עוד שאלה על GPO ..

marvin2

New member
עוד שאלה על GPO ..

יש לי בעיה כזו. הגדרתי על OU מסויים STARTUP SCRIPT. כאשר אני מכניס ל OU הזה מחשב - הכל עובד והמחשב מריץ את הסקריפט. עכשיו אני מעוניין לא להעביר מחשבים ל OU המיוחד הזה, אלה ליצור קבוצת מחשבים שתשב ב OU המיוחד ואליה לשייך מחשבים. כאשר אני מנסה ליישם את זה - זה לא עובד. אני עושה משהוא לא נכון, או שזה בכלל לא אפשרי ? ה DC הוא 2K.

antidot

New member
------->

אתה לא יכול להחיל GPO על קבוצה. GPO ניתן להחיל על דומיין, OU, site. כאשר הכוונה לכך שאתמה מקשר GPO לcontainer וכל הענפים/עלים של אותו container מקבלים את הGPO. קבוצה היא לא container ולכן לא ניתן להחיל GPO עליה. תקשר את הGPO לדומיין או לOU שתחתיו יש sub-OUs ותעבוד עם security filtering של GPO, ז"א בACL של GPO תסיר את Authenticated Users: Apply ותוסיף: DOMAIN\MyGroupOfComputers: Apply ככה הGPO יחול על כל הדומיין, אבל רק לקבוצה שהגדרת יהיו הרשאות לקבל את ההגדרות של הGPO.

marvin2

New member
תודה

אבל כאשר אני שם קבוצת מחשבים בתוך OU שיש עליו GPO , זה לא כאילו המחשבים נמצאים בתוך ה OU הזה ?

antidot

New member
זה לא

ראה הסבר כאן: http://www.petri.co.il/forums/showthread.php?t=1358#post4408

marvin2

New member
אוקי, ועוד שאלה (אחרונה)

מכיוון שמדובר במחשבים ולא ביוזרים, מה להוריד באבטחה, על מנת לסנן את ה GPO לקבוצה (כלומר, שזה לא ירוץ על כל שאר המחשבים בדומיין) ? Authenticated Users לא רלוונטי כאן, כי מדובר על STARTUP SCRIPT. (או שכן ?) תודה רבה, עזרת לי מאד.

antidot

New member
------->

השם של Authenticated Users קצת מטעה. למעשה מדובר בכל security principal שעבר אוטנטיקציה בהצלחה וזה כולל מחשבים. כמו שאמרתי, תוריד את Apply GPO מ Authenticated Users ותוסיף את הקבוצה שתכלול את חשבונות המחשבים עם הרשאות Read GPO, Apply GPO.

למעלה