עוד שאלון

• פותח הנושא veish
  • פורסם בתאריך

veish

New member
עוד שאלון ../images/Emo3.gif

כי זה נחמד...
אוכל מה הדבר האחרון שאכלת?סלט היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?לא אוכלת ארוחת בוקר אז...קפה
אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?חח לא כלכך... אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?ה-כ-ל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')המבורגר נראה לי מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?בייגל עם גבינה אתה מבשל לפעמים?לעיתים רחוקות איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה
פנקייק
יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?תלוי מה אמא הכינה, ומה בא לי באותו רגע מתוק או מלוח?אי אפשר להשוות
שוקולד פרה או קליק?פרה
תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?מה זה ברנפלקס
מרקים או פשטידות?מרק נראה לי מאפים או מבושלים?שאלות קשות חביתה רגילה, עין או מקושקשת?מקושקשת
מילקי רגיל או הפוך?מה זה מילקי הפוך
שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מים היה טעים?כן אתה אוהב יין?כן אתה אוהב בירה?כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?אההה...כן בערך ולעיתים רחוקות?חחחחחח מה
גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?כןןןן זה טעים היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?הא
זה או זה: מים או מיץ?תלוי איזה מיץ מיץ או קולה?תלוי קוקה קולה, פפסי או RC? ארסי מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?פרימור יין לבן או אדום?לבן יין מתוק או יבש?חצי יבש בירה שחורה או לבנה?לבנה וודקה או ויסקי?וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?אפרסק מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מים נקיים ובנימה זאת - לילה טוב.

אני

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? רולדת עוף ובייקון עם כרוב חמוץ היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?לא אוכל ארוחת בוקר אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לפעמים, ורק אם אני בבית אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא ממש אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') שווארמה - אהבתי הגדולה! מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? שווארמה אתה מבשל לפעמים?לעיתים קרובות איזה אוכל אתה יודע להכין? הכל יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? לא זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? תלוי מה יש במקרר מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק?פרה תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? אף אחד מהם מרקים או פשטידות?מרק מאפים או מבושלים? מבושלים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין מילקי רגיל או הפוך?רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מים היה טעים?כן אתה אוהב יין?כן אתה אוהב בירה?כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?מאז שמכרתי את האוטו - כן! ולעיתים רחוקות?
גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא במיוחד היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? מיץ קוקה קולה, פפסי או RC? אף אחד מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? יבש בירה שחורה או לבנה?לבנה וודקה או ויסקי?ויסקי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?אפרסק מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? סן בנדטו

cosefi15

New member
לזה אני מוכן להגיב :)

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל מאמאעוף היה טעים? אה, לא מציאה מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? מה שיש אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? חייב את התה/קפה של הבוקר ואת אותו תה או קפה בשעה 5 אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לאחרונה לא יצא לי, אבל משתדל אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכל הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? פיצה שווארמה ובורגרים למינהם מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום אתה מבשל לפעמים? בד"כ כשיש כוח איזה אוכל אתה יודע להכין? אני אוהב להקפיץ בווק יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? שלל גבינות צהובות, מהכי מג'עפה להכי שמנה זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? בד"כ ארוחה של אמא מתוק או מלוח? תלוי בשעה של היום שוקולד פרה או קליק? פרה תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? פשטידות מאפים או מבושלים? שניהם חביתה רגילה, עין או מקושקשת? אפשר להבין מה ההבדל אחת ולתמיד בין חביתה למקושקשת? מילקי רגיל או הפוך? מילקי? בעעע שתיה מה הדבר האחרון ששתית? קולה היה טעים? לא משהו (מהשאלה הזאת אני הולך לבדוק אם מישה קורא את התשבות האלה) אתה אוהב יין? נחמד (אתם נוהגים לקרוא שאלונים?) אתה אוהב בירה? כן (הייניקן לא רעה) אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא להשתכר אבל לשתות ולעיתים רחוקות? לא אוהב להשתכר גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? פויא! היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? חחח אהבתי את השאלה, לא לא הייתי זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? מיץ קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? רק סחוט פריגת או פרימור? פריגת (מישהו הגיע לכאן?) יין לבן או אדום? אמרלד ריזלינג :):) של יקבי הגולן נדמה לי, שווה יין מתוק או יבש? חצי יבש בירה שחורה או לבנה? לבנה וודקה או ויסקי? אבסולוט :) מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים, פויא תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? שניהם בעע מוגז או לא? בעיקרן לא אבל מישהו עדיין קורא? מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן, מישהו שמע על המים החדשים האלה שיש להם עכשיו פרסומת בטלוויזה שחור לבן כזה...? מאיפה את משיגה את השאלונים האלה?

MiriOrit

New member
כשאתה עושה מאמאעוף - איך אתה מכין?

