עוד שאלה...

Gilliana

New member
חיובי

ה-FBI היא רשות פדרלית אמריקנית שתפקידה לטפל בענייני פנים ואין לה סמכויות מחוץ לגבולות ארה"ב.

Gilliana

New member
ה-FBI לא חוקר בחלל החיצון

את זה עושים נאסא בד"כ. ה-FBI חוקר רק את illegal aliens תרתי משמע שמגיעים משם לארה"ב.

Gilliana

New member
מה מה מה??? לא הבנת אותי

גם הם לא חוקרים בחלל החיצון!!! הם חוקרים על אדמת ארה"ב (ברוב במקרים)את אלו שמגיעים מהחלל החיצון. עכשיו ברור יותר?

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן, בהחלט יותר ברור! רואה? מסבירים לי לאט - אני מבינה מהר. כל הקרדיט על המשפט הזה שמור לך.

pusher

New member
רגע רגע אז למה בעונה ה-2...

הם חקרו בנורווגיה ב-DOD KALM? 99.9% שאני טועה....

Gilliana

New member
קודם כל - את לא טועה

ושנית - זו לא הפעם האחרונה שמאלדר יצא מגבולות ארה"ב כדי לערוך חקירות. (הונג קונג, רוסיה ועוד) העניין הוא שמחוץ לארה"ב אין שום משמעות לעובדה שהוא סוכן FBI משום שלביורו אין שום סמכות מחוץ לגבולות ארה"ב. מלבד זאת - במקרה של DOD CALM היות והיה מדובר על אניה אמריקנית - על אותה אניה סמכויות ה-FBI תופסות.

אז רגע

אם אני אהפוך לאמריקאית למאלדר יהיו סמכויות עליי?
(הבהרה: אמרה זו נאמרה בהומור , היא לא נועדה לקריאה מתחת לגיל 13 ולא אני אמרתי אותה....)

Gilliana

New member
ולמרות שההערה נאמרה בהומור...

... אני אתייחס לשאלה לרגע ברצינות. והתשובה היא: לא בהכרח. תלוי בנסיבות ותלוי איפה תהיי - אם למשל תחיי בישראל למרות שאת אזרחית אמריקנית, לא למאלדר ולא לשום סוכן אף.בי.איי. לא יהיו סמכויות לעצור אותך למשל. לעומת זאת בשגרירות האמריקנית בתל-אביב, כן תהיינה לו סמכויות כאלה.

Bananaking

New member
בשביל זה יש את ה-MIB (Men In Black(

רואים אותם לפעמים ברחוב, ממהרים לאנשהו............

למעלה