עוד שאלה :O)

עוד שאלה :O)

אבל תנסו לענות הפעם כי זה חוקי:) אני רוצה לשלב בפלאש קובץ קול שאני עשיתי , עכשיו הבעיה היא שאין לי תוכנה במחשב שיכולה גם להקליט וגם להוסיף סאונד.. משהו יכול לעזור? אולי קישורים להורדה או אתרים.... מחכה לתשובה:) מיכל:)

נירש

New member
למיטב ידיעתי

ניתן לשלב בפלאש כל קובץ WAV או MP3. קבצים בפורמט WAV ניתן להקליט דרך sound recorder, תוכנה שמגיעה עם וינדוס. ניתן למצוא אותה דרך start - programs - accessories - entertainment. עכשיו רק נותר לשלב אותה בקובץ וזה נעשה דרך פלאש. מקווה שעניתי לך על השאלה...

לא בדיוק ..

את התוכנה של windows אני מכירה ולמיטב ידיעתי היא לא מאפשרת להוסיף סאונד. (התכוונתי להקליט וגם להוסיף מוסיקה) עשיתי סירטון פלאש ממש נחמד ואני רוצה להכניס קובץ wav כמו שאמרת בתוספת לסאונד (שלא נעשה בשילוב עם פלאש) הייתי עושה את זה כבר מזמן אם זה היה כל כך פשוט. אני עדיין מחפשת תוכנה שעושה את זה:( תודה נירש:) אני מעריכה את זה מאוד:) מיכל:)

נירש

New member
תוכנה לעריכת סאונד

מכיוון שלא שאלת בפורום תמיכה טכנית והאימייל שלך חסוי אני אענה פה: יש תוכנה בשם goldwave שמאפשרת להקליט, לערוך, להוסיף סאונד ועוד, ולשמור בפורמט WAV או MP3. התוכנה חינמית לפרק זמן מסויים. התוכנה עצמה קטנה מאוד (710K) וצרפתי קישור אליה.

למעלה