיל ומפחיד!
] פיפי/קאקי: אווווווקי מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: עט. גונבים.. אלגברה/גיאומטריה: אלגברה נראלי. אוף מציק לענות שברור שלא קוראים P:

johnny dude

New member
אני קראתי!

ומה זה שאלתיאל קואק מפחיד? הגרוק המומינים ה-ר-ב-ה יותר מפחיד!

johnny dude

New member
אןי הזכרת לי פרק אחד!../images/Emo6.gif

זה הפרק שבו אבא שלו מגלה לו שהוא בעצם מאומץ וזה כ"כ הצחיק אותי כי לא הבנתי איך הוא לא גילה את זה לפני אם הוא ברווז ואבא שלו חפרפרת

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אוי פאק.. אחד המפגרים! איך צחקתי עכשיו! D: חחחח אנ לא מפסיקה לצחוק..

עדידוש

New member
היי

שם: עדי [ד] ת. לידה: 15.5.92 D: מקום מגורים: חיפה מגמות לשנה הבאה: בהתלבטות יחידות: ? אחים/אחיות: אחות חמודה אחת [גדולה] חיית מחמד: היה היה פעם תוכי. היה היה אוכל~ מאכל אהוב: קשה קשה :O פרי אהוב: תפוח, תות, שזיף
ירק אהוב: עגבנייה ומלפפון :] [מקורייי:p] משהו שבחיים לא תאכלו: רגל קרושה או חרק כלשהו. יאק.
טעם בגלידה: שוקולד, לימון , וניל עוגיות [גלידה פיצוץ של מקדונלדס
]
בכוֹס או בגביע: תלוי במצברוח. אם אני במצב רוח של טחינה אז בגביע
טעם במסטיק: המלון מהחמוצים מאוד האלה
תוספת על הפיצה: פטריות, בצל , תירס , פלפל, עגבנייה, בולגרית
עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד: ממ..פה או ברמת השרוןO: או במושב נחמד כלשהו לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: ארה"ב \ המזרח הרחוק [לבקר את לוטם בהודו] באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: ארה"ב במה תרצה/י לעבוד: בעיתון חח מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: משפטים\תקשורות[עיתנאות] ילדים? כמה? 3 אני חושבת איזו שפה תרצה/י ללמוד? ללמוד ברמה מאוד גבוהה אנגלית, למרות שאני יודעת די טוב, וספרדית כי זה גם סוג של שפה בינ"ל פנאי~ מה התחביבים שלך? לישון
טיולים חח , מוזיקה, ריקוד, קריאה, באולינג
וקולנוע
מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? מציירת ציורים מפגרים בצייר או רואה מרתון גיא פינס כמו ילדה רדודה D: חחחחחחחחחחח סתם מה המוזיקה המועדפת עליך? רוק בלדי משתמש/ת הרבה בפלאפון? לפני שכיבסו אותו המון. גרר איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? בבית , ים , או אצל חברה, או אצל סבתא , ובכללי במחשב.. לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? בחופשים יצא לי לבאולינג ולסרטים :] אבל בד"כ ארומה\גרג [מרכז הכרמל] או אצל חברה [בד"כ מרתון סרטים חח לוטם] כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? לפני שאני יוצאת לאנשהו אני בד"כ מסדרת [בד"כ
] תחנת רדיו: גלגל"צ ורדיו חיפה :] ערוץ בטלוויזיה: מממממממ.. 3 ו13 [הוט] סדרה/תכנית: מגרש ביתי, האוס, בנות גילמור, חברים, דרייק וג'וש[חמודים
] ופעם הייתי מכורה לפיג'מות ולשמינייה :] אתר אינטרנט: תפוזזזזז
בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? הייתי עושה את טיגר או פו הדוב.
ובדרך גם את מיקימאוס
למה כלבים שונאים חתולים? לחץ חברתי P: למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? כי הם מתביישים מהדגים. אנערף? :p איזה חיה זאת דודידו? אורנג גוטן :] [או איך שלא אומרים את זה] אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? לא רוצה לענות על השאלה הזו
איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? ממ..innocence אני אוהבת אותו ]: איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? קשה.. ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום? יצא לי דווקא הרבה אני טיפה שרופה בה
כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום? היום לא יצא לי אבל יוצא לי בד"כ הרבהP: מה עדיף- ים/בריכה: ים
חח התלהבתי אסמסים/שיחה בטלפון: אסמסים P: בשר/רצח: בשר זה ר צ ח ח ח ח
[אל תתחכם איתי אתה] [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: פורטוגזיה זה אחלה מקום אבל בשביל לוטם רק הודו . גיל 12/13: בתמצווה :] 12P: יולי/אוגוסט: אוגוסט חח כי לאחותי ולשני ולרעות ולדודה שלי ולסבתא שלי יש יומולדת
שחור/לבן: לבן חורף/קיץ: גם תלוי במצב רוח אבל אני חושבת שקיץ סתיו/אביב: אביב [יומהולדתי
] לונה פארק ת"א/סופרלנד: ממ..לונה פארק.. המומינים/שאלתיאל קואק: ממ..שיהיה המומינים פיפי/קאקי: X: מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: עטטט גרררר. אלגברה/גיאומטריה: בע טוב אני אעזוב אתכם. [באמת עדיף
] ביי

