עוד שאלון ../images/Emo3.gif
כי זה נחמד...
אוכל מה הדבר האחרון שאכלת?סלט היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?לא אוכלת ארוחת בוקר אז...קפה
אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?חח לא כלכך... אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?ה-כ-ל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')המבורגר נראה לי מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?בייגל עם גבינה אתה מבשל לפעמים?לעיתים רחוקות איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה
פנקייק
יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?תלוי מה אמא הכינה, ומה בא לי באותו רגע מתוק או מלוח?אי אפשר להשוות
שוקולד פרה או קליק?פרה
תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?מה זה ברנפלקס
מרקים או פשטידות?מרק נראה לי מאפים או מבושלים?שאלות קשות חביתה רגילה, עין או מקושקשת?מקושקשת
מילקי רגיל או הפוך?מה זה מילקי הפוך
שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מים היה טעים?כן אתה אוהב יין?כן אתה אוהב בירה?כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?אההה...כן בערך ולעיתים רחוקות?חחחחחח מה
גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?כןןןן זה טעים היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?הא
זה או זה: מים או מיץ?תלוי איזה מיץ מיץ או קולה?תלוי קוקה קולה, פפסי או RC? ארסי מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?פרימור יין לבן או אדום?לבן יין מתוק או יבש?חצי יבש בירה שחורה או לבנה?לבנה וודקה או ויסקי?וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?אפרסק מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מים נקיים ובנימה זאת - לילה טוב.
כי זה נחמד...