עוד שאלה:

black_magic

New member
עוד שאלה:

באיזה חומר אתם אוהבים להשתמש? אני אישית אוהבת אקריליק על הבד.. גם שמן לא רע.. ואני מתה על פחם, זה הכי נוח.. וכמובן, זה על דף..

FreeFeeling

New member
היי black_magic :)

תחילה אני ממש מודה לך אל הפידבק החיובי :) אני תמיד נהנה לשמוע דברים טובים ,כמו כולם :) ולכן אני גם מאוד אשמח ליראות עבודות שלך כי נישמע שאת גם מיתמצת בקשר לשאלה: אני רק פעם אחת התנסית בצבעי אקריליק וזה היה על ניר (זה לא היה ראיון טוב) אבל מה לעסות זה כמובן היה בבית הספר (שהיתי רק בלושלה שיעורים) אולי בעתיד אני אבדוק את החומר הזה שנית אבל נכון לרגע זה צבעי השמן אם הכי נכונים עבורי וכמובן שאני מצייר אתם על Canvas אוף זה יקר ! בכול מיקרה הציוד בו אני יוצר הוא עפרונות בשביל רישום B4 ו-B6 הינה מצורף אנה איזה סקיצה שאני דפקה לא במיוכד מעריף אבל באחלת יצא נחמד יש קצת בעיה בפורפורציות ובאוד קמה דברים. בזמן האחרון אני עוסה אותם מהר ולא כול כך משקיעה ברישומים בגלל שאני מתיחס אליהם בתור סקיצות. ממ אני צריך לחזור לרישומים באיכות... הינה המשך הציוד וסקיצות ,צבעי שמן יש לי די הרבה צבע ,הכול ציורי השמן שלי נוצרו בעזרת 5 אד 7 מכחולים ובגלל שלא למדתי את זה אז סתם קניתי מכחולים לפי מה שנרע לי וזה ממה לא נבון אבל אין מה לעסות בכול מיקרה הול אחלה,אני גם חזק מאוד וזה אולי המדיום שאני הכי אוהב לצייר ! בתחום של ציור בעזרת מחשב ועל זה גם יש המון לכתוב. בקשר לפחם אני לא כול-כך אוהב בגלל שאני לא מקיר את החומר ואולי פעמיים יצא לי לצייר בעזרתו ודפקה שיצא ציפור מממ דפקה יצא אחלה אבל זה חומר נמרח ובאף אחד מהרישומים שלי אני לא מתעסק אם מריחות לדאתי זה הורס את הציור והופך אותו למשהו #&%*# היה לי ראיון בקשר ללימוד אבל כרגע אני אוד לא מספר אל זה בגלל איזה סיבה אישית אבל יש סיכוי שבקרוב זה יגיעה !!!. וקדי לחקות אם את מעונינת באינפורמציה ? אם כן תומרי לי ואני אשתדל לפרסם את זה בשביל שאת וגם אחרים יוכלו להבין וללמוד. וליהנות מיצירת אומנות חופשית ואיכותית:) אני מקווה שכתבתי די ברור !? בברכה ובהאבה בן באור

black_magic

New member
צ´לום!!

בכייף תרשום פה אינפורמציה נוספת!! זה מעניין!! כמו שאתה לא מסתדר טוב עם פחם, אני לא הכי מסתדרת עם שמן, לא יודעת למה.. ואני ממזמן כבר לא מציירת עם עפרונות.. מאז שגיליתי את נפלאותיו של הפחם נטשתי את העפרונות..
ואפשר לעשות אקריליק על נייר גס, זה יוצא מצוין, אבל כמובן שעדיף על בד..
אתה יודע, שאחרי שאתה מצייר עם פחם אתה אמור לרסס על זה חומר מיוחד? כדי שהפחם לא ימחק... וד"א, הציור שלך יפה לאללה..
תמשיך לשים פה ציורים שלך.. אני לא יכולה לשים פה ציורים שלי כי הם מממ די ענקים על הסורק, והציורים הקטנים שלי הם סתם טיוטות לציורים האמיתים וברור שהם נראים בלעעעעעע.. אז בינתים, בה ביי..

mishmish18

New member
אני גם מציירת, אבל אני מעדיפה

אקריליק. דרך אגב, לחומר שמרססים על ציורי פחם, גירים ועפרונות קוראים פיקסטיב )Fixative)

vered26

New member
אתה פשוט ענקקקקקקקקקקקקקק

קודם כל רציתי להגיד שאתה מוכשר וענקקק אם אתה מצייר בכזאת רמה גם אני מציירת אבל לא ככה יפה וכל הכבוד

FreeFeeling

New member
Fixative

כן אני מקיר את החומר. וגם אחרי שאני משתמש איתו ומרסס על העבודה הוא לא תמיד עוזר ובערבה פעמים אחרי תקופה הוא בכלל הולך לעיבוד. :( יש כמה סוגים ואולי לי יש את הלא נכון !?

למעלה