במחבת / תנור או במיקרוגל?? כי אני למשל אוכלת רק במיקרו... לא מסוגלת בשום צורה אחרת. אוף עכשיו בא לי
אממ... וההבדל בין מקושקשת לחביתה - מקושקשת ממשיכים לערבב אותה גם במחבת והיא מבושלת פחות מאשר חביתה. קפיש?!

MiriOrit

New member
כי זה נחמד...

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? חזה עוף על האש וירקות היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לא אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא ממש אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? בעיקר טורפת איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? בורגר ראנץ מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? אני כ"כ מלאה שכלום אתה מבשל לפעמים? כן איזה אוכל אתה יודע להכין? הרבה דברים.. אני אוהבת יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? לא. אני אלרגית זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אמא מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק? שום שוקולד תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? ברנקפלקס מרקים או פשטידות? מרק מאפים או מבושלים? מה ההבדל חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין מילקי רגיל או הפוך? לא אוהבת מילקי שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? כן אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? NEVER ולעיתים רחוקות? NEVER!!!! גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? נראה לי... ביסודי או משהו זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? לא שותה תוסס קוקה קולה, פפסי או RC? אם כבר אז קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור? לא משנה יין לבן או אדום? שום יין יין מתוק או יבש? כמה פעמים אפשר להגיד - שום יין?1!
בירה שחורה או לבנה? כלום וודקה או ויסקי? טוב.. כבר נמאס לי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אף לא אחד מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? זה לא משנה העיקר שלא יהיו נוראיים

Shir cp

New member
גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? סלט היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? תה נחשב
אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לא אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? בד"כ אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכלללללל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? פיצה, אבל לעיתים רחוקות. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? גבינה בולגרית אתה מבשל לפעמים? כןן איזה אוכל אתה יודע להכין? טוסט יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? למה
אתם רעבים
אז כן
זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? של אמא מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? אדמה,כלומר, תפוח אדמה. קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס כי אני לא יודעת מה זה השני... מרקים או פשטידות? פשטידות מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין מילקי רגיל או הפוך? לא רגיל ולא הפוך, שונאת מילקי
שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מים היה טעים?כן אתה אוהב יין?כן אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא... ולעיתים רחוקות?לא... גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא, זה יותר מידי מתוק, זה סירופ
היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? מה זה קשור..? זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? זה נבלה וזה טרפה. קוקה קולה, פפסי או RC? אתם מתעקשים
פפסי מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? גת, כלומר, פריגת. יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? לא ולא וודקה או ויסקי? לא ולא מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדןןןן

shiratel

New member
התשובות של המטחנה האנושית =)

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? תפוצ'יפס היה טעים? נחמד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אפעם לא מספיקה לבצפר/קמה בצהריים אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? בעקרון לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אני לא אוכלת בשר ודגים, אז זה צמחונית או טבעונית? איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? צ'יפס של מקדונלדס מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? אנערף אתה מבשל לפעמים? לא איזה אוכל אתה יודע להכין? קורנפלקס עם חלב, שוקו, פופקורן במיקרו, לחמם אוכל יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? נראלי שכן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק פוד מתוק או מלוח? לפי חשק זמני שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית? קולה היה טעים? כן אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? כע בטח פול... (NOT!) ולעיתים רחוקות? חחחח לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? לא משנה לי פריגת או פרימור? לא משנה לי יין לבן או אדום? שניהם לא טעימים יין מתוק או יבש? נראלי מתוק בירה שחורה או לבנה? אף בירה וודקה או ויסקי? וודקה! בשביל הקטע, אפעם לא שתיתי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מיץ אפרסק מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן

SHANIA MY MUSIC

New member
הנה שלי..

מה הדבר האחרון שאכלת?פרוסת עוגת שיש.. היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?קורנפלקס עם חלב או שוקו ולחמנייה. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?כן , כל אבות המזון ופירות וירקות כל יום. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?ה-כ-ל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')כלום,אני שונאת ג'אנקפוד. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?אורז לבן ועוף ביין...מממממ... אתה מבשל לפעמים?לא.. איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה ואורז לבן.. יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ארוחה של אמא,ברור! מתוק או מלוח?לא זה ולא זה. שוקולד פרה או קליק?פרה תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס מרקים או פשטידות?גם וגם מאפים או מבושלים?מבושלים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?רגילה מילקי רגיל או הפוך?אני שונאת מילקי! שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מים היה טעים?כן אתה אוהב יין?לא,ואסור לי לשתות ... אתה אוהב בירה?כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?לעיתים נדירות גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא...איכס.. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?כן זה או זה: מים או מיץ?רק מיץ טיבעי מיץ או קולה?מיץ קוקה קולה, פפסי או RC? אני שונאת קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?פרימור יין לבן או אדום?אדום יין מתוק או יבש?יבש בירה שחורה או לבנה?שחורה וודקה או ויסקי?וויסקי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?קשה להחליט מיץ אפרסק או מיץ מנגו?שתיהם מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן

למעלה