../images/Emo110.gif

שם: מיכל ת. לידה: 30.4 מקום מגורים: ת"א מגמות לשנה הבאה: המממ עוד לא החזירו לי תשובה כי שיניתי את זה.. אני אדע כנראה בתחילת השנהP: אבל זה ערבית עווד משו בטוח:] יחידות: נממ בזה שומדבר לא בטוח.. בעיקרון במתמטיקה שנה הבאה אני עושה ב"ה את 005 ואז מחליטים לפי הציונים אם 4 או 5.. נממ אבל כנרהא אני אלמד בהקבצה של 5.. אלא אם כן יהיה שינויים אחרי המבחן בתחילת שנה [סיכוי די גבוהP:..] ובאנגלית בינתיים 5.. על אנגלית עדכנו אותנו פחות.. אבל אני מניחה שגם זה ישתנה..:]] אחים/אחיות: 2 אחיות חיית מחמד: לאP: אוכל~ מאכל אהוב: צ'יפס?P: פרי אהוב: כולם חוץ מבננה אני חושבת:p ירק אהוב: לא אוהבת כ"כ ירקות
אבל עגבנייה זה די סבבה:]] משהו שבחיים לא תאכלו: ג'וקיםP: טעם בגלידה: שוקולד:] בכוֹס או בגביע: כוס:] טעם במסטיק: דובדבן זה טעיםP: אבל אינלי בעיה עם אף טעם חוץ ממנטה.. גם אם זה ממש חלשP: תוספת על הפיצה: תירס ועגבניותP: עתיד~ איפה היית רוצה לגור בעתיד: חח זה כל הזמן משתנה
כרגע זה ר"ג/גבעתייםP: לאן תרצה/י לסוע אחרי הצבא: לא יודעת יש זמן.. תנו קודם להתחיל כתה י:p באיזו מדינה תרצה/י לחיות שנה: ניו יורק או משו כזה
במה תרצה/י לעבוד: לאדעתO: העיקר שזה יהיה משו שאני אוהב.. מה תרצה/י ללמוד באוניברסיטה: ^^^^ ילדים? כמה? 2
איזו שפה תרצה/י ללמוד? מממממממ מה שקל:p פנאי~ מה התחביבים שלך? ממ.. לישון.. לצלם.. מחשב..P: מה אתם עושים בשעות החופש המשעממות והקשות כשאין מה לעשות? מחשב וסרטים:] מה המוזיקה המועדפת עליך? רוק בעיקר.. לא כבד יותר מדיי:p משתמש/ת הרבה בפלאפון? יאפ.. אבל הוא השתגע לי היום.. כשאנשים מתקשרים הוא מתחבא
אחכ כועסים עליי שאני מסננת
איפה את/ה מבלה את רוב שעות היום? אני מניחה שבבית [שינה..P:..] לאן את/ה בד"כ יוצאים בערב? מממממ בד"כ זה סתם לסיבוב וזה:] כל כמה זמן את/ה מסדר/ת את החדר? ממ השנה סידרתי אותו אחרי המון שנים:p היו במגירה אחת דברים מכתה ד..:| אבל נראלי שאת שאר החדר סידרתי איזה שנתיים לפני זה..:p חח עכשיו אני שומרת עליו מסודר כדי שאנלא אצטרך לסדר כלפעםP: תחנת רדיו: גלגלצ
ערוץ בטלוויזיה: 22 או יס ישראלי
סדרה/תכנית: מסכים, האקס המיתולוגי, הנפילים, הכל דבש:p אתר אינטרנט: תפוז:] בשביל העומק~ עם איזה גיבור/ת סרטים מצוירים היית יוצא/ת? מיקי מאוס:]] [זה נחשב?:p] למה כלבים שונאים חתולים? שאלה טובהP: למה המומינים כשהם בים הם שמים בגד ים וכשהם ביבשה הם ערומים? חחחחחחחחחחחחחחD: איזה חיה זאת דודידו? המ
קוף או דוב לא?:p משו באיזור
אם לא הייתה לך ברירה- איזה מאכל היית אוכל/ת כל החיים שלך? מקדונלדס:p איזה שיר היית שומע/ת כל החיים שלך? זה קשה;[ איזה צבע היית לובש/ת כל החיים שלך? שחור/כחול כהה [לא דכאון או משו, זה יפה ללבוש פשוט
] ובשביל השטחיות~ כמה פעמים גירדת באוזן היום? לא ספרתי
בטח פעמיים או משו כזה?XD כמה פעמים הלכת ברחוב ראית מישהו/י / הורה של מישהו/י שאת/ה מכיר/ה והתעלמת ממנו ועשית כאילו את/ה מדבר/ת / בודק/ת בטלפון במקום לומר לו/ה שלום?חחח לא נראה לי הרבה.. אם אני מזהה אני אומרת שלוםP: מה עדיף- ים/בריכה: בריכה:]] אסמסים/שיחה בטלפון: שיחה בטלפון בשר/רצח: נמממ אני לא אוכלת הרבה בשר אבל עדיין.. אם אני אוכלת ומתחילים לספר לי שלפני כמה זמן היה לזה פרצוף אני מפסיקה לאכול:p [בשביל לוטם] הודו/פורטוגזיה: חחחחחחחחחח הודוP: גיל 12/13: 12 יולי/אוגוסט: יולי!! שחור/לבן: לבן [אבל תלוי איפהP:] חורף/קיץ: קיץץץ סתיו/אביב: אביב לונה פארק ת"א/סופרלנד: לא ולא..P: המומינים/שאלתיאל קואק: המומינים!! פיפי/קאקי:
מה יותר נאבד בבצפר- עט/עיפרון מכאני/מחק: חחחחחחחחח הכל נאבד לי השנה:p הכי הרבה מחקים נראה לי אלגברה/גיאומטריה: גאומטריה זה קצת יותר קלP:

למעלה