עוד שאלה...

עוד שאלה...

כשמשלמים למורה נהיגה על השיעורים, אז צריכים לבקש ממנו שיביא קבלה או שזה לא כזה קריטי?

PinkyRaSta

New member
הוא אמור להביא לך. ../images/Emo210.gif

ואם לא אז תבקשי שיביא לך. לכי תוכיחי אח"כ שהיו לך X שיעורים ואם יהיו בעיות בכסף אז ששילמת וכו'. תמיד טוב שיש קבלה.. ותשמרי אותן, כמובן.

אבל הוא לא ייעלב מזה?

יכול להיות שהוא פשוט לא נוהג לחלק קבלות... ואם אני אבקש ממנו אז זה יראה שאני לא בוטחת בו, לא?

אסור לסמוך...

נכון, את חושבת שהוא סבבה, הוא לא גנב, אבל מסתבר שאלה שעושים רושם הכי חיובי בסוף יוצאים הכי גנבים. אז תיקחי קבלה על פעם שאת משלמת, ותדרשי, כמו שמשלמים לתיאוריה, מקבלים קבלה, כמו שמשלמים לבגרות(טוב עכשיו לא משלמים אבל זה משנה) אני מנסה להדגיש שכל דבר, לוקחים קבלה, אפילו לחם וחלב במכולת, כן, כן, אני יודע מה את עומדת לשאול והתשובה היא כן - אפילו שלוק ומסטיק אבטיח.

PinkyRaSta

New member
טוב לא להגזים. ../images/Emo210.gif

אבל מהמורה לנהיגה צריך לקחת קבלות. ואם את מתביישת או לא נעים אז תגידי שלכל החברות שלך המורים נותנים קבלות או שההורים שלך מבקשים לראות קבלות על כל כסף שאת נותנת לו. או שגם וגם.

רן88

New member
הוא לא נותן לך קבלות כדי להרוויח

קצת יותר, יש לא מעט שעושים את זה. אני לא ביקשתי מהמורה שלי קבלות, אנחנו מכירים אותו שנים (לימד גם את אח שלי) ובאמת שאני סומך עליו. אבל מרוב המורים כדאי לבקש קבלה. מקסימום, אם לא נעים לך, תגידי ש"אבא דרש קבלה" או משהו כזה. תסירי את האחריות מעלייך.

M o l

New member
תבקשי, בלי להתבייש.

במקרה שתרצי לעבור מורה הקבלות זו ההוכחה שלך שעשית אמלו שיעורים.

רגע, ומה עם כבר שילמתי

על חלק מהשיעורים ולא קיבלתי עליהם קבלה? הרי אם אני אבקש עכשיו קבלה אז הוא יתן לי קבלה רק על התשלומים שאשלם לו בעתיד. כעיקרון, לא ביקשתי אף פעם לפני זה כי הייתי בטוחה שאף אחד לא מקבל קבלה עד שחברים שלי אמרו לי שהם מקבלים קבלות מהמורים שלהם...:( אני יכולה לבקש ממנו קבלה גם על השיעורים הקודמים שכבר שילמתי עליהם?

למעלה