עוד שאלה

ינשוף23

New member
עוד שאלה

שלום לכולם!אהלן למאי של ענת אני יודע שאני קצת מציק אם הנושא אבל מאחר וכמו שאמרתם השיקום לא טורח ליידע אז אני מעוניין לבוא מראש עם הפרטים,ושאלתי היא האם למשל מגיע לי 20 יום בחמי מרפא זה אומר שזה אומר 20 יום חינם?הכל כולל הכל?מתי שאני רוצה?באיזה בית מלון מהרשימה שאני רוצה?וכמובן האם זה זוגי?3 ארוחות ? אם תוכלו קצת "לשפוך אור" בהקשר לחמי המרפא זה מאד יעזור. תודה ינשוף! נ.ב בהקשר לשאלתך מאי.. אני מוכר ב55% ,כמה ימים מגיע לי + _ ??? תודה!

ינשופי, חופשי,בגלל זה אנחנו פה!

אז ככה 1. שמי הוא ענת 2.כן,מתי שמגיע לך חמי מרפא(אני מאמינה שמגיע לך) הכל בחינם! ז"א המלון חינם.(רק לא בחגים,האמת לא כדאי בחגים,למה להוסיף?) 3. כן מתי שאתה רוצה(חוזרת ואומרת לא כדאי בחגים כי צריכים לשלם תוספת) 4.זה זוגי,רק כאשר ומגיע לך מלווה,אנא תשאל במרפאה שלך כך:"שלום רציתי לדעת כמה ימים של חמי מרפא אני זכאי? ומה הרמה? והאם זה כולל מלווה?" תשאל בדיוק אבל בדיוק ככה. 5.כן,באיזה מלון מהרשימה,כמובן שאותו מלון מקבל רמה א או רמה ב.(אבל זה לא בעיה,) אתה לפני שאתה פשוט מזמין מקום,עליך להתקשר למלון ולשאול: האם הרמה מתאימה(משה"בט יגיד לך איזה רמה? וכדאי שתשאל איזה פנסיון מגיע לך) 6.ינשוף,רוב המלונות זה פנסיון מלא, ז"א 3 ארוחות ביום,כפי שאמרתי תשאל איזה פנסיון יש לך 7.חמי מרפא- משהב"ט נותן את ההטבה של מלון,לא סתם,הסיבה היא: בזמן הטיפולים בחמי מרפא,חייב הרי לחיות שבוע במקום מסודר עם ארוחות,לכן יש את המלון. 8. תבקש עוד ממשהב"ט שיפקססו לך את רשימת הבתי מלון שעובדים יחד עם משהב"ט 9. ינשוף,זה כל כך פשוט,ולפי האחוזים שלך אתה זכאי לזה. 10. תדבר עם משהב"ט ושיהיה לך הנתונים תגיד לנו 11. חמי מרפא- זה ספא, זה מקום חלומי:מתפנקים שם. חמי מרפא כוללים: מסג,בוץ,גופרית,חדר כושר,ג´קוזי, אני לא זוכרת את הכל,אבל זה כייף,זה ממש ממש פינוק לגוף,וכן גם לנשמה. 12. טיפ קטנטן- אני לפני שהיה לי מלווה,הייתי מגניבה את החבר שלי(שהיום הוא בעלי) לחדר. אף אחד במלון לא בודק את החדרים.הייתי עושה זאת רק בסופשבוע שהמלון היה עמוס. בשבילי בכל אופן זה היה מלבד הנופש והכייף שזה,גם הרפתקאה. ינשופ- זה לא ההמלצה שלי,אני כותבת מה אני הייתי עושה. עכשיו בכלל יש לי מלווה. 13.דבר אחרון קטנטן- אל תשכח לבקש אישור שהיית במלון, אתה זכאי להחזר נסיעות. הכי חשוב: תעשה חיים! מקווה שעניתי לך, אם לא אז :שאל חופשי! אל תתבייש,אנחנו אחים!

