עוד שאלה..

addicted one

New member
עוד שאלה..

אפשר להוריד כבר את פרק 20 ? הוא שוחרר בארה"ב לא?

4ShiRaN

New member
הזמן לא עוברררררררררררר

פשוטטטטטטטטטטטטטטטטטטט לאאאאאאאאאאאאא עוברררררררררררר אני לא יכולה לחכות עד הבוקר בשביל להורידדד אני רוצה אותו עכשיוווווו

4ShiRaN

New member
יהיה לי מאוד קשה לחכות לעונה הבאה

אבל לפרק 20 אני כבר מחכה שלושה שבועותב גלל שראיתי אותו לפני 17 ו18 לא יכלתי להתאפק הייתי חייבת לראות.. אין אני משתגעת פה אין לי מה לעשותתתתתת

4ShiRaN

New member
מממ...יש הרבה

אני אוהבת את כולם אבל הכי הרבה את טי באג הוא משחק יפה רצח כמה שלפעמים הוא מניאק הוא חמוד כזה וכמובן את מייקלללללללללל סוקרהההההה איך אפשר שלא צ'ארלס חמודי מודי וורניקה חמודה אבל לפעמים יש קטעים שהיא ממש משעממת אותי השאר גם חמודים אבל את הדמיויות האלה אני יותר אוהבת... ואת מי אתה הכי אוהב?

אני דורשת להחזיר ../images/Emo108.gif ../images/Emo54.gif

מרלין לא יפה להשאיר את צ'ארלס ככה לבד.... ראיתם איזה מאושר הוא היה שהחזירו את מרלין למה? למה? הרי לחתול יש 9 נשמות לא?! שיחזירו אותך איך שהוא....

4ShiRaN

New member
כן אני רוצה את מרלין

התגעגעתי אלייה וגם צא'רלס מתגעגע מאוד מאוד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד למה הרגו אותה לא יפהההההההה היא הייתה החברה הכי טוב שלו הוא כל כך אהב אותה הגיע הזמן שנקדיש לה דקת דומייה לזכרה

../images/Emo108.gif אווו מרלין תחזרי ../images/Emo7.gif

מי אמר שאנחנו לא מכירות את הדמויות מי?! בליק זה המנהל צ'ארלס זה האנס טי- באג זה השותף לתא מייקל זה העורך דין שעוזר לשרה בתיק של פול

טי-באג ובליק

נראה לי לפעמים שאם רוברט קניפר(טי-באג)יסתובב ברחוב אנשים יברחו רק מהמבט שלו.שחקן נהדר.לגבי בליק,כבר אמרתי תפקיד קשה,שחקן מעולה!!

4ShiRaN

New member
נכון צודק

גם בליק משחק יפה אהבתי אותו בפרק 6 של המהומות שהוא אמר לטי באג על ההורים שלו ואז התחיל לצחוק צחוק מרושע כזה

4ShiRaN

New member
חחח ראיתי ראיתי כבר עד פרק 19

יש ספוילרררררררררר עכשיו אז מי שלא רוצה לקרוא מה יהיה בפרק 20 שלא ימשיךךךךךךךךךך עכשיו אני מחכה לפרקים הבאים לראות מה הוא יעשה להם אחרי הבריחה בטח הוא יהיה יותר רשע

4ShiRaN

New member
כן קראתי...בגלל זה אני כל כך במתחחח

ורוצה שיצא כבר פרק 20

למעלה