עוד שאלה!

R K L

New member
עוד שאלה!

אני מצטערת, אבל אתם עוד תראו אותי שואלת פה הרבה שאלות! אני רוצה להבין איך הראש שלכם עובד!
אם למשל הייתם מגלים שהבן/בת שלכם יוצא מהארון. יענו הוא הומו או שהיא לסבית. מה הייתם עושים? מנתקים איתו קשר? תומכים בו? מה? -קרן-

גלי®

New member
שאלי בתי ונען ... הבת שלי , בת 12

כיום , עוד לא כ"כ בכיוון לצאת מהארון ... אבל , לי ממש אין בעיה עם כל נטיה מינית עתידית שתתגלה אצלה ! מצידי , היא יכולה בבגרותה לחיות עם גבר , אישה או כלב , בתנאי שזו תהיה בחירתה , ולא אחשוב שהיא מנוצלת או מתומרנת לכך ....

AYELET1

New member
אם אחד מצאצאי היה יוצא מהארון

מה לדעתך הייתי עושה??? כלום! זה הבן/בת שלי בכל מקרה !!

R K L

New member
בסדר..

אבל את מודעת לעובדה שיש הורים שלמשל היו מנתקים כל קשר עם הילד הזה! אני, אחת שאוהבת לשגע את ההורים שלה! גורם לי לסיפוק! השנה אמרתי להם "אמא אבא אני הולכת לי למצעד הגאווה" כמובן זה היה בצחוק לחלוטין.. אני סטרייטית לחלוטין! אבל ההורים שלי לקחו את זה ממש קשה!!! ההורים שלי למשל לא היו ממשיכים לדבר איתי אחרי זה... -קרן-

AYELET1

New member
אל תהיי בטוחה!!!

הורים מעוניינים שילדיהם יתחתנו בדרך הכי שגרתית, יביאו נכדים הכי מוצלחים, יחיו בדרך בה חיים "כולם". אז זה מה שהם אומרים או מפגינים כלפי חוץ כרגע. אולי מתוך תקווה , שיוכלו לשנות את "רוע הגזרה" . אבל אם יעמדו בפני עובדה מוגמרת, לא אתפלא אם תגלי שהם אינם ממהרים לנתק איתך קשרים...

R K L

New member
אוקיי...

ההורים מעוניינים.. למה תמיד ההורים? למה לא מתחשבים במה שאנחנו מעוניינים? -קרן-

גלי®

New member
הלללו ! לקרוא את יודעת ? זה פורום

"הורים למתבגרים"! רובינו פה הורים ולא מתבגרים ......

גליה12

New member
תגידי אולי יתכן

שאת סובלת מחוסר תשומת לב- ולכן את נוטה לעשות מעשים יוצאי דופן ולפזר הצהרות מפוצצות- סתם כדי שישימו לב אליך... חמודה שלי- לכי לדבר עם היועצ/ת של בית הספר זה יעזור לך

למעלה