נצאב, אני לא עובדת,אבל למיטב

ידיעתי, אתה זכאי לקבל ממשהב"ט את הכסף עבור העבודה שהפסדת,מישום שהלכת לחמי מרפא. אני בעצם בטוחה בזה. איך עושים את זה במפורט- תשאל במשהב"ט. בהצלחה

נצאב

New member
הישראלי המכוער

להכניס במרמה מישהו לחדר זוהי עוד תופעה של הישראלי המכוער שאנו הנכים עוד יותר סובלים ממנה כי לא מאמינים לנו, ואם תופעה זו תימשך גם יורידו את חמי המרפא

ינשוף23

New member
נצאב עוד תמצא מישהי...

שלום לך! אני לא קופץ להגן ישר על ענת בגלל שהיא ענתה לי (אם כי אני אשקול זאת בכובד ראש):))) אבל עכשיו לעניין די עם ההתייפיפות הזאת! המרחק בין זה לבין ישראלי שעושה מנגל בחדר בית המלון,או גונב ברזים הוא תהומי!!!. הפעם הגזמת!!!. הערה:אני בטוח שכאשר תמצא לך בת זוג, אתה תנהג בדיוק אותו דבר,מה עוד שאם תדע בתוך תוכך שהיא ה"בחורה" אתה גם תנסה להוריד לה כמה כוכבים מהשמיים(זה גם ישראלי מכוער????). ודרך אגב,מה יותר מכוער מזה שלא מיידעים אותך על הזכות לחמי מרפא???? אז תעשה לנו טובה.תרגיע ובמיידי!

נצאב

New member
תגובה

יש לי בת זוג ואני לא נוהג כך. גם אם מישהו גונב ממך אין לך לגיטימציה לגנוב ממנו. היום אתה "מגניב" את בת זוגתך לחדרך,אתה נתפס,מחר כל נכי צהל לא יהנו מחמי מרפא. בגלל תופעות אלו, היום לא מאמינים לנו הנכים בועדות רפואיות בשבילם זה עוד אחד שבא "לינוק" את המערכת. מי ממכם לא הרגיש ככה? שלא לדבר על תוצאות הועדה, משם לערעורים, כספים ליעוץ משפטי. גם כשאני מזמין נסיעה באישור אם אין לי את ההפניה ביד לא לוקחים אותי,למה? כי יש כאלה שניצלו לרעה את המוניות (ושמעתי סיפורים חבלז) אין בדברי אלה להכפיש את ענת (אני בטוח שהיא נפלאה)

ינשוף23

New member
ענת המהממת../images/Emo13.gif

המון המון המון תודה לך ענת. כן אני זוכר שלך קוראים ענת, ומאי זה שמה בתך הקטנה (תמסרי לה ד"ש). תשובתך מפורטת,ברורה ועניינית (אני מדבר כמו מורה ללשון). באמת תודה ,ינשוף!

ominator

New member
תוספת קטנה לתשובה המופלאה

אם תרשו לי, תוספת קטנה על מנת להעמיד דברים על דיוקם, מספר הימים והרמה אינם תלויים אך ורק בגובה אחוזי הנכות, אלא גם בסוג הנכות - ויותר מדוייק - בסעיפי המבחן אשר נקבעו לנכה. על כל פנים כדאי לבדוק באגף השיקום ואולי גם לוודא שלא דופקים אותך, עם נציגי ארגון נכי צה"ל. שיהיה בהצלחה ותבלו יפה!

c a t c h 22

New member
ינשוף23

תשובות של ענת די מדויקות. 1) יש רק להוסיף כי יש ניכים מקבלים חדר עם נכה נוסף יש אפשרות בתשלום מינמלי בתעריף מישרד ביטחון להיות לבד. 2) גם תשלום על בן זוג הוא בתעריף המישרד ביטחון. 3) חמי מרפא זאת חופשת מחלה מוקרת בקשר לישראלי אני חושב שרוב הם ישראלי יפה אך יש מיאוט קטן קטנטן המקלקל לכולם

למעלה