עוד שאלה...

אבל אני התכוונתי ברצינות

מה עוד שמיד עם בקשתך שאאסוף ג'וקים, זימן לי השם יתברך, גוק. יש לי בעיה אחת בנתיים. אותו ג'וק בעל ה'אור גדול' הינו רק וירטואלי...

כן כן.

אנחנו בשליטה. הבה נמשיך יום יומיים. הבה נתחרה מי הראשון שייצא מדעתו. בעצם, זה שלצידי בחדר טוען, שלעולם לא תצא מדעתך. כדי לצאת מדעתך, עליך בתחילה להכנס אליו...

אדון. חבל על הלב ?

כל מי שאתה פוגש בסיאנסים. להם אין כלל לב. חבל שתפגוש אותנו. כי לך יש לב...

המושג גוי של שבת הינו מושג שנולד

מאם יהודיה. הוא מחוייב בשמירת שבת. אבל מתנהג כמו גוי. מתפאר שיודע את כל התורה, ואור גדול עליו זורח.

מה זה השטויות האלו??

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?? את חי בסרט ? אח שלי "סייג לחוכמה שתיקה".

היום יש לי חבר...

חבר לאורך זמן. לכל הפחות כל זמן שיכתוב כאן את 'חכמותיו' הנושא דת ויהדות. על ראשו אותו חבר יש חושך גדול מאד. ומלשון סגי נהור נקרא שמו בישראל 'אור גדול'.

ואני אהיה חבר שלך

לאורך כל ימי שבתך כאן בפורום והשמעת דיעותיך המסולפות בתורתינו הקדושה. אתה בא כביכול בשאילת שאלה. עשיו הרשע התחיל באותו פטנט. הוא בא לאביו ואמר לו : כבוד אבי, אודה לך אם תשיב לשאלותי. אני אדם מאמין וירא שמים, שאלותיי נובעות אך ורק מתוך לימוד בתורה ולא ממקור אחר. משאלותיו, כפי שלימדונו חז"ל, היתה : היאך מעשרין את התבן ואת המלח. הוא בא לשאול שאלות כביכול...

אם כבר מדברים על עשיו...

יעקב היה יותר טוב? בראשית כז' לה' .."ויאמר, בא אחיך במרמה; ויקח, ברכתך" יעקב גנב את הבכורה ולא לפני שהוא היה צריך א) להתחפש כדי להטעות את יצחק אביו ב)לשקר לאביו ולומר שהוא עשיו יעקב היה גם רמאי גם שקרן וגם גנב אז עשיו היה פה הצדיק ולא יעקב.

למעלה