עוד שאלה

אמא10000

New member
עוד שאלה

אני אחרי לידה שלישית והתיק לעגלה שהיה לנו התיישן ונהרס אבל לא בא לי לקנות תיק ממותג במינימום 400 שקל ואני לא יודעת איפה אפשר למצוא תיק שנוח לעגלה. כלומר, גדול, מבד גמיש, עם תאים נוחים. אני לא רוצה את התיק רשת. פעם היה תיק כמו שאני מחפשת במוצצים אבל לא ראיתי אותו שוב. יש רעיונות?

מאמאזון מרקט

אם יש ל פייסבוק תיכנסי לקבוצה של מאמאזון מרקט באיזור מגורייך קונים ומוכרים שם ב"לבבות"

אמא10000

New member
תודה

שאלת קניות - איפה קונים מזרון טוב ולא יקר?

אנחנו רוצים לחדש את המזרון הזוגי שלנו...
יש רעיונות?

עשינו סקר די רציני לפני 4 שנים

בחרנו בפולירון של קיבוץ זיקים
מאד מאד נהנת מהמזרון כבר 4 שנים
עכשו קנינו גם לקטנציק מזרון שלהם

לא יודעת מה נחשב לך יקר. אנחנו בחרנו דגם מויסקו או לטקס (לא זוכרת מה לקחנו או מה ההבדל בין החומרים אבל זוכרת שאילו היו השמות) שעלה 4000 שח

ranperagmin

New member
קנינו אותו דבר, בחדרה.

וגם צרכנות מקומית, יש לזה יתרון.

אחלה מזרון שעולה שליש ממזרונים באיכות הזו.

נכון, שכחתי לציין את זה

המפעל הוא ישראלי, בקיבוץ זיקים וזה נתן לי תחושה טובה שאני יכולה לעודד עסק ישראלי, מבלי להתפשר על האיכות

בעיניי תיק עגלה ייעודי זה מיותר.

היה לי גיטה באג בילד ראשון
בהריון שני קניתי תיק גב חמוד של קדס ששימש אותי בעיקר לקחת אוכל לעבודה...
אחרי הלידה גיליתי שממש נוח לי להשתמש בו כתיק יציאה מהבית, עם או בלי עגלה. הוא הרבה יותר נוח על הגב מאשר תיק העגלה הייעודי.
לצורך הנוחיות תפרתי שקית בד שנכנסה לתוך התיק ובתוכה היו מאוגדים כל אביזרי ההחתלה (חיתולים-מגבונים-משחה-וכו')

רlנית

New member
אני לא השתמשתי בתיק גדול

קניתי בשילב תיק שהוא מעין תיק לגן אבל גדול יותר, באותם צבעים כמו התיקי עגלה היעודיים שלהם, עלה כ-70 ש"ח. יש לו תא גדול ועוד תא קטן מקדימה שמתאים לחיתולים ומגבונים ועוד תא קטנצ'יק בתוך התא הגדול (מעין ארנק כזה) שאפשר לשים בו כסף או מוצץ (אני קניתי משהו נפרד למוצץ שמחבר לתיק).
הסיבה שקניתי אותו היתה שלא היה לי נוח להסתובב עם תיק העגלה הגדול בזמן שאני הולכת עם מנשא, ודי מהר הוא הפך להיות תיק העגלה הקבוע שלנו ולאחר מכן התיק של הילדה בגן והיום הוא גם התיק המשפחתי אם אנחנו נוסעים ביחד (פשוט דוחפים שם גם כמה בגדים של הגדול). מבחינתי מספיק תיק שאפשר לשים בו כמה חיתולים, מגבונים, בגדים מינימאליים להחלפה ושמיכה דקה (בחורף אפשר שמיכת פליז דקה) וכמובן ארנק ונייד...
אם הולכים עם העגלה ממילא אפשר לשים דברים גם בסל שלה.

גם לי לא היה תיק עגלה

אחד מתיקי הגב שלנו הפך להיות תיק עגלה.
חשוב שיהיה חלוקה לתאים ורצוי תופסן למפתח ומקום למוצץ.
נראה לי שהתיק שלנו הוא OUTDOOR, יש כזה בכל חנות רגילה בשליש מהמחיר של תיקי עגלה....
זה אחד מהדברים שממש שנואים עליי בתעשיית התינוקות, לקחו תיק רגיל, מיתגו אותו ומוכרים אותו פי 3/4 במחיר.

למעלה