עוד שאלה קטנה

עוד שאלה קטנה

האם מומלץ או לא אקווריום די גדול בסלון , האם הוא יוצר איזה שהיא אוירה לאנרגיה של האנשים בבית , היות ואסור בחדר שינה . בנוסף האם יש איזה משהו שאפשר לשים בבית : אבנים , קריסטלים , נרות וכו'... שיכולים ליצור אווירה נינוחה בבית , כלומר יותר שלווה ורגועה אולי טיהור אנרגיות לחיוביות יותר .

אקווריום../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

אקווריום מומלץ.כל בעל חיים מומלץ כדאי רק לשים לב למיקום שלו. מעבר לכך שהוא מרגיע ויפה, הוא שייך ליסוד המים, ואם שמים אותו באיזור המתאים הוא יכול להמריץ את האנרגיה בו... שבלולית, כל דבר אפשר לשים בבית, איך הזהרי לא להעמיס אבנים, קריסטלים נרות, כרים, בדים, וילונות רכים, הכל. לשים לב לכיוונים, ולמה את רוצה לעשות בכל אזור ואזור. בביתי יש אזור גדול שיש בו אבנים (רבות) מים המלח, אילת, ומושבות של סיטרין ואמטיסט, שהן אבני שפע. מה הכוונה אנרגיות חיוביות יותר? האם יש משהו שהיית רוצה לשנות באנרגיות, באווירה? יום נהדר אביבה

אמרלין

New member
9 דגים .

לשבלולנית . יש לי אקראריום די גדול בסלון. פינה דרום מזרחית . אנחנו משתדלים שיהיו שם 8 דגים אדומים ואחד שחור. (זה לא תמד מחזיק מעמד. הם מתים לעיתים די קרובות.) אבל זו פינה שאפשר לשבת לבהות בהם ולהירגע.לנו מאוד כיף עם הפינה הזו. 2. לאביבה, (מנצלת שירשור בע"ח ) יש לנו בבית גם שני כלבים . הם נמצאים במרפסת גדולה (גודל חדר +) בצד הדרום מזרחי של הבית (4). פעמים רבות הם עושים את צרכיהם שם ( הם כבר בני 9 חודשים , אך לא תמיד מורידים אותם בזמן) אותי זה מטריף. הכלבים לבקשת ילדי ובעלי, אבל לא פעם אני זו שמנקה שם. זה עושה לי רע (הליכלוך שם). בכלל כל המרפסת הפכה ל"מאס" . אפשר לאזן את זה במשהו אחר בבית ? אור ואהבה. שבוע טוב לכולם.

למעלה