אויייי מתוקה את הבת נכון? הבכורה???
שבגללה מוכרים כי רוצים להתרחב??? חחחח איזה קטע, כל כך התאהבתי בחמוס שלכם שפשוט לא נחתי ושגעתי את בעלי, איך שהגעתי הבייתה סיפרתי לו איזה מתוק החמוס שלך, ובגלל החמוס שלך החלטתי שאני מביאה חמוס הביתה (איזה עולם קטן) הוא מדהים, וידידותי, ונקי, ויפה.
וואי זו תהיה בעיה לסגור את כל הפתחים :/ איך אני אמורה לסגור אותם??? זה ממש מטריד אותי! עם מה אני אסגור את החריצים שמאחורי המקרר והמכונת כביסה? המטבח שלי פתוח לסלון ואין לי אפשרות לעשות דלת במעבר. וואי אני בבעיה, למי יש פיתרון???? יש לי המון משחקים של הבנות שהם מפלסטיק קשיח ומרשרשים אז זה יכול להתאים להם,] כמובן שגומי אני אשמור שלא יסתובב לי בבית (יש לי סלון לבן והחרמתי לבנות את הטושים בגלל זה אז נחרים להן גם את הבלונים מה כבר יכול להיות

) מגב יש לי מסליקון כך שזו לא בעיה הם לא יצליחו לקרוע. החמוסים שאני מביאה נולדו בפסח הם בני 35 יום בערך הם לבנים. לגבי הוטרינר אני אלך למרפאה שאת המלצת, אני לא מכירה כאן וטרינרים ואני יודעת איזה חיסונים לחסן ומתי עשיתי רשימה מסודרת של מזון, חיסונים, ציוד וכל שאר הדברים שאני צריכה לרכוש עבורם (חתיכת הוצאה).
לגבי רויאל קנין כתבו כאן בפורום שזה היפואלרגני ולא הכי מומלץ אלא במקרה שאין ברירה וגם שהוא לא הכי איכותי. אני אנסה לראות האם אבא שלי יוכל לארגן לי מהמרכז את האורג'ין למרות שזה יהיה חתיכת פרוייקט כל הזמן לשלוח אותו למרכז בגלל האוכל או שפשוט אני אבדוק אם בחנות בחולון שהמליצו עליה כאן יכולים לעשות שליחות עד אלינו בתוספת תשלום