עוד שאלה...

arielelbom

New member
עוד שאלה...../images/Emo58.gif

למה בסוף פיטר היה צריך לחכות לאחיו שיעיף אותו?הוא לא יכל לעוף לבד?הרי כבר יש לו את היכולת...

אולי פיטר ../images/Emo58.gif

היה באותו זמן במצב של לחץ, ולכן קשה לחשוב במצב כזה. עוד אפשרות היא שהוא לא מצליח לשלוט ביותר מכוח אחד בלבד.

arielelbom

New member
אני חושב

שראו אותו משתמש ביותר מכוח אחד בו-זמנית. ובקשר ללחץ,מה יותר פשטו מלעוף כמה שיותר גבוה?וגם אם תגיד שהוא לא חשב על זה אז כשאחיו בא והציע לו "טרמפ" היה כבר צריך ליפול לו האסימון...

Elad07

New member
הוא לא יכול להשתמש ביותר מכוח אחד בו זמנית!!

רק בפרק 20 הוא משתמש...אבל פרק 20 זה 5 שנים קדימה!!!!!

kuyi11

New member
מה הקשר?!

הוא היה בלתי נראה והשתמש בטלקינזיס בו זמנית בסוף פרק 16. הא תאכל תלב!

kuyi11

New member
בקשר ללחץ...../images/Emo58.gif

אההם.. "ובקשר ללחץ,מה יותר פשטו מלעוף כמה שיותר גבוה?" מה יותר פשוט מלהפסיק את הרדיואקטיביות??? היוצרים של הירוס לא מטומטמים, מנסתם הם לא היו משאירים כזה חור בעלילה, אלא אם הם התכוונו ואז יסבירו משו חדש בעונה הבאה. לדעתי הוא יותר מידיי התרכז בלהפסיק את הרדיואקטיביות, ואם הוא היה מנסה לעוף, הוא היה עוזב את זה ומתפוצץ למטה. בטח בעונה הבאה יראו "מנהטן כיכר מהשמה" ואז יראו את ניי'תן מחזיק למעלה את פיטר ופיטר אומר לו שזה מספיק, ניית'ן עוזב אותו ופיטר מנסה לעוף למעלה ומתפוצץ. חפרתי קצת?

t a m u s

New member
כולם שוכחים דבר 1 חשובב שיכל לעצור את פיטר

טוב אחרי שחודש לא ראיתי את הפרק האחרון בפעם המי יודע כמה ואחרי רענון קצר מפרק 18 שוב צצה השאלה בלי המענה למה לזעזעאללללל שקלייר אומרת "חייבת להיות דרך אחרת" אף 1 לא זוכרר אתה מה שהיה בפרק 18 שבשבילל להרגיע את טד מהתפוצצותת קלייר מזריקה לו חומר הרגעהה\הרדמה שבנט הביא מהמשרד והוא הפסיק לשחרר קרינה ונרגע מהפיצוצ ועזבו אתזה ולמה לעזעזעלל לא רצתה לירות בו למההההההההה הרי הוא יכל להתראפות הוא לא יכל מותתת אז למה היה לה כלכך קשה לירות אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נכון כבר שאלו אלף ן-1 פעם שאלות כאלה ואני יודעת שאין תשובות פשוט הייתי חייבת לפרוק ת'טימטום שהציקק לי בפרקקקקק האחרוןןןןןן

RNaon

New member
שמע,

קלייר כולה ילדה, וזה לא פשוט לירות במישהו אפילו שאתה יודע שזה לא יהרוג אותו. שלא נדבר על הלחץ שהיה עליה, היא נכנסה להלם ובטח שלא יכלה לירות על מישהו בנקודה מסויימת בראש.

t a m u s

New member
../images/Emo58.gifRnaon תמושש= tamus ואף 1 לא ענה לשאלה

למה לא פשוט נתנו לפיטר חומר הרדמה כמו שנתנו לטד שהוא היה בבית של קלייר החומר היה מרגיע אותו אף 1 לא היה צריך לירות ולחטוף כדור בראש ואף 1 לא היה צריך להקריב את עצמו בלעוף לגלקסיה ולמותת פשוט וקלל כמו החומר שמלמדים ילדים בכיתה א' !!! מסקנה 1 המפיקים זילזלווווווווווווווווווווווווווווווו !!! שראו שהסדרה מצליחה אמרו נמרח אותם בכל פרק אפשרי הם כלכלך מכורים שלא ישימו לב לחרא שאנחנו צילמנו

RNaon

New member
אתה רציני?

מאיפה לעזאזל הם אמורים להוציא חומר הרדמה?! אנשים בימינו לא מסתובבים עם חומרי הרדמה בכיסים.

t a m u s

New member
ספוילר לא הבנת שאני בת מאותו מקום שהשגו לטד

חומר הרדמה אם יכלו להשיג אקדח מה הבעיה שהיו משיגים חומר הרגעעהה זה היה עדיף על למות לאא\...?? ניראה לי אתה בכלל לא יודע על מה אתה מדבר ראית את פרק 18 בכלל???? עם טד??? עזוב אתה סתם מוציא דיבורים לאוויררר אנשים אאחרים היו מסכימים איתיייי

RNaon

New member
חמודה, את מדברת שטויות.

אקדח באמריקה זה שטויות להשיג, וזה מאוד נפוץ שיהיה לך בבית אקדח. מאיפה הם היו יכולים בזמן קצר להשיג חומר הרדמה? היו הולכים לבית חולים ומבקשים חומר הרדמה כי "יש אחד שהולך להתפוצץ ולהשמיד את ניו יורק אם לא יתנו לו חומר הרדמה", נראלך שהיו נותנים להם? לא מחלקים חומרי הרדמה בסופר. וזה היה פרק 17, מתי שהרדימו את טד

RNaon

New member
יכול להיות ../images/Emo58.gif מעל

למרות שמי שלא ראה את הפרקים לא יכול להבין כל כך.

t a m u s

New member
שטויות??חח אנשים תגיבו שימו לקץ לסיפור|ספוילר

בוא ניתן לאנשים אחרים להגיב כמו שאמרת זה אמריקה לא בעיה להשיג אקדח אז מה כבר קשה בחומר הרגעהה הלווו (אפילו סמים יכלו לארגן לוו) זה סדרההה יש להם את דוק' מוהינדר שיכל לארגן להםם חומר כזה כמו שנתן לסיילרר זוכר ניראה לי בפרק 19 ששיתק לו את הגוף או משו כזה אם מישו בצוות ה"גיבורים" היה נזכר איך הרגיעו את טדד אז יכלו לארגן חומר כזה גם לפיטרר והיו מוכנים ל"מקרה" של ההתפוצצותתתתתת מה אני היחידה שרואה אתזה ככה????????????

למעלה