עוד שאלון

ady18

Well-known member
עוד שאלון../images/Emo3.gif

איזה קאבר ישראלי הייתם רוצים שאריק יעשה?
מה דעתכם על קאברים שמוסיפים לדיסק ?
בקרוב אריק ישיר בערב לזכרו של מאיר אריאל איזה שיר מתאים לאריק לשיר של מאיר לדעתכם?

1shiran1

New member
עונה[[:

איזה קאבר ישראלי הייתם רוצים שאריק יעשה? מממ באלי לשמוע אותו שר את 'חוזר בחזרה'.. אבל כמובן שישנה את זה לניסוח זכר, מאוד מעניין לשמוע .. מה דעתכם על קאברים שמוסיפים לדיסק ? אמממ תלוי איזה שירים, אבל זה יכול להיות נחמד, למרות שתמיד עדיף מקורי.. בקרוב אריק ישיר בערב לזכרו של מאיר אריאל איזה שיר מתאים לאריק לשיר של מאיר לדעתכם? ממ לא יודעת..

עונה

איזה קאבר ישראלי הייתם רוצים שאריק יעשה?הייתכן של דניאל סלומון, קול גלגל של שוטי הנבואה מה דעתכם על קאברים שמוסיפים לדיסק ?אין לי בעיה עם זה..מירי עשתה את זה עם שירה באלבום הראשון. עדיף אולי את הקאברים לשים בדיסק בונוס כדי שלא יבוא על חשבון שירים של אריק עצמו. קאברים זה עוד חשיפה לשירים שאולי לא הכרנו. בקרוב אריק ישיר בערב לזכרו של מאיר אריאל איזה שיר מתאים לאריק לשיר של מאיר לדעתכם? יש כמה- לא יכול להוריד ממך את העיניים, הכנסי כבר לאוטו וניסע, עברנו את פרעה נעבור גם את זה חבל שאת נשל הנחש שרה נינט כי זה דווקא מתאים לאריק

HNY

New member
עונה -איזה קאבר ישראלי הייתם רוצים שאריק יעשה? לוליטה/אתי אנקרי. -מה דעתכם על קאברים שמוסיפים לדיסק ? באופן כללי לא מתה, אבל אולי משהו של Leonard Cohen (בנוסף ל"כולם הרי יודעים") -- אולי Suzanne המקסים. -בקרוב אריק ישיר בערב לזכרו של מאיר אריאל איזה שיר מתאים לאריק לשיר של מאיר לדעתכם? טרמינל.

Nimrod121

New member
עונה.

איזה קאבר ישראלי הייתם רוצים שאריק יעשה? "רוצה בנות". סתם, נראה לכם? חס וחלילה. אין לי רעיון בינתיים. מה דעתכם על קאברים שמוסיפים לדיסק? אם זה בתור בונוס ולא כתחליף לרצועות שירים אחרות, אז זה בסדר. כעקרון אין לי בעיה עם חידושים לשירים, אך שלא יבואו כתחליף לשירים חדשים, מקוריים ויצירתיים לא פחות. בקרוב אריק ישיר בערב לזכרו של מאיר אריאל איזה שיר מתאים לאריק לשיר של מאיר לדעתכם? שאלה טובה.

למעלה