עוד שאלה...

arden20

New member
עוד שאלה...

תודה על התשובות, והנה עוד שאלה; אני אתחיל ללמוד שייט בסתיו, אבל היתי רוצה להתחיל 'להכיר את השטח', תהיתי, מישהו יכול להמליץ לי על ספר שממנו אני יכולה להתחיל ללמוד
תודה

lizard

New member
את יכולה לעשות יותר מזה.

את יכולה לקנות את ספרים של גיורא קידר. יש לו 2 ספרים שאני מכיר, אחד יש לי ואת השני אני רוצה לרכוש. זה שיש לי מסביר כל מיני דברים הקשורים ביכטות וימאות. השני הוא ספר לימוד של החומר למבחנים. אני ממליץ לך על שניהם, תלמדי אותם וכשתבואי לכיתה יהיה לך ידע מוקדם. מנסיון, לא תמיד קל ללמוד את החומר בייחוד כשהוא חדש ובמרוכז. בנוסף, אני ממליץ בחום להתנסות בהפלגות על כלי שייט קטנים. אמנם זה לא יכטה, אבל התנסות בהם תגרום לך "להבין" את הים. מאיפה נושבת הרוח, מה לעשות ואיך להפליג. בטסט זה יבוא לידי ביטוי בצורה מעולה. רק שתדעי שמפרשנות זה אחד הדברים ששמים עליהם דגש בטסט. זה גם עוזר מאוד לביטחון העצמי, דבר שגם בטסט נדרש לבוא לידי ביטוי. בהצלחה מיכה

arden20

New member
תודה../images/Emo70.gif

מה הם שמות הספרים
אני יכולה להזמין אותם בסטימצקי או שה דורש חנות מתמחה
ואיפה אתה מליץ לי לשוט
עם מדריך
בתודה מראש...

lizard

New member
האמת? אני לא זוכר את השמות שלהם

בקשר לשייט, מאיפה את בארץ. נדמה לי שלמורה שדברנו עליו במסרים יש גם כלי שייט קטנים. במידה ואת גרה באיזור ההוא. אם את גרה במרכז יש כמה וכמה אגודות ומרכזים ימיים באיזור מרינת ת"א. תסלחי לי שאני לא אומר שמות.

nadybl

New member
איפה אפשר להשיג את הספרים של קידר

....ניסיתי וחיפשתי אבל לא ברור באיזה הוצאה לאור יצאו ואיפה אפשר לקנות אותם. לדעתי הוא היה מנכ"ל המרינה בת"א אז אולי אפשר לשאול שם אבל את מי? תודה.

nadybl

New member
איפה אפשר להשיג את הספרים של קידר

....ניסיתי וחיפשתי אבל לא ברור באיזה הוצאה לאור יצאו ואיפה אפשר לקנות אותם. לדעתי הוא היה מנכ"ל המרינה בת"א אז אולי אפשר לשאול שם אבל את מי? תודה.

למעלה