לצערי האינטרנט תופס את רוב שעות הפנאי שלי אם לא את כולן, אז זה משהו כמו 4 שעות ביום חול (בלי להחשיב את זמן הגלישה מהעבודה) ובערך 6 שעות בשבת או כשיש חופש (בכל זאת אי אפשר לבזבז את כל השבת מול המחשב).
בימים אלה אני מאד מאד עסוק בעבודה. תשמע, אני לא מסוגל להגיד לך כמה זמן אני גולש, כי כעיקרון, רוב היום האינטרנט מחובר ברקע, כולל אקספלורר ואימייל כאשר האאוטלוק סורק את תאי הדואר שלי כל דקה ואני מבצע כל פעולה אפשרית באינטרנט.
זה המצב שיש פה מעט משתתפים קבועים אבל רק שתדע שהשאלה שהעלית נשאלה פה כבר אינספור פעמים וזו לא אשמתך כמובן וזכותך לשאול אותה כאילו היא לא נשאלה אצלי זה ממש משתנה כמות הגלישה מיום ליום בעקרון כל רגע פנוי ולפעמים גם על חשבון דברים אחרים אני גולשת למרות שלאחרונה יש לי פתאום הרגשה שהרשת כבר הרבה הרבה פחות מעניינת אותי אני בעיקר גולשת בפורומים ופה ושם פעם בשבוע בערך בצאט ואני מרגישה שזה מתחיל להיות כבוי ודהוי ועלוב וחסר תכלית ותיכלה ככה מין הרגשה כוללת כזותי מצד שני יש לי נורא צורך יצירתי לכתוב ולהיות בדיאלוגים עם אנשים ברשת כולל בתיבת הדואר שלי יש לי שתי תיבות דואר והן מאד פעילות יחסית לגלישה האחרת שלי ברשת אז עקב הנ"ל אני לא יוצאת ממש ככה לתקופה מהרשת אבל יתכן שעוד אעשה את זה יש ימים שאני פתאום נכנסת רק לשעה אם נאסוף ביחד את כל הקטעים ויש ימים שאני ממש מבלה ברשת שעות על שעות עכשיו אני די חולה אז אחרי העבודה אני או ישנה או נמצאת ברשת ועכשיו אבי תורך לענות על השאלה של עצמך