עוד שאלה קיומית מדוע לנשים הללו חתכו את הראש ?
ח חן (*_*) New member 3/11/02 #2 האם ? מתוך מחשבה שלנשים אין ראש? או אולי, לא מה שבראשן חשוב? ולי..... דווקא יש מיגרנה האם זה אומר שלי יש ראש?
האם ? מתוך מחשבה שלנשים אין ראש? או אולי, לא מה שבראשן חשוב? ולי..... דווקא יש מיגרנה האם זה אומר שלי יש ראש?
ח חן (*_*) New member 3/11/02 #4 נרגעתי ../images/Emo6.gif אלא שהתופים ממשיכים בראשי להרעים בקולם ולהפריע את מנוחתי מישהו/מישהי מוכן/ה להיחלץ לעזרתי?
נרגעתי ../images/Emo6.gif אלא שהתופים ממשיכים בראשי להרעים בקולם ולהפריע את מנוחתי מישהו/מישהי מוכן/ה להיחלץ לעזרתי?
ח חן (*_*) New member 3/11/02 #6 על זה נאמר- לא לוקח כמובן.. את המובן מאליו הרי זה היה מובן מאליו- לא????
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 3/11/02 #9 מה דעתך ..../images/Emo8.gif על מר(ק)גיעון ? מישהי סיפרה לי שזו תרופת-פלא..
M maxima New member 3/11/02 #10 חן...........אולי ..זה יעביר לך את התופים מהראש תום ג´ונס או אולי זה או קול הקטיפה
ח חן (*_*) New member 3/11/02 #13 תודה לכולכם ../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif הפגזתי את עצמי בתרופות לשיכוך כאבים, נכנסתי למיטתי, כיסיתי את הראש והפנים ישנתי כ-5 שעות, וקמתי כמו אדם חדש עתה, איך אישן בלילה, לא אדע ממש תודה על הברכות, הדאגות והשירים אוהבת את כולכם- חברות וחברים
תודה לכולכם ../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif הפגזתי את עצמי בתרופות לשיכוך כאבים, נכנסתי למיטתי, כיסיתי את הראש והפנים ישנתי כ-5 שעות, וקמתי כמו אדם חדש עתה, איך אישן בלילה, לא אדע ממש תודה על הברכות, הדאגות והשירים אוהבת את כולכם- חברות וחברים