עוד שאלה קטנה וודקה מלון וודקה לימון הולך טוב עם קולה? אם לא עם מה?
Q qTyPhOoNp New member 8/5/04 #2 לי דווקא נשמע שכן.. וגם קצת טריפל סק\קוואנטרו לא יזיק לדעתי.. אבל זה מה שנראה לי בחיים לא ניסיתי את השילוב הזה
לי דווקא נשמע שכן.. וגם קצת טריפל סק\קוואנטרו לא יזיק לדעתי.. אבל זה מה שנראה לי בחיים לא ניסיתי את השילוב הזה
D D r a m b u i e New member 8/5/04 #3 וודקה לימון הולך מצויין עם קולה, ואז יש לך קובה ליברה. או עם קרנברי וטריפל סק, ואז יש לך קוסמופוליטן. וודקה מלון יילך אחלה עם מיץ תפוזים, ואז יהיה לך מלון בול, או ווטר מלון, לא משנה.
וודקה לימון הולך מצויין עם קולה, ואז יש לך קובה ליברה. או עם קרנברי וטריפל סק, ואז יש לך קוסמופוליטן. וודקה מלון יילך אחלה עם מיץ תפוזים, ואז יהיה לך מלון בול, או ווטר מלון, לא משנה.
ל לירון181 New member 8/5/04 #4 קודם כל תודה רבה וגם תודה על כל השמות שהבאתם.. אני לא מבין בזה... רק רציתי לדעת ללג בעומר למה אני וחברים קנינו וודקות.. שיהיה לכולכם פה חג שמח
קודם כל תודה רבה וגם תודה על כל השמות שהבאתם.. אני לא מבין בזה... רק רציתי לדעת ללג בעומר למה אני וחברים קנינו וודקות.. שיהיה לכולכם פה חג שמח
A amircn1 New member 9/5/04 #5 וודקה לימון + קולה זה חביב מה שיותר חשוב זה האיכות של הוודקה, אני מאוד מקווה שלא קנית וודקה ב-10 ש"ח, אלא משהו קצת יותר נורמלי...
וודקה לימון + קולה זה חביב מה שיותר חשוב זה האיכות של הוודקה, אני מאוד מקווה שלא קנית וודקה ב-10 ש"ח, אלא משהו קצת יותר נורמלי...
D D r a m b u i e New member 9/5/04 #8 כן, עם רום אני לא יודע למה קפץ לי לראש, קובה ליברה. בכל אופן עם רום, אבל ילך יפה גם עם וודקה, כמובן שאז זה לא יהיה קובה ליברה.
כן, עם רום אני לא יודע למה קפץ לי לראש, קובה ליברה. בכל אופן עם רום, אבל ילך יפה גם עם וודקה, כמובן שאז זה לא יהיה קובה ליברה.