עוד שאלה על THPS 2

bercko21

New member
עוד שאלה על THPS 2

אחלה פורום אגב למצוא פתרונות למשחק הזה... מישהו יודע אין אני משיג את הקלטת הסודית של השלב אחרי ניו יורק? וניס ביץ נראה לי...

rodney

New member
אני לא זוכר במדויק

אבל זה מאה אחוז משהו על הגגות אני חושב שאפשר לקחת אותה מהגג שיש מן כמה סליידים שמתרכזים לנקודה אחת

manic_subsidal

New member
just wondering

אבל אם זה במקום שיש בו כמה סליידים שהולכים לנקודה אחת... זה באמת יהיה כלכך קשה למצוא את זה? דנינו אתה צורב לי ? thps2?

rodney

New member
אין לי אותו כבר

תבדוק בארכיון שלך קיבלת אותו ממני לפני המון זמן!

manic_subsidal

New member
לא

לא זה היה עוד מתי שלקחתי ממך את eve6 ו את dreamweaver לא צרבת לי בסוף כי אמרת לי שבדיוק פרמטט את המחשב או משהוא כזה

bercko21

New member
זה לא

זה על כבל שמתוח בין שני עמודים, אבל איך מגיעים לשם?

dansh

New member
זה לא בעיה

יש שולחן ליד הקאבל שעליו הקלטת, קח הרבה תנופה ותעשה OLLIE בעלייה הקטנה שלו ותגיע אל הקלטת (כדאי שיהיה לך את כל הנקודות של המהירות ושל הOLLIE)

rodney

New member
אתה צודק

הוא צודק הנה הדרך המקויקת למקום (באנגלית) Make your way to the "A" letter location, then head to the "T" location, and use the Vent 2 Roof Gap to get there. Now turn left, and you will see the Secret Tape floating near a powerline in mid-air. Get as much acceleration as you can, then launch yourself off the ramp that leads to it, and if you have enough air, you will barely nab the tape. מקווה שעזרתי

dansh

New member
אני עשיתי את זה אחרת

אני השתמשתי בשולחן ולא בVENT

Ultra-Skater

New member
2 הדרכים טובות

רק שאני משתמש בדרך של השולחן בדרך כלל, הרבה יותר מהיר, וכדי להיות בממש מהירות תעשה מנואלים בדרך, קפיצה מנואל קפיצה מנואל... ותפסיק שנייה לפני הקפיצה, ובקפיצה נסה להשתמש ב no complay OR boneless שזה קדימה או קדימה קדימה ואז הוא קופץ כזה עם הרגל וזה טיפה יותר גבוה, ותנסה לשלב תרגיל גראב זה מוסיף עוד טיפה גובה..

למעלה