עוד שאלה!

A n n a b e l

New member
עוד שאלה!

מה יותר חשוב לדעתכם? המנגינה או המילים? האם המוסיקה היא רק אצמעי לשרת משהו יותר גדול כמו המילים או שהיא בעלת אותו המשקל כמו המילים? ואת מה אתם אוהבים יותר באלג'יר (תסלחו לי על ההפרדה הבוטה והגסה) את המוסיקה או המילים?

בשבילי, המילים.

ככה בכלל התחלתי לשמוע אותם, היה את הקליפ "ירח מזל עקרב" ב24, ודבר ראשון המוזיקה הדהימה אותי, הכינורות באיחוד... ואז הוא שר את השורה "אני רוצה את הסוף ולא את ההתחלה, אני רוצה לראות את המוות בא" מאז, לא הפסקתי לשמוע אותם. מי ששר שורה כזאת... ווואו. והצורה שהוא שר את זה, המוזיקה... הם מיוחדים כל כך. לי המילים הרבה יותר חשובות מהלחן. אבל אצל אלג'יר, גם את המילים שאני לא מזדהה איתן, אני מרגישה דרך המוזיקה שלהם. בגלל זה, הם כל כך חזקים, גם במלל וגם בלחן. שכל שיר שיש שלהם הוא פשוט טוב. להקה יוצאת דופן. להקהה שלפי דעתי צריכה לעשות יותר שירים של רק נגינה. רק להקשיב למוזיקה שלהם. ואם יש גם מילים טובות? הופך אותם ללהקה הטובה ביותר בארץ.

A n n a b e l

New member
../images/Emo32.gifיש קליפ לירח במזל עקרב?!!!

*מתעלפת* <סליחה, הייתי חייבת להפריע>

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מצחיק שבדיוק עכשיו סיימתי לכתוב למישהו על ההפרדה אצלי של הליריקס ללחן של אלג'יר, ורציתי לשאול אתכם את השאלה הזאתי... טחח [: אני יותר אוהבת את הליריקס. יותר את המילים.... ואין ממש מה להוסיף. המוזיקה מדהימה. אין מה לאמר.... היא מוסיפה... היא אלג'יר, היא נותת כאילו מהמילה הפשוטה (לכאורה) תלת מימד. דימוי דפוק. עזבו... זהו כעיקרון ><

A n n a b e l

New member
נו אז את רואה?

אנחנו חייבות לנהל את הפורום הזה ביחד, גם אותו טעם בגלידה וגם אותה השאלה. great minds think alike.

moshit1

New member
גמני רוצה.

אבל אוף. צריך ללכת לפגישות אישיות במשרדי תפוז. יאבההה.

S h A b i T

New member
איך את עושה מזה משו רציני..

'פגישות אישיות במשרדי תפוז'.. אם את רוצה לנהל את הפורום, זה הדבר האחרון שצריך להפחיד אותך.. הם רק רוצים לראות שאת לא מתחזה או משו כי היה פעם איזה מקרה עם אחד המנהלים שהתחזה.. הבנת?
אל תלחצי, תשלחי טופס הנהלה ולכי על זה.. בהצלחה

moshit1

New member
כן,

אני מכירה את הסיפור. וגם.... שלחתי כבר. ואמרו לי שאני לא יכולה כי אני מתחת לגיל 16 ^^

back again

New member
משתנה בין שיר לשיר

ברמת העיקרון כל שיר הייחוד שלו. יש שירים שאני מאוד אוהב בזכות המוזיקה שלהם (ע"ע INSOMANIA של פיית'לס) ויש כאלו בזכות המילים שלהם (כל האלבום הראשון של אביתר בנאי וכמעט כל שיר של אלג'יר). יש שירים שהמילים כ"כ טובות שהן אפילו מכסות על מוזיקה קצת לא משהו (כמו החלק האחרון ב COMA של GUNS N ROSES). שורה תחתונה - כנראה שמילים טובות הופכות שיר טוב למעולה.

S h A b i T

New member
ממ

מה יותר חשוב? זה ממש תלוי. לפעמים יש מילים חזקות ולחן צולע, או פשוט מוזיקה שאני לא מצליחה להנות ממנה, שיש משו שצורם לי באוזן כשאני שומעת אותה. ולפעמים יש מילים חסרות משמעות אבל מוזיקה כל כך טובה שמכפה על המילים (אינפקציה לדוגמא). ובאלג'יר, קשה לי להחליט. מה שמשך אותי מהתחלה היה המוזיקה, הפעם הראשונה ששמעתי אותם ובאמת הקשבתי למוזיקה הייתה באחת ההופעות שלהם בחופש הגדול (אבל אז לא הקשבתי למילים). ישר תפסתי שזה השינוי שכל כך חיפשתי. סוף סוף מוזיקה שונה ומקורית. אז קניתי את הדיסק השני וראיתי שיש גם ליריקה מעולה, אולי אפילו יותר מהמוזיקה. כך שלא ברור לי מה אני אוהבת יותר. אבל למה צריך להחליט בעצם?

HenBornToBeRED

New member
ללא ספק המילים.

המילם בעצם רק יכולים להגיד לנו מה הכותב הרגיש/חשב ברגע שכתב את זה, המנגינה רק מלווה את המילים והרגש!!!

קטרפי

New member
בדרך כלל את המילים ../images/Emo110.gif

אצל אלג`יר זה את שניהם, פשוט בגלל הסגנון הייחודי שלהם. בלי המויקה הם בחיים לא היו כאלה מרגשים כמו עכשיו

למעלה