עוד שאלה קטנה....

עוד שאלה קטנה....

טוב... אני מניחה שכבר הבנתם שאני לא ממש יודעת הרבה בקשר לתהליך של ההרשמה והקבלה לעתודה... ולכן צפו להרבה הרבה שאלות ממני.... ואני ממש מצטערת אם אני אשאל גם שאלות שנראות אולי מיותרות, פשוט הייתי בערך בכל האתרים ברשת בקשר לעתודה.... ולא מצאתי תשובות לכל שאלותי... נגיד והתקבלתי לעתודה. ואני מתחילה ללמוד לתואר, ויש לי ציונים שלא כל כך מספקים את רצון הצבא, הצבא יכול "להעיף" אותי ממסגרת העתודה? ואם כן, אז מה קורה? אני חוזרת לסדיר? ואגב, לא.. אני לא מתכננת להוציא ציונים כאלה גרועים.. אני פשוט מתכוננת לתרחיש הכי גרוע.... ועכשיו שאלה בקשר לתרחיש תיאורטי אחר: האם יש אפשרות "למתוח" את הלימודים לארבע שנים (אני לא מדברת על תואר מהנדס, אלא על תואר "רגיל"), או שניתן ללמוד רק שלוש שנים (וכמובן, הכוונה היא לא לרפואה..)?? ונראה לי שזהו בינתיים... אל תדאגו... אם יהיו לי עוד שאלות, אני לא אהסס לשאול... ודרך אגב, באמת תודה לכל מי שענה לי על השאלות הקודמות.... שיהיה לכולם יום טוב! שירלי

יוסי99

New member
תשובות

א) צריך משהו כמו ממוצע מעל 70 או 75. אם מתחילים לרדת מזה, או להכשל ביותר מדי קורסים, קוראים לך לבירור, ורק אח"כ "מעיפים" אותך אם לגמרי היית דפוק. הסיכוי: נדיר מאד. ב) אפשר למתוח באופן עקרוני. אבל עתודאים זקוקים לאישור של הצבא, שלא תמיד ניתן בקלות.

למעלה