עוד שאלה קטנה

עוד שאלה קטנה

האם כדאי לנסות סאדו מאזו? ואם כן,האם זה לא יהפוך אותי לסוטה.? מצטערת על השאלה,אני פשוט מנסה לגוון את חיי המין שלי חח

amazone

New member
../images/Emo152.gif

אין לך מה להיות מובכת. אם זה היה תלוי בכמרים כולנו היינו תקועים בתנוחה המיסיונרית ומי לא יודע עד כמה שהם יכולים להיות סוטים. תתחילי קודם כל ברמה הקלה ותבדקי איפה הגבולות שלך ומה גורם לך להנות את יכולה לנסות עם הפרטנר/ית הקבוע/ה שלך ואו ללכת למועדונים (חשוב להתחיל בקל!!!) ולשריין לך עוד בהתחלה סימן מוסכם שאומר להפסיק ברגע שתגיעי לגבול ותפסיקי להנות. אני מאמינה שכבר תלמדי את החוקים ושיטות הנאה. יכול להיות שבעיני הכמרים תהפכי לסוטה אבל בעייניי חלקם סוטים אז מה הבעיה? חוץ מזה - ברגע שתגיעי למועדונים את כבר לא תהיי סוטה אלא אחת מני רבים והכי חשוב - אף אחד לא חייב ולא צריך לדעת מה את עושה במיטה כל עוד את לא פוגעת באף אחד (שלא רוצה בזה)

אני דוקא ציפיתי ממך למשהו כמו

ותקח חווה את השוט ותצלף באדם ויראו כי טוב ויפרו וירבו כל הלילה ולא יחשבו כי סוטים הם, כי שמחים וטובי לבב

amazone

New member
ויראה השם כי טוב לאמזונה

וילחש לו היצר הרע בוא ונשתעשע ויפול המחשב של אמזונה וימחק לה קבצים ותתעצבן אמוזנה ותצרח ותרים פטיש 5 קילו ותכה ותכה ותירגע

amazone

New member
עבדתי על הקובץ הזה כל היום

במקומי לא היית מתעצבנת?

ToryMaster

New member
גווני לאט

רק את יכולה לדעת אם כדאי לך, אנחנו לא מכירים אותך ואת מה שנעים ונחמד לך. אבל אחותי, לכי לאט לאט, אל תקפצי מאנאלי (ישר) לסאדומאזו לאלוהים יודע מה, זה בא בהדרגה, בשלבים.

היי נירית..

אני מאמין שכשאני כותב שורות אלו את מאחורי ההתנסות.. אבל במידה ועדיין לא... אמליץ לך לקרוא קצת באינטרנט על ייחסי סאדו-מאזו.. יש כללים ויש חוקים ויש מילות עיגון, דהיינו מילות שאם את אומרת אזיי בן הזוג צריך להפסיק.. וכמובן ישנן רמות מסויימות של ייחסי סאדו, רך או כבד..מן הסתם תתחילי ברך...
...סלאששששששש פירסס

פאנדו

New member
האם כדאי לנסות לשכב עם גבר?

זה עושה לך טוב? תנסי. אני מתנצל על הסגנון אבל זה מרגיש לי כמו שאלה טרוויאלית. למה את רוצה לנסות סאדו מאזו? למה את חושבת שמי שאוהב את זה הוא סוטה? מי לא נחשב סוטה? (אני קורא להם "משעממים") אני מתעניין בתחום כבר שנים רבות, אני מניח שאת כנראה רק נחשפת לעניין, אז תרשי לי לתת לך עצה. בניסיון ללמוד על העולם הזה כאן ברשת(אתרים, פורומים, צ'אטים), את תשמעי מלא מעט אנשים - "איך זה צריך להיות". הרוב יסבירו לך איך צריך לעשות את זה, מה נכון לעשות ומה לא נכון לעשות. אבל זה מאוד פשוט - אין נכון ולא נכון. (ולכן אני מתנגד לכל הללו שקובעים נחרצות כיצד סאדו מאזו צריך להעשות ובכלל בכל הקשור לBDSM) יש מונח שהשתרש בעולם הזה - SSC, שזה ראשי תיבות של בטוח, שפוי ובהסכמה. כלומר זה בעצם הגבול. כל עוד המעשים שלך ושל בן זוגך, הם בתחום של בטוח (לא את ולא הוא נמצאים בסכנה פיזית כלשהי), שפוי (אף אחד מהצדדים לא נמצא במצב ריגשי עדין שעלול לפגוע בו רגשית ולגרום לו לנזקים נפשיים) ובהסכמה (כל מה שנעשה, נעשה בהסכמתם המלאה של כל הצדדים). אתם יכולים לעשות ככל העולה על רוחכם. אין דרך נכונה לעשות משהו, יש את הדרך שעושה לך ולו טוב. סקרנות. ואם זה יהפוך אותך ל"סוטה", זה יפריע לך?

כל דבר

או כל פעולה שמתבצעת בהסכם של שני אנשים היא קבילה ובסדר גמור. היא לא נחשבת לסטייה חס וחלילה. כמובן שאני לא מדברת על אנשים בעלי ליקוים כמו פיגור, או ילדים קטנים, אבל שני אנשים בגירים ובריאים בנפשם - למה לא?

למעלה