עוד שאלה

עוד שאלה

מסתבר שאחרי הסופ"ש גיליתי שהחדירה כ בר לא כואבת לי כ"כ שזה כבר משמח בפני עצמו. אבל פתאום צצה לה בעיה אחרת!!
אחרי קיום היחסי מין התחילה לי צריבה מטורפת שעברה רק אחרי שעה וחצי... מה זה אמור פאקינג להביע? פליז תגידו לי שזה נורמלי

88אני88

New member
מצטערת, אני לא יכולה לענות,

אין לי ניסיון בזה... אני בתולה... מקווה שמישהי אחרת מהפורום, שיש לה ניסיון, תחליט להתחבר מתישהו ותענה בהקדם.

ToryMaster

New member
נמ

יכול להיות שזו צריבה של שפשוף שלא זזיהית בזמן הסקס? בכל מקרה, רופא.

the evil 1

New member
ייתכן ויש לך פיטרייה

זה נשנמע דומה לפיטרייה (יש פיטריות שמרגישות ככה ליפאמים) תלכי לגניקולוג ואים הוא לא רואה פיטרייה תידאגי שעשה לך משטח לפיטרייה ו PAP עדיף ליהיות בטוחה

יש התפתחויות

הייתי כבר אצל רופא נשים והוא אמר שהכול תקין והכול בסדר.. מצטערת על הבורות אבל מה זה PAP? ואני לא יודעת אם זה רלוונטי אבל בסופ"ש ששכבנו פעם ראשונה זה צרב שעה וחצי כמו שאמרתי, פעם שנייה זה צרב ברמה הרבה יותר נמוכה איזה חצי שעה , ובפעם השלישית זה לא צרב בכלל... האם זה קשור אולי לזה שאני צריכה להתרגל?

ToryMaster

New member
PAP זו סוג של בדיקה

קצת יותר מפורטת, יכולה לזהות סרטן צוואר הרחם וכן הלאה.

the evil 1

New member
PAP זה משטח צוור הרכם

לא ניתן לזהות סרטן בPAP סרטן מזהים הביופסיה, בPAP ניתן לזהות ווירוסים למינהם ודלקות שלא ניתן לראות בבדיקה רגילה (יש ווירוס שגורם לסרטן).

the evil 1

New member
כמו שעושים מישטח גרון

רק לווגינה, מקל עים צמר גפן בקצה נוגעים בעדינות, במעבדה עושים תרבית של החיידקים. זה שהרופא אמר שהוא לא רואה כלום לא אומר שאין כלום, אים את מרגישה משהו בכל זאת.

למעלה