עוד שאלה

סיזיפוס

New member
עוד שאלה

בעניין הציפרמיל- האם זו תרופה חדשה יותר? מתקדמת יותר? כי כל הזמן מבלבלים לי את המוח שיש תרופות חדשות(לי אין שום טענות לתרופות שכבר יש לי) אז למה הם מתכוונים? בבקשה ,אל תשלחו אותי אליהם, גם ככה אני כבר במתח, רציתי לשמוע מכם קודם,אם מישהו יודע. מה נקרא תרופות חדשות יותר כיום?

סיזיפוס-בשר לשאלה על הציפרמיל.

אין לי מושג מה הכדור הזה, רק מה שהפסיכיאטרית הסבירה לי שציפרמיל זה כמו פרוזק, רק יותר מחודש- בלי תופעות לוואי של כאבי בטן וכל מיניי כאלו ז התרופה חדשה עבורי - לא לקחתי אותה מעולם. זה מונע דיכאון ומחשבות טורדניות. אתמול אם להאמין עלי או לא- אני לא היתקלחתי, אלוהים אני לא מאמינה, מ הדיכאון גורם לי. אני ??? שסובלת מנקיון כפייתי לא אתקלח.? אחריי כש שמחצית היום ביליתי בבית חולים רמב"ם שם איפה שכל החיידקים שאני לא אתקלח??מוזר מוזר מאוד בשבילי לא להתקלח אחריי יום שלם, ופה אני קצת מאשימה את עצמי למה לא אזרתי כוחות וקמתי למיקלחת איך שאני ? שאלתי את הרופאת שבדקה אותי אתמול האם יתנו לי להתקלח באשפוז כמה שאני רוצה והיא ענתה לי ש-כן יתנו לי זה לא קשור כמה שאנירוצה בלי לבקש גם באמצע הלילה. בדיוק כמו באנורקסייה באשפוז הקודם. כאן זה לא אנורקסייה זה יותר מחשבות טורדניות דכאון חזק וכפייתי כזה משהו חזק סוגר מעליי את החשק לחיות אבל אני יודעת בתוכי שיבוא יו םואני יחזור להיות מיקי של פעם כלומר מיקי הרגילה, זו רק נפילה ואין מה לעשות אני חייבת לגשת לטיפול באיזפוז ולהתגבר על הנפילה הזו , הרבה זה תלוי בי ביידים שלי בכוחות שלי , וברצון שלי להתרפא. אוהבת- מיקי

למעלה