עוד שאלה

Cheshire182

New member
עוד שאלה

מצטער על כל השאלות, זה פשוט די דחוף. הטוסט ובננות של בודהה הוא אותו אחד מהחתול? זאת אומרת בדיוק לא המילים והמוזיקה, אותה הקלטה?

Cheshire182

New member
טעיויות

התכוונתי עאם זאת בדיוק אותה הקלטה שהכניסו לצ´שיר

eb182

New member
לא נראה לי

כי בודהה היה דמו שהם עשו לפני צ´שיר קאט אז כשהם הוציאו אותו על דיסק אחרי כמה שנים הם בטח לא שינו את ההקלטה למרות שאין בו את אותם שירים בדיוק כמו בראשון.

ּpine appleּ

New member
נכון

בודהה הוא דמו את צ´שיר קאט הם הקליטו באולפן נורמלי (או שלא כל כך?..) וכל השירים שם מוקלטים מהתחלה אחרת חבל סתם לתקוע את ההקלטה המאוד ´איכותית´ מבודהה... שים לב שבקרוסל יש אפילו פתיחה שונה

Cheshire182

New member
אני לא חושב

אם תקשיבו טוב תראו שזה בדיוק אותו דבר ואפילו הפתיחה אותו דבר.. למישהו פה יש אתה בודהה שהוא יכול לבדוק???? או אייסקיו לשלוח לי את השיר מבודהה שאתם אומרים שהוא שונה?

carousel182

New member
זה שונה

בגרסה של צשייר קאט יש intro ואח"כ מארק מתחיל עם הסולו ואז זה אותו דבר בגרסה של בודהה משתמשים בהופעות

Cheshire182

New member
האיציק הוא-

123853161 ואני לא מוריד כי הגרסא של בודהה וצשיר שאני הורדתי הם אותה הקלטה ובגלל זה שאלתי את השאלה הזאת

ּpine appleּ

New member
מה הבעיה להוריד???

תחפש buddha או איך שלא רושמים את זה ושם תחפש carousel -אחחחחח איזה סוף מרגש בלחיי האהבה... ממש נוגע ללב.... כמו לכל האגדות-

xero1

New member
משהו...

רק אם הם היו אחים או משהו, זה היה סוף יותר מעניין.

HandsomeDevil

New member
מה אתם מתלוננים?!

סמדר וורדה בכלא, יונתן ואתי ו-מאיה וגידי חזרו, רונה ודורון מתחתנים ויונתן התפטר. סוף טוב, הכל טוב. מאיה לא הייתה אמורה לקבל סרטן בשד או משהו...?!

Josie

New member
קיטשי מדי...

למה אף טלנובלה לא יכולה להיות מקורית ולעשות סוף שבו לא כולם מתאהבים בכולם ובן יום הכל טוב ויפה?! למה?! למה?!?!?! אורית (שמאוכזבת מהפרק האחרון... לא שהסדרה עצמה הייתה משו, אבל מילא...)

eb182

New member
אני בת אבל זה לא חשוב

אני רק ראיתי את זה פעם אחת בגלל שחברה שלי הכריחה אותי והרגשתי את המוח שלי נמס בתוך הראש שלי. זה פשוט משעמם, מטומטם, מעצבן ואני יכולה למצוא 20 אנשים ברחוב שיחליפו את כל צוות השחקנים הזה וזה יהיה יותר אמין.

HandsomeDevil

New member
אממ..

חרא-נכון. אז למה אני, אתם ועוד כ-78% מתושבי הארץ היו עשוקים בכל יומות השבוע בין השעות שמונה וחמישה לתשע?!

Josie

New member
והכי מעצבן -

האנשים שנמצאים בהכחשה - איכס! לחיי האהבה? מי רואה את החרא הזה? המציאות היא, שכולם רואים את זה, כולם.

למעלה